Ben jij een gedreven PHP-er? Wil je lekker zelfstandig werken en laten zien wat je kan?
Dan heb ik mogelijk een leuke baan voor je - in het mooie Twente.

Functieomschrijving
Als junior PHP developer ga jij zelfstandig werken aan vernieuwingen en verbeteringen van het online platform. Laat maar zien wat je kan!
In eerste instantie is dit een parttime functie voor 3 dagen per week. Je wordt ondersteund door een senior ontwikkelaar en de ICT manager.
Je maakt onderdeel uit van het online team van Agri Trader.

Functie-eisen
  • Leergierig en pro-actief
  • Goed zelfstandig kunnen werken
  • Kennis van PHP5, MySQL, HTML, CSS, scripting
  • Goede communicatieve kwaliteiten in woord en geschrift
  • Kennis van Magento is een pré

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde junior developer die graag wil laten zien wat die kan, zonder de usability uit het oog te verliezen. Daarin geven wij alle kansen om dat mogelijk te maken. We verwachten een positieve inzet en actieve bijdrage, waarbij je jouw mening mag laten gelden.
Affiniteit met de agrarische sector is niet vereist, wel een mooie bijkomstigheid.

Bedrijfsprofiel
Als uitgever in de agrarische sector brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Dit doen wij via print, middels een maandelijks magazine, en online. Volgens de concurrentie zijn wij de marktleider in onze branche. Je kan ons zien als de Marktplaats voor de agrarische sector.
Met een enthousiast en stabiel team wordt er elke maand een dik magazine uitgegeven (print + tablet) en zijn we dagelijks bezig om de website en webshop te verbeteren voor verkopers (adverteerders) en kopers (website bezoekers).
Er is een open en relaxte sfeer, er wordt duidelijk en direct gecommuniceerd waar humor een onderdeel van uit maakt.

Contact
Stuur je CV (incl. sociale profielen) en begeleidende tekst met motivatie voor 1 november per e-mail naar han@agritrader.nl of gebruik het formulier op onze website: http://agritrader.org/vacature