Ik ben opzoek naar iemand die .nl/.com enzovoort kan registreren voor een niet al te hoge prijs.
Edit: misschien hoort dit in het domein aanvragen forum maar misschien hier, heb geen idee
Likes: 0
Ik ben opzoek naar iemand die .nl/.com enzovoort kan registreren voor een niet al te hoge prijs.
Edit: misschien hoort dit in het domein aanvragen forum maar misschien hier, heb geen idee
Laatst gewijzigd door ja3; 27/03/04 om 15:47.
Heb je al even gezocht op het forum? Dit wordt namelijk zeer regelmatig gevraagd.
Hoeveel domeinen bent u van plan te registreren?
nlregistry.nl
[QUOTE]Origineel geplaatst door ja3
Ik ben opzoek naar iemand die .nl/.com enzovoort kan registreren voor een niet al te hoge prijs.
Edit: misschien hoort dit in het domein aanvragen forum maar misschien hier, heb geen idee [/QUOTE
Misschien is een reseller voor domeinen een idee?
msn@resellersrs.nl bij hem kun je goedkoop registreren.
In plaats van dat iemand hem even aangeeft dat het in het verkeerde forum staat....
Buiten dat, als je heel even de zoek functie gebruikt dan kom je zeer veel topics tegen over het goedkoop registreren van domeinnamen...

[QUOTE]Origineel geplaatst door Nicko
Er zijn hier nu 3 mass-resellers op het forum:Origineel geplaatst door ja3
Ik ben opzoek naar iemand die .nl/.com enzovoort kan registreren voor een niet al te hoge prijs.
Edit: misschien hoort dit in het domein aanvragen forum maar misschien hier, heb geen idee [/QUOTE
Misschien is een reseller voor domeinen een idee?
msn@resellersrs.nl bij hem kun je goedkoop registreren.
1. OpenRegistrar - http://www.openregistrar.nl
2. ResellerSRS - http://www.resellersrs.nl
3. Original Registry ofzo (JohanNL) - ?
Maar het valt me tegen dat geen enkele een website online heeft en verder adverteren de laatste 2 overal op het forum ZONDER prijzen. Die moet je maar per e-mail aanvragen.
ResellerSRS :
Her Royal Highness Princess Juliana of the Netherlands
???

In mijn ogen moet een volwaardig KVK-geregistreerd bedrijf zulke grappen niet uithalen.Origineel geplaatst door FSCJasper
ResellerSRS :
Her Royal Highness Princess Juliana of the Netherlands
???
Bedoel je hiermee FSCJasper of ResellerSRS? Wanneer je naar de site van ResellerSRS gaat wordt deze doorgelinkt naar koninklijkhuis.nl. Beetje vreemd bedrijf dus...Origineel geplaatst door DennisCitus
In mijn ogen moet een volwaardig KVK-geregistreerd bedrijf zulke grappen niet uithalen.
thnx voor de reacties heb iemand gevonden![]()
Dat zijn geen grappen, daar zit een gedachte achter.Origineel geplaatst door DennisCitus
In mijn ogen moet een volwaardig KVK-geregistreerd bedrijf zulke grappen niet uithalen.
Maar vandaag staat de "holder" er weer op.
Als je goed kijkt dan staan er wel prijzen bij....Origineel geplaatst door DennisCitus
Er zijn hier nu 3 mass-resellers op het forum:
1. OpenRegistrar - http://www.openregistrar.nl
2. ResellerSRS - http://www.resellersrs.nl
3. Original Registry ofzo (JohanNL) - ?
Maar het valt me tegen dat geen enkele een website online heeft en verder adverteren de laatste 2 overal op het forum ZONDER prijzen. Die moet je maar per e-mail aanvragen.![]()
Het kan soms zo zijn dat het afhankelijk is van het aantal
dan moet het ff per mail, niet elke host wel hier zijn aantallen posten.
Laatst gewijzigd door Johan-nl; 28/03/04 om 15:26.