Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 14 van de 14
Geen
  1. #1
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    Deelnemer
    1.906 Berichten
    Ingeschreven
    10/05/02

    Locatie
    Veghel

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: -
    KvK nummer: -
    Ondernemingsnummer: -

    Thread Starter

    Ervaringen met Belcentrale.nl?

    Heeft iemand ervaring met Belcentrale.nl? Een tijdje terug ontving ik een direct mailing van deze VOIP-provider en toevallig ben ik net op zoek naar een betrouwbare VOIP-boer.

    De tarieven van Belcentrale zijn erg scherp per nummer, in vergelijking met andere providers. Niet alleen voor normale netnummers, maar ook voor 088-nummers en 0800-nummers.

    Ze reageerden snel op een vraag van mij, maar dat wil nog niks zeggen natuurlijk Wat me wel verbaasde, is dat Belcentrale geen enkel probleem heeft om een aantal losse nummers uit een ISDN-abonnement bij KPN te porteren, terwijl op de site van Speakup te lezen is:

    Het is niet mogelijk om enkele nummers uit een groepslijn, ISDN2 of ISDN30 om te zetten. De gehele bundel dient in een keer over te schakelen;

    Kortom, mijn vraag dus: Wie heeft er ervaring met de diensten van Belcentrale.nl?

  2. #2
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    SolidHost
    8.290 Berichten
    Ingeschreven
    29/06/03

    Locatie
    Rotterdam/Amsterdam/Barcelona

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    323 Berichten zijn liked


    Naam: Andre van Vliet
    Bedrijf: SolidHost Managed Hosting
    Functie: CEO
    URL: www.solidhost.com
    KvK nummer: 24366308
    View andrevanvliet's profile on LinkedIn

    Ik heb er geen ervaringen mee, maar als ik jou was zou ik eens navraag doen hoe het kan dat zij iets wel kunnen waarvan algemeen bekend is dat het niet kan (naar het beste van jouw weten, etc).

    Ik denk dat je uit hun reactie erg veel zult kunnen opmaken.

  3. #3
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    Allrounder
    1.418 Berichten
    Ingeschreven
    18/04/06

    Locatie
    Groningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    27 Berichten zijn liked


    Naam: Maarten
    Bedrijf: Keizer IT
    URL: keizer.it
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 56981139

    Als je de ene bewering tegen de andere legt, welke is dan algemeen bekend?

  4. #4
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    geregistreerd gebruiker
    384 Berichten
    Ingeschreven
    03/08/03

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 24360130
    Ondernemingsnummer: nvt

    Misschien een idee om even een test account aan te vragen?
    Bij bijvoorbeeld speakup kun je een test account krijgen.



  5. #5
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    moderator
    2.252 Berichten
    Ingeschreven
    20/04/03

    Locatie
    Breda

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Ensembia
    Functie: EIgenaar
    URL: www.ensembia.com
    KvK nummer: 65826477

    Geen ervaring met ze, ook de mailing ontvangen en omdat ik dan altijd nieuwsgierig ben wie er achter zit heb ik even gespit.

    Belcentrale is een conceptje van Protagonist B.V.

  6. #6
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    Banned
    160 Berichten
    Ingeschreven
    02/11/05

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: 30215603
    Ondernemingsnummer: geen

    moet je even kijken op www.OPTA.nl die gaan daar over...

  7. #7
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    geregistreerd gebruiker
    4 Berichten
    Ingeschreven
    10/07/06

    Locatie
    Enschede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 08141739
    Ondernemingsnummer: nvt

    1 nummer uit bundel

    ik zag de vraag over het porteren van een bundel bij KPN. Ik heb gemerkt dat de tekst op onze website (van speakup) blijkbaar niet volledig is, het zit namelijk als volgt: het is sowieso mogelijk om een volledige bundel weg te porteren bij KPN, het is echter niet mogelijk om 1 nummer uit een bundel zomaar weg te porteren. Hiervoor moet de eigenaar van de bundel eerst bij KPN regelen dat het nummer waar het om gaat uit de bundel gehaald wordt, waarna wij dat nummer wel degelijk kunnen porteren.

    ========================
    Renate ten Ham
    SpeakUp BV
    088 SPEAKUP (088 7732587)

  8. #8
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    geregistreerd gebruiker
    66 Berichten
    Ingeschreven
    27/04/04

    Locatie
    Strijen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Hoeksche Waard Hosting
    URL: www.hwhosting.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 24443348
    Ondernemingsnummer: nvt

    Belcentrale is een betrouwbaar bedrijf wat veel ervaring met zich mee brengt is een onderdeel van protagonist

  9. #9
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    moderator
    2.252 Berichten
    Ingeschreven
    20/04/03

    Locatie
    Breda

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Ensembia
    Functie: EIgenaar
    URL: www.ensembia.com
    KvK nummer: 65826477

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door mixjes
    Belcentrale is een betrouwbaar bedrijf wat veel ervaring met zich mee brengt is een onderdeel van protagonist
    Jasper, het is not-done om het bedrijf waar je zelf werkzaam voor bent te betitelen als "betrouwbaar bedrijf wat veel ervaring met zich mee brengt" ZONDER te vermelden dat jij werkzaam bent voor dat bedrijf.

    Als je dat namelijk wel doet kunnen mensen een dergelijke post op de juiste waarde schatten, nu is dit ronduit misleidend..

  10. #10
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    geregistreerd gebruiker
    27 Berichten
    Ingeschreven
    29/05/06

    Locatie
    Groningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: 02092039
    Ondernemingsnummer: nvt

    Verhuizing nummer wordt gezien als opzegging

    Het verhuizen van 1 of twee nummer uit een isdn bundel is mogelijk. Echter KPN ziet dit normaliter als een opzegging. Dit betekend dat je gehele lijn wordt beeindigd. Stel je voor dat ook je internet abonnement via deze lijn 'loopt' dat verdwijnt deze.

    Nou is het vaak niet bezwaarlijk dat je lijn vervalt indien je een overstap maakt op VoIP. Er zijn echter gevallen waarbij je de lijn wilt behouden:
    • Alarm installatie loopt via de isdn/analoge lijn en de verzekeraar verplicht dit.
    • De internet verbinding 'loopt' over de telefoonlijn.

    Let wel: het is geen enkel probleem om alarm installaties of faxen over VoIP te laten functioneren, maar een verzekeraar kan daar bij een alarm installatie bezwaren tegen hebben.

    Mocht een van de bovengenoemde bezwaren op een organisatie van toepassing zijn dan is de eerder genoemde contructie mogelijk:

    "Hiervoor moet de eigenaar van de bundel eerst bij KPN regelen dat het nummer waar het om gaat uit de bundel gehaald wordt, waarna wij dat nummer wel degelijk kunnen porteren."

    Dit is echter niet eenvoudig. (maar dat kennen we van kpn )

  11. #11
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    geregistreerd gebruiker
    4 Berichten
    Ingeschreven
    09/09/08

    Locatie
    den haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 00000
    Ondernemingsnummer: 00000

    Belcentrale

    BELCENTRALE.NL BELCENTRALE.NL BELCENTRALE.NL !!!

    Met alle respect maar dit is mijn eerste post ever. Ik heb dus net speciaal mij geregistreerd om mijn onvrede over dit bedrijf te uiten.
    Normaal gesproken zal het mij koud laten of slik ik mijn frustratie in maar omdat ik eigenlijk vanaf het begin dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan alleen maar negatieve ervaringen heb meegemaakt kan ik het niet laten om mensen te waarschuwen.

    Ik heb zelf een vastgoed bedrijf en heb in de loop der jaren het een en ander meegmaakt wat betreft zakelijk omgang met andere bedrijven maar vandaag heb ik een hoogtepunt bereikt in mijn ergernis met belcentralenl .

    Al vanaf het begin ,een maand of 6 geleden loopt de dienstverlening en service stroef. Personeel zet je constant minutenlang in de wacht omdat ze dingen niet weten. Afspraken om teruggebeld te worden, worden niet nagekomen. En er wordt zelfs verkeerd advies gegeven. Op het moment dat ik degene in kwestie, leidinggevende Coert C. , wil spreken wordt er elke keer verteld dat hij er niet is of net de deur uit is. Standaard verhaal wat ik in verschillende situaties te horen kreeg.

    Maar vandaag sloeg alles. Op telefonisch advies van een van hun eigen medewerkers heb ik een ATA aangeschaft voor faxoverip. Dit heb ik bij de routershop.nl gedaan omdat het daar goedkoper was. Vanwege drukte op de zaak en een vakantieperiode kwam ik er niet toe deze te installeren tot afgelopen week, maanden na aanschaf. Blijkt nu volgens een andere medewerker van belcentrale.nl dat het niet het juiste apparaat is. Ik heb ze verteld dat ik op hun advies dit apparaat heb aangeschaft en gevraagd wat ze er aan zullen gaan doen. Wordt er glashard gezegd dat dat niet hun probleem is en dat ik dat maar met de routershop.nl moest oplossen. Op de achtergrond hoor ik Coert C. , de supervisor, in een ander gesprek praten. Op het moment dat ik vraag of ik hem mag spreken wordt ik eerst minutenlang in de wacht gezet en uiteindelijk wordt er glashard gelogen dat Coert C. niet aanwezig is. Terwijl ik hem op de achtergrond hoor praten!!! Met de confrontatie dat dat een leugen is omdat ik hem op de achtergrond kon horen antwoord de medewerker/studentje dat dat best wel eens zo zou kunnen zijn maar dat hij niets meer kan doen voor me. Nou daar zakt je broek van af toch. Er wordt gewoon personeel geinstrueerd glashard te liegen tegen klanten.

    Omdat ze weten hoe afhankelijk je als mkb-er bent van je telefoondiensten kunnen ze, lees Coert C. ,die arrogantie ophouden. Het is dat het teveel rompslomp en geld kost om naar een andere provider over te stappen anders was dat al gebeurd. Het enige on nog mijn gram te halen is door andere mensen te waarschuwen dat ze met een grote boog om belcentrale.nl heen moeten surfen. Dus wees gewaarschuwd voordat u zich inlaat met dit door studenten en een arrogante supervisor Coert C. geleid bedrijf inlaat. Het zou u weleens meer geld gaan kosten dan dat het bedrijf u op het eerste gezicht zal besparen!!!

    Belcentrale.nl Belcentrale.nl Belcentrale.nl
    Laatst gewijzigd door Domenico; 13/08/15 om 14:59.

  12. #12
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    Web hosting diensten
    4.626 Berichten
    Ingeschreven
    09/02/04

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    110 Berichten zijn liked


    Bedrijf: DreamHost.nl Web hosting
    Functie: Managing Director
    URL: www.dreamhost.nl
    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: 24269577

    Vervelend dat je een slechte ervaring hebt met Bel centrale, maar is dat nu echt nodig om meerdere jarenoude topics op te gaan halen? Een lijkt me wel voldoende...

  13. #13
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    HIER GEEN URL PLAATSEN!
    2.323 Berichten
    Ingeschreven
    08/04/04

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 10042199
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik (had) soortgelijke ervaringen met Protagonist (hosting). Wanneer je niet tevreden bent gewoon meteen weggaan. Een andere VOIP provider zoeken dus.

  14. #14
    Ervaringen met Belcentrale.nl?
    moderator
    4.784 Berichten
    Ingeschreven
    04/11/05

    Locatie
    Gent

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: 0475284162

    mooi geweest; dit moet niet te gek worden... slotje erop

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics