Beste,

Bij deze wil ik graag een zeer uitgebreid linkpartner systeem te koop aanbieden. Het script draaid volledig op www.linkbuddy.nl. Het systeem is opgezet in de taal OOP. Hieronder zal ik kort de werking en de functies van de site opsommen. Voor een volledig ‘beeld’ van Linkbuddy.nl kunt u gebruik maken van een testaccount(helemaal onderaan)

Mogelijkheden gebruiker:
De gebruiker kan zich aanmelden. Eenmaal aangemeld kan deze inloggen en gebruik maken van de volgende functies:

*Persoonlijke gegevens aanpassen en toevoegen.

*Sites:
-meerdere sites per account toevoegen.
-Kiezen uit: automatisch linkpartners zoeken, handmatig of beide. Automatisch wil zeggen dat het systeem zelf binnen de opgegeven categorieën naar linkpartners gaat zoeken (gebruiker ontvangt dus geen linkpartner uitnodigingen van andere mensen). Handmatig wil zeggen dat men zelf naar linkpartners opzoek kan gaan en beiden wil zeggen dat beide functies mogelijk zijn.
-Onderscheidt maken tussen de website categorieën en de doelgroep categorieën(in welke categorie een gebruiker linkpartners zoek).
-linkpartnerbox naar wens vorm geven (lettertype, kleur, horizontaal/verticaal etc.).
-Eenvoudig een ‘html-code’ plaatsen op website.
-statistieken inzien van ontvangen en verzonden clicks/views.
-gegevens wijzigen / sites verwijderen
-en meer.

*Linkpartners:
-linkpartners zoeken op categorieën / naam / clickthrough ratio / en keywords
-Nadere informatie van een website bekijken, zoals: naam, url, statistieken, click through ratio, omschrijving en opgegeven categorieën.
-Linkpartners uitnodigen, blokkeren, uitnodigen accepteren / afwijzen.
-Overzicht van de handmatig tot stand gekomen linkpartners.

*Affiliate code:
-Iedere gebruiker ontvangt een unieke affiliatecode, waarmee men credits kan verdienen door andere gebruikers aan te melden. Daarnaast ontvangt men ook een percentage van de door de affiliate opgebrachte credits
-Statistieken van affiliates worden bijgehouden.

*Mijn Credits.
Het script werkt met een credit systeem. Elke view en click die een website genereert wordt beloond door een aantal credits. In de admin valt dit in te stellen.
-Verder kan men hier met credits tussen de verschillende websites schuiven.
-Ook kan men nieuwe credits inkopen (mollie)

*Systeem:
-Er wordt de top 5 van linkpartners (op basis van clickthrough ratio) weergegeven en top 5 nieuwe linkpartners.
-Verder zit er nog een geavanceerd ratio systeem achter. Wanneer men automatisch linkpartners ontvangt dan worden deze linkpartners geselecteerd op clickthrough ratio (eigenlijk op de kwaliteit van de linkpartners dus) zo ontvangt een website met een hoge ratio automatisch gelijkwaardige linkpartners.

*Admin
In de admin zijn zaken in te stellen als:
-gebruikers editen, blokkeren, deleten en doorzoeken op naam, loginnaam en email
-Sites beheren: statistieken inzien, aanpassen, blokkeren en verwijderen en doorzoeken op sitenaam, categorie en doelgroep
-Instellingen wijzigen v.w.b. credits die men ontvangt bij: registratie, aanbrengen affiliate, percentage wat men ontvangt van affiliate, opbrengsten credits per views/clicks, kosten credits per view/clicks, aantal credits bij het kopen via mollie.
-Site Categorieën toevoegen verwijderen
-Clickthrough ratio categorieën toevoegen, verwijderen.

*Mailing systeem.
Leden ontvangen een mail bij:
-aanmelden bij de website
-Wanneer ze uitgenodigd worden door een partner
-Wanneer een uitnodiging geaccepteerd is
-Wanneer ze geblokt of verwijderd worden als linkpartner door een gebruiker.
-Bij het veranderen van wachtwoord.

*Anti-fraude systeem. Mensen kunnen niet links van hun account elders (bijvoorbeeld bij een promotiesite) promoten en zo makkelijk en snel credits verdienen. Credits worden alleen toegekend als de clicks en views afkomstig zijn van de desbetreffende website.

Er zijn nog veel meer functies maar bovenstaand zijn de meest voornaamste. U kunt alles op uw gemak nog eens bekijken via onderstaand testaccount:

Naam: test123
Pass: test

Tevens kunt u nog de tutorial doorlezen, om een wat breder beeld te krijgen van het systeem

De prijs van deze applicatie is 200 euro. Het systeem wordt meerdere malen doorverkocht. Bij interesse kunt u mij een pm sturen.