View RSS Feed

Recent Blogs Posts

 1. Scoor een punt voor Amsterdam*

  En toen was er op Koninginnedag (vroeger) de launch van .amsterdam. Met een aantal pioniers en registrars als aanwezigen was het een bijzonder leuk event.

  De vraag is natuurlijk wat jouw kansen met .amsterdam zijn. In mijn vorige blog heb ik een aantal generiek strategieën om meer nieuwe gTLDs te verkopen uitgelegd. Die zijn natuurlijk ook bruikbaar voor .amsterdam.

  Ik ga proberen wat meer in te zoomen op specifieke ideeën wat je met .amsterdam zou kunnen doen om ...
  Categorieën
  Uncategorized
 2. 16 simpele strategieën om meer nieuwe gTLDs te verkopen.

  Sinds vorig jaar zijn al meer dan 700 nieuwe gTLDs live gegaan. In theorie biedt dat ongekende marketing mogelijkheden. In de praktijk blijkt het knap lastig te zijn om veel nieuwe domeinnamen te verkopen. Klanten zien door de bomen het bos niet meer horen we vaak.

  Toch zijn er er wel een aantal min of meer simpele strategieën te bedenken die met wat voorbereiding tot goede resultaten kunnen leiden.

  Strategie 1
  Neem veel marge. Veel marge geeft je ruimte om te ...
  Categorieën
  Bedrijfsvoering
 3. Wat kost een klant?

  Wat kost een klant? Dat is een rare vraag. Een klant kost toch geen geld? Een klant levert toch geld op?

  Ja dat klopt. Maar een klant die je verliest kost je geld en een nieuwe klant vinden kost ook geld. En daarnaast is het nog maar de vraag of je aan een nieuwe klant die je via online adverteren binnenkrijgt nog wel geld kunt verdienen.

  Eerst drie definities waar elke hoster zich in zou moeten verdiepen:

  Cost Per Acquisition (CPA): Wat kost het om een ...

  Bijgewerkt 17/03/15 om 10:58 door Domenico

  Categorieën
  Uncategorized
 4. SSL net iets beter configureren...

  SSL net iets beter configureren...

  Mooi! Je hebt de validatieprocedure afgerond, je hebt je EV certificaat geïnstalleerd en boven je website staat nu een mooie groene adresbalk met bedrijfsnaam. Laat de hogere Google ranking maar komen! Als het certificaat gaat verlopen zien we wel weer hoe het zit met verlengen.

  Zo denken waarschijnlijk de meeste van onze klanten over SSL certificaten. Met een SSL certificaat heb je een beveiligde verbinding, met een EV certificaat ...

  Bijgewerkt 26/02/15 om 17:44 door Domenico

  Categorieën
  Praktijk
 5. Openprovider: onze “why”

  Openprovider: onze “why”

  Heel veel bedrijven, waaronder wij, zijn heel goed in het vertellen wat ze doen, vaak ook hoe ze het doen, maar veel minder vaak waarom ze doen wat ze doen. Dit heet van buiten naar binnen denken.


  Het is echter veel inspirerender om van binnen naar buiten te denken. Dit heet de Gouden Cirkels-theorie, bedacht door Simon Sinek. Als je daar meer van wil weten, bekijk dan de TEDx-bijdrage van Simon Sinek op Youtube.

  Wat is jouw WHY? ...

  Bijgewerkt 26/02/15 om 16:48 door Domenico

  Labels: blog, business
  Categorieën
  Bedrijfsvoering

Webhostingtalk.nl

Contact

 • Rokin 113-115
 • 1012 KP, Amsterdam
 • Nederland
 • Contact
© Copyright 2001-2021 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics