Hoi,
Wat denken jullie van de website???
Thx
Joey
Likes: 0
je aup is niet nederlands, dus niet rechtsgeldig
verder ook geen adres/tel e.d.
heb je het licht gezien ?![]()
Ja dat klopt, de website is van eergisteren pas online gegaan, maar aan de vertaling zijn we volop bezig!
En de opmerking over adres enzo is heel goe !! was ik TOTAAL vergeten!!! gaan we zo snel mogelijk aanpassen! :-D
Bedankt!
ps: en wat vinde jullie van die live help?
denken jullie dat die de moeite is? en dat die veel gebruikt gaat worden?
Greetz Joey
Ik vind persoonlijk de site maar amateurisisch in elkaar steken.
azo,... zoals, wat is kan er moet veranderen?
1. Veel te Amerikaans
2. Onoverzichtelijk
3. Veel te groot lettertype
Wat je dr verder aan wilt doen moet je zelf weten, maar begin eens door de header wat kleiner te maken en het lettertype wat kleiner te maken. Ik draai 1280x960 en ik vind het er véél te groot uitzienSucces!
is dit niet een template van templatemonster? hi lijkt er iniedergeval sprekend op, nahjah het zal wel neit, hij is inderdaad beetje americaans enzo maar wel profi
btw nog een vraagje welke software gebruiken jullie voor dat onlinechatnow gedeelte? vink nml een mooi stukkie software
Laatst gewijzigd door amnesiac; 10/05/03 om 11:01.
Misschien valt het een beetje groot uit, maar vind de header best speciaal. Probeer het logo eens wat minder groot te maken. Voor de rest vind ik het er goed uitzien.
Voor de luie mensen die de url niet willen intypen hier de link: http://www.yourspace.be![]()
Zou hier graag BTW/HR/Tel/... nr.'s op zien staan, zo lijkt het me een beetje of je alles in het zwart afhandelt...
bedankt webbizz daar heb ik al die tijd al opgewachtOrigineel geplaatst door providerhulp
Misschien valt het een beetje groot uit, maar vind de header best speciaal. Probeer het logo eens wat minder groot te maken. Voor de rest vind ik het er goed uitzien.![]()
Ook geintereseerd in ditbtw nog een vraagje welke software gebruiken jullie voor dat onlinechatnow gedeelte? vink nml een mooi stukkie software
Over de site ik weet bijna 100% zeker dat je deze template gekocht hebt (hoop ik) en niet zelf gemaakt hebt wat natuurlijk geen probleem is maar zorg dan wel dat de amerikaanse/engelse elementen eruit worden gehaald (bv. AUP bestaat niet in NL)
Subdomains
Ability to Add/Remove Subdomains
Subdomain Redirects
Stats for Subdomains
neem even de moeite om dit te vertalen
Ook zou ik proberen een wat overzichtelijker uiterlijk/navigeren proberen te bewerkstelligen. Ik vind persoonlijk het lastig te vinden wat ik zoek.
http://www.yourspace.be/hosting.htm
Op deze pagaina moet je je tables beter instellen want de tekst loopt aan de rechterkant te ver door
Voor de rest ziet het er goed uit.
Laatst gewijzigd door Clearhosting; 13/05/03 om 00:06.
Joeyceunen?Origineel geplaatst door joeyceunen
Hoi,
Wat denken jullie van de website???
Thx
Joey
Ben jij niet toevallig de gezochte persoon die eigenaar is van http://www.livesupportnow.com??
Dan zou ik maar oppassen. Ik ben een klant van kayako, de makers van liveresponse. En deze dief probeert deze licenties illegaal te verkopen!!
MODS! Kunnen jullie zijn IP adres emailen of pmen naar mij?
lolOrigineel geplaatst door PlexTeam
MODS! Kunnen jullie zijn IP adres emailen of pmen naar mij?![]()
Hoe kom je bij die conclusie ?Origineel geplaatst door PlexTeam
Joeyceunen?
Ben jij niet toevallig de gezochte persoon die eigenaar is van http://www.livesupportnow.com??
Dan zou ik maar oppassen. Ik ben een klant van kayako, de makers van liveresponse. En deze dief probeert deze licenties illegaal te verkopen!!
MODS! Kunnen jullie zijn IP adres emailen of pmen naar mij?