Ik heb een aantal websites over taart en cupcakes te koop staan. Het betreft hier o.a. 3 webshops, maar ook informatieve websites en websites waar men workshops op kan reserveren en taart op maat kan bestellen. Bijvoorbeeld een ideale combinatie voor een man die het leuk vindt om websites te maken en een vrouw die haar creativiteit wil inzetten.

De websites scoren zeer hoog in Google, meerdere #1 posities, er zijn banner inkomsten, er worden betaalde abonnementen afgenomen en de webshops, workshops en taart op maat leveren ook een zeer mooie omzet en winst op.

Het is eventueel mogelijk 1 van de websites af te nemen, maar het geheel functioneert het best samen, omdat er heen en weer gelinked wordt en de content websites voor verkeer naar de webshops zorgen.

Waarom wil ik het verkopen: Het is heel leuk en lucratief, maar naast mijn vaste baan hou ik weinig vrije tijd meer over en ik hecht daar veel waarde aan.

Ik zal niet alle websites (8 stuks) noemen, maar alleen de 4 belangrijkste. Voor alle websites geldt dat in het hoogseizoen (herfst, winter, lente) het aantal bezoekers 50% hoger ligt dan in het laagseizoen (zomer).

http://bit.ly/Qd89sB
1.500-2.500 unieke bezoekers per dag
#1 Google posities voor o.a. Taart maken, taarten maken, botercrème recept/maken, slagroomtaart maken, en een aantal anderen.
WordPress + WooCommerce + iDeal (maar niet actief, wel gevuld en gereed, er wordt vooralsnog gelinked naar de webshop op de website hieronder en ik durf dat eigenlijk niet aan te passen )

http://bit.ly/VmLMZp
150-250 unieke bezoekers per dag
#5 positie op Taart bakken en veel producten en pagina's scoren hoog in Google
Webshop op basis van Drupal & Ubercart + iDeal

http://bit.ly/bmB7Hz
50 - 75 unieke bezoekers per dag, domeinnaam pas twee weken geleden overgenomen en website pas net actief, maar zeer veel potentieel
WordPress
Pagerank 2

http://bit.ly/Nba9Vh
30-50 unieke bezoekers per dag, omdat er gefocust wordt op bovenstaande websites, dit was onze eerste website.
Webshop op basis van Drupal & Ubercart + iDeal

3 van bovenstaande domeinnamen hebben samen 2.500 Euro gekost en er is +-1.800 Euro voorraad aanwezig. Alles is geautomatiseerd via de webshops en onderling vindt voorraad synchronisatie plaats. Enige kosten zijn jaarlijks de domeinnamen a 9 Euro incl. BTW per stuk en de server a 20 Euro incl. BTW per maand, maar die is per maand opzegbaar. Verder zijn er geen vaste kosten, ook niet voor iDeal.

Omzet en winst cijfers zijn op verzoek verkrijgbaar, maar voor minder dan 10.000 Euro hoeft er geen contact opgenomen te worden.

Ps. ik heb deze websites hier eerder te koop gezet, maar toen waren de inkomsten en bezoekersaantallen een fractie van wat het nu is.