Gelukkig ben jij erg druk met het mailen van diverse bedrijvenOrigineel geplaatst door dhabv
Maar goed, ik merk dat er soms gepost wordt uit verveling.![]()
Likes: 0
Gelukkig ben jij erg druk met het mailen van diverse bedrijvenOrigineel geplaatst door dhabv
Maar goed, ik merk dat er soms gepost wordt uit verveling.![]()

Deze reactie vind ik toch wel de limit. Mijn god wat een arrogantie. Je komt erg professioneel over Duncan. Succes met je zaken verder...Origineel geplaatst door dhabv
Hoi gsh2,
Is databarn dan van jou?
Waar maak je druk om, denk aan je hoge bloeddruk joh.
Maar goed, ik merk dat er soms gepost wordt uit verveling.
Gr,
Duncan
Casper Bakker - CQ internet diensten
Tijdje geleden waren er wat topics van mensen die zich inderdaad druk maken om het feit dat anderen misleidende informatie plaatsen. Of minimaal de feiten dusdanig verdraaien dat e.e.a. voor de toevallige voorbijganger anders lijken dan ze zijn.Origineel geplaatst door dhabv
Hoi gsh2,
Is databarn dan van jou?
Waar maak je druk om, denk aan je hoge bloeddruk joh.
Maar goed, ik merk dat er soms gepost wordt uit verveling.
Gr,
Duncan
Is Databarn van jou? Nee? dan moet je ook niet de indruk wekken.
Is het wel van jou, dan is er geen probleem
Tegen de zon in fotograferen is overigens niet echt slim![]()
Geeft niet hoor. Laat mij maar klanten mailen.
Daar leven wij hier van, dus maakt mij niet uit wat en wie jullie zijn.
Ik doe en laat wat ik wil, omdat het mijn ideeen en mailings zijn.
Dat is nog steeds niet strafbaar in NL, maar snap best wel dat er heel veel jaloezie hierdoor ontstaat.
Wij kunnen wij dat soort prijzen en mogelijkheden aanbieden omdat ik dat zo wil.
Is dat nou verkeerd of puur jaloezie?
Ik zal niet meer hierop reageren, hou het in de gaten, dit is pas het begin!
Gr, Duncan toedeloe....
Zucht.... waarom gebruik je de naam van je dc? leg dat nou eens gewoon uit.... en het begin van? Het begin van het einde ? Denk je nou echt dat er hier nog mensen zijn die nu nog bij je komen hosten.... (en nee, dit is niet de hele hostingmarkt, maar je weet vast wel hoe snel je een slechte naam krijgt...)
Het is een klant van Wedare BV / Databarn BV dus gewoon aan hen melden, als het met hun goedvinden is, lijkt het me allemaal geen probleem toch?
@Duncan: je houding is niet erg vriendelijk, je zou er goed aan doen om rekening te houden met wensen van anderen, verzoek om geen "spam" te versturen moet onmiddelijk gehonoreerd worden. Gewoon een tip: vriendelijk blijven brengt je het verste.
Origineel geplaatst door Triloxigen
Als het een eenmanszaak is wel![]()
Ej... hier ben ik even benieuwd heen...
Als ik nou zeg dat een bepaald mailadres prive is... en ik krijg er spam op... kan ik dan klagen op spamklacht.nl?
Kreeg zelf die spam run van hun ook al binnen overigens..
Als het een prive mailadres is kun je een klacht indienen op spamklacht.nl en daarnaast kun je het zowiezo melden op spamvrij.nl ( die zijn dol op provider spam ).Origineel geplaatst door iDiensten
Ej... hier ben ik even benieuwd heen...
Als ik nou zeg dat een bepaald mailadres prive is... en ik krijg er spam op... kan ik dan klagen op spamklacht.nl?
Kreeg zelf die spam run van hun ook al binnen overigens..
Ik heb dit topic vol verbazing gelezen. Sorry, maar persoonlijk (dit is dus mijn mening) vind ik dat als iemand al 5 jaar in de business zit dat deze zich wel wat professioneler mag opstellen ten op zichte van (opbouwende) kritiek. Ik moet zeggen dat ik het een nette aanbieding vind van DHA, maar alleen de houdig al zorgt ervoor dat ik er niets zal afnemen.
P.s. Ik wil graag mijn WHT naam veranderen naar RedBus/InterXion/Easynet![]()
Viel mij ook al op dat hij hier niet post onder de naam DatabarnOrigineel geplaatst door Remigius
P.s. Ik wil graag mijn WHT naam veranderen naar RedBus/InterXion/Easynet![]()
. Wellicht breng je hem op een idee nu
![]()
Kijk voor de grap eens een paar pagina's terugOrigineel geplaatst door Wouter K
Viel mij ook al op dat hij hier niet post onder de naam Databarn. Wellicht breng je hem op een idee nu
![]()
![]()
Zullen we hem met zijn allen terugspammen
Nee even serieus. Hoe komt hij eigenlijk aan al die e-mail adressen? Zijn die te koop ofzo bij de Kamer van Koophandel?
Nee. Bel maar, dan krijg je te horen dat ze geen e-mailadressen en faxnummers geven. Wel geven ze URL's.Origineel geplaatst door hostingpower
Zijn die te koop ofzo bij de Kamer van Koophandel?
Jij maakt vriendenOrigineel geplaatst door dhabv
Geeft niet hoor. Laat mij maar klanten mailen.
Daar leven wij hier van, dus maakt mij niet uit wat en wie jullie zijn.
Ik doe en laat wat ik wil, omdat het mijn ideeen en mailings zijn.
Dat is nog steeds niet strafbaar in NL, maar snap best wel dat er heel veel jaloezie hierdoor ontstaat.
Wij kunnen wij dat soort prijzen en mogelijkheden aanbieden omdat ik dat zo wil.
Is dat nou verkeerd of puur jaloezie?
Ik zal niet meer hierop reageren, hou het in de gaten, dit is pas het begin!
Gr, Duncan toedeloe....Kerel, ik heb zelf geen bedrijf, maar ik weet wel dat ik met zo'n houding als de jouwe binnen 5 jaar echt niet de webhostingmarkt verover. De arrogantie en het niet willen luisteren naar verzoeken van gemailden gaat je je nek kosten in het bedrijfsleven, daar hoef ik geen analist voor te zijn.
Lekker zaken doen met een spammer dan zeg...
Elke mail van of met het woord databarn wordt dus bijdeze al weg gefilterd als SPAM.
Gelukkig ken ik de mannen van We Dare een beetje en grijpen ze echt wel in als er te veel gespammed gaat worden.
Wat mij betreft direct ACTIE.