In verband met de groeiende vraag naar onze producten en diensten zijn wij op zoek naar een medewerker met een zeer service gerichte attitude. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten met kleine wijzigingen en problemen op zijn website of webwinkel. In deze functie verricht je wijzigingen, aanpassingen en verleen je support aan klanten. Je lost storingen en incidenten op; Je bewaakt de correcte, volledige en tijdige afhandeling van vragen. Je zorgt voor volledige vastlegging van meldingen binnen de helpdeskomgeving; Je verzorgt de kennisoverdracht naar zowel de klant als intern. Vanuit de servicedesk bewaak je correct gebruik van de applicaties. Waar nodig ondersteun je het productieteam.


Wat we vragen

Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden! Je vindt het leuk om klanten te woord te staan en het is voor jou een uitdaging om hun problemen op te lossen. Je bent secuur en flexibel. Je kunt zelfstandig werken. Je hebt 1-2 jaar PHP-ervaring, goede HTML kennis en kennis van CSS en Javascript. Kennis van Typo3 en Flash is een pré.

Je wilt je voor een langere termijn committeren aan een bedrijf met een duidelijke groeistrategie en actief een bijdrage leveren aan die groei. Door 100% te presteren binnen je functie, maar ook door met de rest van het team na te denken over nieuwe commerciële mogelijkheden. Doorgroeien is mogelijk.

Wat we je bieden

Je werkt binnen een compact, jong team op ons gezellige kantoor in Pand Noord (www.pandnoord.nl) in Amsterdam. Je krijgt veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt een marktconforme beloning die regelmatig wordt getoetst aan je positieve bijdrage aan het bedrijf.

De 'fun factor' en de ‘sfeer’ vinden we heel belangrijk: er wordt hard gewerkt, maar we letten er goed op dat de werkdruk gezond blijft. De sfeer is informeel, niet-hiërarchisch en communicatielijnen zijn kort en direct.

Graag nodigen we je uit om ons ervan te overtuigen dat jij de collega bent die we zoeken. Mail je motivatie en cv naar Frank de Vries Broekman frank@intronet.nl tel. 020 – 6163311 - www.intronet.nl