Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 7 van de 7
Geen
  1. #1
    Compleet onzinnige whois op een domeinnaam
    Banned
    886 Berichten
    Ingeschreven
    20/11/03

    Locatie
    Drechtsteden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    KvK nummer: 24316097

    Thread Starter

    Unhappy Compleet onzinnige whois op een domeinnaam

    Naar aanleiding van spam van gratistelefoneren.info ff op de whois gekeken....
    Vaag eigenlijk dat dit zo kan heh, fake adressen en telefoonnummers
    Die Amerikanen accepteren ook alles...

    Domain ID5352785-LRMS
    Domain Name:GRATISTELEFONEREN.INFO
    Created On:27-Nov-2003 11:50:36 UTC
    Last Updated On:19-Dec-2003 18:02:09 UTC
    Expiration Date:27-Nov-2005 11:50:36 UTC
    Sponsoring Registrar:R107-LRMS
    Status:ACTIVE
    StatusK
    Registrant ID:C4034059-LRMS
    Registrant Name:Gratis Telefoneren
    Registrant Organization:Gratis Telefoneren
    Registrant Street1:Telefoon Straat 456
    Registrant City:Hengelo
    Registrant State/Province:Amsterdam
    Registrant Postal Code:1078
    Registrant Country:NL
    Registrant Phone:+31.31666543210
    Registrant Email:spamnegerin@yahoo.com
    Admin ID:C4034234-LRMS
    Admin Name:Gratis Telefoneren
    Admin Street1:Telefoonstraat 355
    Admin City:Hengelo
    Admin State/Provinceverijssel
    Admin Postal Code:Hengelo
    Admin Country:NL
    Admin Phone:+31.31666543210
    Admin Email:spamnegerin@yahoo.com
    Billing ID:C4034236-LRMS
    Billing Name:Gratis Telefoneren
    Billing Street1:Telefoonstraat 355
    Billing City:Hengelo
    Billing State/Provinceverijssel
    Billing Postal Code:Hengelo
    Billing Country:NL
    Billing Phone:+31.31666543210
    Billing Email:spamnegerin@yahoo.com
    Tech ID:C4034235-LRMS
    Tech Name:Gratis Telefoneren
    Tech Street1:Telefoonstraat 355
    Tech City:Hengelo
    Tech State/Provinceverijssel
    Tech Postal Code:Hengelo
    Tech Country:NL
    Tech Phone:+31.31666543210
    Tech Email:spamnegerin@yahoo.com

  2. #2
    Compleet onzinnige whois op een domeinnaam
    Vivor B.V. (vivor.net)
    2.357 Berichten
    Ingeschreven
    19/07/03

    Locatie
    Nijmegen / Diemen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    57 Berichten zijn liked


    Naam: Wisselend
    Bedrijf: Vivor BV
    URL: www.vivor.net
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 32095794

    Heb regelmatig domeinnamen gezien waarbij "-" als registrant was opgenomen..
    Vivor B.V. - Internet voor professionals (contact)

  3. #3
    Compleet onzinnige whois op een domeinnaam
    RurouniKenshin.nl
    2.512 Berichten
    Ingeschreven
    21/12/03

    Locatie
    Apeldoorn

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Hm wat grappig.

  4. #4
    Compleet onzinnige whois op een domeinnaam
    geregistreerd gebruiker
    70 Berichten
    Ingeschreven
    04/01/04

    Locatie
    Breda

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt

    Dit mag een registrar dus nooit toelaten. Een klacht bij Afilias kan ertoe leiden dat de naam wordt gedeactiveerd.

    Het feit dat het kan, betekent niet dat het niet mag. Maar aangezien alles geautomatiseerd plaats vindt, is er weinig tot geen controle.

    Ook kun je een klacht indienen bij de registrar: Domainbank : http://www.domainbank.net/index.cfm

    Ric

  5. #5
    Compleet onzinnige whois op een domeinnaam
    vragen? mailen!
    394 Berichten
    Ingeschreven
    19/07/02

    Locatie
    Utrecht, NL

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    dien een klacht in bij afilas én bij icann, en dan kan je er vergif op innemen dat het domein in een soort van quarantaine wordt gezet.

  6. #6
    Compleet onzinnige whois op een domeinnaam
    Banned
    886 Berichten
    Ingeschreven
    20/11/03

    Locatie
    Drechtsteden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    KvK nummer: 24316097

    Thread Starter
    Tjah... misschien eens overwegen een klacht in te dienen. Zeker i.v.m. de spam. Op de site van ze is een form te vinden met een action via formgenerator.nl en dat is weer van firstfind.nl en dat is weer van yourhosting.nl en die hadden weer te maken met de spam van snk-bedrijfssoftware

    Ik heb inmiddels intensief contact met yourhosting.nl en die bezweren er niets mee te maken te hebben. Ze hebben dan ook snk-bedrijfssoftware.nl off-line gehaald na vele klachten.

    Firstfind verhuurde emailadres dbases t.b.v. marketing. Sinds vanavond is ook ineens firstfind.nl niet meer bereikbaar Je komt dan uit op yourhosting.nl

  7. #7
    Compleet onzinnige whois op een domeinnaam
    geregistreerd gebruiker
    70 Berichten
    Ingeschreven
    04/01/04

    Locatie
    Breda

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt

    Dien de klacht in bij DomainBank. Zij zijn volgens Afilias de sponsoring registrar.

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics