Ik wil een aantal site's van een server met directadmin naar een andere server met directadmin overzetten. Nu heb ik voor elke site een backup gemaakt door ik te loggen in het directadmin account van die user en dan een backup te maken. Hoe kan ik deze backups nu het beste terugzetten op de nieuwe server ? Moet ik elke user opnieuw aanmaken en dan backup erop zetten of is het mogelijk dat de backup zelf de user aanmaakt met de zelfde username en password als op de oude server ?

Likes:


Quote