Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 23
Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
Geen
  1. #1
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    24 Berichten
    Ingeschreven
    01/09/11

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Ervaringen VoIP-providers

    Hallo,

    Wat is volgens jullie de meest betrouwbare, stabiele VoIP-provider voor bedrijven in Nederland?

    Groetjes,
    Gerard

  2. #2
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    206 Berichten
    Ingeschreven
    21/09/10

    Locatie
    Wilp

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 820618032

    jeuk , lijkt me geen reclame forum dit. stuur hem per pm wel

  3. #3
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    24 Berichten
    Ingeschreven
    01/09/11

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Je kan toch wel je eigen mening geven hier? Zolang je geen compleet sales-praatje gaat houden lijkt het me geen probleem maar juist een bijdrage aan de community. Ben benieuwd naar je argumenten voor jouw voorkeur.

  4. #4
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    206 Berichten
    Ingeschreven
    21/09/10

    Locatie
    Wilp

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 820618032

    Gerard,

    Welke mijn voorkeur heeft net via PM verstuurd. en wel om de volgende reden:
    - Redundant omgeving.
    - sneller oplevering
    - zowel sip als iax trunks
    - geen limiet op aantal sessies over de trunks. (waar veel voip providers per gesprek sessies gaat doorberekenen, of een max hebben per trunk , en waar je bij moet kopen.)

    - nadeel: oude faxwerk bij aanmeldingen....


    meer schiet me zo wel te binnen

  5. #5
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    24 Berichten
    Ingeschreven
    01/09/11

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Bedoel je met het genoemde nadeel dat je aanmeldingen via fax moet verzenden?

  6. #6
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    206 Berichten
    Ingeschreven
    21/09/10

    Locatie
    Wilp

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 820618032

    ja, echt uit rooksignalen tijd... (of scannen en dan per mail)
    Laatst gewijzigd door websiteondemand; 10/10/11 om 18:26.

  7. #7
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    24 Berichten
    Ingeschreven
    01/09/11

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Haha, klinkt op zich wel logisch met betrekking tot handtekeningen en dergelijke, maar waarschijnlijk hebben ze zelf gewoon FOIP dus komt het retesimpel alsnog in hun mailbox. Heb je toevallig ook ervaring met andere providers?

  8. #8
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    206 Berichten
    Ingeschreven
    21/09/10

    Locatie
    Wilp

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 820618032

    Ja, en bij veel was ik bij het navragen van technische info omtrend redudancy, sessies etc snel weer weg. Maar heb alleen Trunk ervaringen, en geen ervaringen met hosted PBX'en , wie weet zijn daar weer andere partijen weer helemaal top in.

  9. #9
    Ervaringen VoIP-providers
    Procy
    696 Berichten
    Ingeschreven
    23/09/08

    Locatie
    Zoetermeer

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 Berichten zijn liked


    Naam: Marco Mahieu
    KvK nummer: 27273470

    Simpelweg gezegd, alle aanbieders die bij dezelfde leverancier zitten als wij.

  10. #10
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    1.064 Berichten
    Ingeschreven
    15/07/03

    Locatie
    Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    21 Berichten zijn liked


    Naam: Pim
    Bedrijf: RealHosting
    Functie: Ondernemer
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 39093099
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij hebben goede ervaringen met Speakup. In het begin hosted, later met een eigen centrale gekoppeld aan hun trunk.



  11. #11
    Ervaringen VoIP-providers
    Senior PHP Developer
    33 Berichten
    Ingeschreven
    13/12/05

    Locatie
    Hoorn (NH)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: NEE
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door gerardnijboer Bekijk Berichten
    Je kan toch wel je eigen mening geven hier? Zolang je geen compleet sales-praatje gaat houden lijkt het me geen probleem maar juist een bijdrage aan de community. Ben benieuwd naar je argumenten voor jouw voorkeur.
    Jammer dat andere mensen dit nu niet kunnen zien door de PM. Zou je mij ook kunnen verstellen welke SIP provider jouw voorkeur heeft, door genoemde argumenten?
    Laatst gewijzigd door rolandow; 31/10/11 om 11:37. Reden: quote toevoegen

  12. #12
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    206 Berichten
    Ingeschreven
    21/09/10

    Locatie
    Wilp

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 820618032

    Ik wil niet te snel naar een partij doorverwijzen. Want Voip is toch meer op basis van wat je afneemt. Er is een groot verschil tussen de mensen die het zelf doen, en dus puur trunks afnemen, en partijen / klanten die puur hosted pbx'en zoeken. en zodoende zal daarin ook een groot verschil zijn in ervaringen tussen dit soort voip aanbieders. Voor de trunks meld ik me altijd bij speakup (waar we ook reseller van zijn), voor hosted pbx'en weet ik niet of je daar ook aan het goeie adres bent.......
    ^a

  13. #13
    Ervaringen VoIP-providers
    Senior PHP Developer
    33 Berichten
    Ingeschreven
    13/12/05

    Locatie
    Hoorn (NH)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: NEE
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Heeft er iemand ervaring met voys? We hebben een maand contract om te proberen, maar ik vind hun info pagina's erg karig. Vraag je om enige hulp, dan gaat meteen de teller lopen a 22 euro per kwartier. Daar krijg ik niet direct een warm gevoel bij. Ik ga eens kijken bij speakup. Bedankt voor de info!

  14. #14
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    193 Berichten
    Ingeschreven
    18/12/08

    Locatie
    Purmerend

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    33 Berichten zijn liked


    Naam: Erik Bais
    Bedrijf: A2B Internet
    URL: www.a2b-internet.com
    KvK nummer: 37164338

    Wij hebben ivm keuze voor een klant al een aantal maanden een aantal VoIP providers in Smokeping staan.

    Hun huidige provider is echt een ramp qua netwerk changes en veel call disconnects.. Vandaar we momenteel die gegevens verzamelen.

    http://smokeping.a2b-internet.com/sm...=VoIPproviders

    Waar ik zelf naar zou kijken is of de VoIP provider wel zelf een netwerk kan runnen... Zeker als je VoIP wil gaan doen is het handig dat de VoIP provider zelf inzage heeft in het netwerk en snapt waar ze mee bezig zijn.. QFast (eigen netwerk, beheer extern) en VoiceWorks (eigen netwerk / eigen beheer) doen dat in ieder geval.

    Andere zaken zal je met hun moeten bespreken qua requirements over SIP trunks, hosted PABX etc.

    We gebruiken zelf voor onze telefonie gebruik van de diensten van TweakDSL met alle tevredenheid. Die kan je vinden onder Cambrium in de sectie The Netherlands in het overzicht in het Smokeping overzicht.

  15. #15
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    24 Berichten
    Ingeschreven
    28/05/10

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Het is natuurlijk afhankelijk van wat je wil. Alleen een trunk, sip of iax, losse sip accounts, hosted centrale, virtuele asterisk pbx, etc etc.

Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics