Likes Likes:  0
Resultaten 31 tot 32 van de 32
Pagina 3 van de 3 Eerste 1 2 3
Geen
 1. #31
  Tip mbt slechte betalers
  Uw site | Onze zorg
  72 Berichten
  Ingeschreven
  05/07/11

  Post Thanks / Like
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  6 Berichten zijn liked  Wij sturen eerst 2 weken van te voren een factuur. Dan een week later een herinnering dat er nog een factuur open staat. Als de factuur niet betaald is sturen we een vriendelijke herinnering op papier en e-mail. Een week daarna de eerste aanmaning op papier en mail. 5 dagen daarna de volgende aanmaning op papier en mail. Mocht daar ook geen betaling uitkomen dan heeft de klant meer dan genoeg tijd gehad om de factuur te voldoen en worden alle diensten op zwart gezet tot betaling is voldaan. Tegelijk wordt de factuur aan een incasso bureau gegeven.

  Prima procedure naar mijn idee. De site gaat pas na 20 dagen op zwart. Dat is naar mijn idee nog vrij ruim. Bij mijn eerste schets van onze incasso procedure had ik dat op 2 dagen staan maar dat bleek een juridische valkuil :P

 2. #32
  Tip mbt slechte betalers
  geregistreerd gebruiker
  69 Berichten
  Ingeschreven
  17/05/06

  Locatie
  Barneveld

  Post Thanks / Like
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  0 Berichten zijn liked


  Registrar SIDN: Ja
  KvK nummer: 54015103
  Ondernemingsnummer: nvt

  Wij merken dat na de herinneringen per email vooral de consequente telefoontjes helpen. Je moet wel een gladde rug hebben overigens :-)
  Maak een afspraak over wanneer er wordt betaald, noteer dat en bel terug als de afspraak niet is nagekomen. Doe dit strak en consequent. Als men nog verzuimt te betalen zet dan de site op zwart als laatste redmiddel. Reageert men dan nog niet naar incasso en kijken wat je er nog kan uithalen.

Pagina 3 van de 3 Eerste 1 2 3

Webhostingtalk.nl

Contact

 • Rokin 113-115
 • 1012 KP, Amsterdam
 • Nederland
 • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics