Niet, tenzij je een backup hebt.
Maar eh... als je een client delete zijn die mappen meestal weg ja![]()
Likes: 0
Niet, tenzij je een backup hebt.
Maar eh... als je een client delete zijn die mappen meestal weg ja![]()
neej niet zo , die zijn via ftp gedelete door de client zelf. Als je naar hun url toegaat kom je ook nogsteeds op hun website.
Hun url staat ook nog geweoon in mijn List users lijst
Dan nee: tenzij je een backup hebt![]()