Gebruik sinds enige tijd versie 11.0.9 en loop tegen 2 problemen aan die waarschijnlijk met elkaar verband houden:
1 - Als ik een nieuwe domein aanmaak (abonnementen) en vul bij de FTP een gebruikersnaam in die ik ooit al eens gebruikt hebt, dan geeft hij dat aan dat deze al bestaat en accepteert dit niet.
Vraag:
Waar wordt dit opgeslagen en kan ik dit beïnvloeden of bewerken?
2 - Als ik een domeinnaam (abonnement) in zijn geheel verwijder en daarna opnieuw aanmaak met nieuwe instellingen, zie ik dat bv de map httpdocs nog net zo gevuld is als voorheen. In de oudere Plesk versies had ik dit nooit. Gebruik dit voor test domneinnamen en als een project klaar is, dan gooi ik alles weg en maak een schone omgeving aan.
Vraag:
Eigenlijk het zelfde als bij 1

Likes:


Quote