Beste forum members, anonieme bezoekers en anderen,

Namens de gehele webhostingtalk.nl crew wil ik jullie allemaal een prettig uiteinde en een gelukkig en gezond 2010 wensen. Daarnaast natuurlijk nog veel meer hostingklanten en uptime als die al niet perfect was.

Zelf hoop ik op meer collegialiteit onder elkaar. Hoewel de concurrentie in Nederland tussen hosters moordend is denk ik dat dit nog steeds samen kan gaan met het hebben van respect voor elkaar. Dit is iets wat ik soms toch wel een beetje mis en dit kan veel beter. Hoewel, dit gezegd te hebben ben ik wel positief gestemd en ik denk zelfs dat als we dit vanaf de start van webhostingtalk.nl tot nu zouden vertalen naar een grafiek we van hoog naar laag en weer omhoog zouden gaan. Dat is tenminste mijn perceptie, er is nog hoop!

Bedankt aan iedereen die zich ingespannen heeft om steeds weer met tips, terechte kritiek en opmerkingen te komen.
Ook bedankt dat jullie er dit jaar bij waren en we hopen dat dit ook in 2010 weer het geval zal zijn. We zullen in januari veel input gaan vragen aan jullie in de vorm van een enquête en een open vraag op het forum om de algehele forum experience voor jullie andermaal te verhogen. Uiteraard hoort hier de nieuwe vBulletin 4.0 forumsoftware bij die net is uitgekomen en ook een nieuw design en andere extra functionaliteiten.

Laat ik niet verder vooruit lopen en eerst eens gaan beginnen met het inluiden van het nieuwe jaar. Veel plezier allemaal vanavond en vrij vooral veilig met vuurwerk. Proost en tot volgend jaar!

Bernard
Berrie
Dillard
Domenico
Jan
Ron
Stijn
Tymen
Voor verdere gelukswensen kunnen jullie hier terrecht -> http://www.webhostingtalk.nl/webhost...n-gewenst.html