Jongens,
controleer dit eens: http://www.rswebdesign.nl/index.htm
Die gasten hebben gewoon de index van Vevida gejat!
En dat noemt zich dan een webdesign bureau, beetje jammer.
Gegroet.
Likes: 0
Jongens,
controleer dit eens: http://www.rswebdesign.nl/index.htm
Die gasten hebben gewoon de index van Vevida gejat!
En dat noemt zich dan een webdesign bureau, beetje jammer.
Gegroet.
Inderdaad, best zwak...Maar, moet dat hier gemeld worden? Vind het een beetje nutteloos om dat soort dingen hier te melden. Meld het dan gewoon bij Vevida, die doen er wel wat mee.
![]()

Wow, dit is toch wel echt sterk vind ik ... Benieuwd of Vevida dit laat gebeuren ..Origineel geplaatst door tindari
Jongens,
controleer dit eens: http://www.rswebdesign.nl/index.htm
Die gasten hebben gewoon de index van Vevida gejat!
En dat noemt zich dan een webdesign bureau, beetje jammer.
Gegroet.

Hahaha, schitterend, ook gewoon letterlijk dat doosje over genomen.
Casper Bakker - CQ internet diensten
Lekker professioneel toch?![]()
Ook SIDN deelnemer logo overgenomen terwijl 'ie dat niet zelf is.
[Flame modus = on]
En dan jezelf R.S. Webdesign noemen, vervelende "no right click" javascript gebruiken (stel je voor dat er nog iemand het idee heeft om een site te rippen)
haha, mooi gedaan hoor. Zelfs het plaatje van het doosje (bij hostingpakket) hebben ze meegenomen. Vevida zit volgens mij ook op dit forum, volgens mij een briefje sturen en geregeld(anders briefje naar hun hoster i.v.m. auteursrecht)
Om nog maar te zwijgen over het contact linkje
info@rswebdesign.nl >> http://www.vevida.nl/NL/reactie.asp#contact
Hmm, vaag in de bron zie ik toch echt:
::EDIT::<TD class=tekst_adres>R.S. Webdesign<br>
Telefoon: 0172 - 600014<BR>
Fax: 0172 - 600015<BR>
E-mail:<A
href="mailto:info@rswebdesign.nl">info@rswebdesign .nl</A><A
href="http://www.vevida.nl/NL/reactie.asp#contact"><FONT
Ah gewoon slechte html-er, halve code te veel.
Ze hebben wel een heel erg uitgebreide portfolio zeg, en ook heel veel projecten in ontwikkeling. Als ze zoveel klanten hebben, kan een klein design voor hunzelf er toch ook wel vanaf?
Ik vertrouw dat CMS systeem ook niet echt dat ze aanbieden...
Ze zijn reseller van interhosting.nu.
Ze hebben dan wel een grote portfolio, maar kijk eens naar de kwaliteit van die cases..... frames, slechte HTML en niet gebruiksvriendelijk.
Schandalig dat dit soort ondernemingen toch een portfolio kunnen opbouwen...
Waarschijnlijk allemaal vrienden en kennisen.
Inmiddels gemeld aan Vevida trouwens.
Waarom rippen mensen het toch :s