Likes Likes:  0
Resultaten 16 tot 23 van de 23
Pagina 2 van de 2 Eerste 1 2
Geen
  1. #16
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    2 Berichten
    Ingeschreven
    31/12/11

    Locatie
    Leiden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Edotel.nl
    Functie: Eiganaar
    URL: www.edotel.nl

    Goede voip provider

    MOD EDIT: lees de regels door van WHT, dit valt namelijk onder spammen.
    Laatst gewijzigd door Pantsy; 31/12/11 om 18:23. Reden: spam

  2. #17
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    1 Berichten
    Ingeschreven
    29/11/16

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Marten Hoekstra

    Ik weet dat dit een oude thread is, maar volgens mij zijn er nog steeds mensen die via Google op deze thread terecht komen.

    Een betrouwbare VoIP aanbieder vertaal ik naar een partij die een solide VoIP telefoon oplossing levert tegen markt conforme prijzen en tarieven. Met goed advies en support.

    Heden ten dagen werken de meeste VoIP aanbieders in de cloud. Een goed overzicht van VoIP aanbieders is te vinden op www.voipkiezen.nl.

    Het is een beginpunt. Je kan hier filteren op functionaliteiten die je zoekt. Denk aan VAMO, ACD en talloze andere functies. Veel aanbieders berekenen een extra bedrag per maand voor elke module. Een aantal aanbieders hanteren een all-in-one tarief.

    Tip:
    Doe een assessment van je huidige situatie en bepaal waar je (als organisatie) graag naar toe wilt mbt telecommunicatie. Denk hierbij aan vast mobiel integratie, BOYD, Skype, thuiswerken, etc. Voclarion heeft een handige checklist gemaakt die je helpt om al deze belangrijke punten op een rijtje te zetten. Checklist is te downloaden op https://voclarion.nl/grootzakelijk/v...tis-checklist/

  3. #18
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    147 Berichten
    Ingeschreven
    13/04/12

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 Berichten zijn liked



    Ondanks dat dit misschien een beetje reclame is waren je linkjes voor mij erg handig. Ik ben al even aan het oriënteren om mijn VOIP te verbeteren.
    Je kan blijkbaar niet bij iedereen je telefoonnummers meenemen, dat is onhandig....

  4. #19
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    699 Berichten
    Ingeschreven
    09/04/08

    Locatie
    Weert

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Openworx
    URL: www.openworx.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 14129365
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Marten Hoekstra Bekijk Berichten
    Heden ten dagen werken de meeste VoIP aanbieders in de cloud. Een goed overzicht van VoIP aanbieders is te vinden op www.voipkiezen.nl.
    Ik mis CheapConnect op je lijstje. Al jaren zeer tevreden over.
    https://www.openworx.nl | Cloud diensten - IT - ERP - Odoo Hosting

  5. #20
    Ervaringen VoIP-providers
    %5%
    2.013 Berichten
    Ingeschreven
    23/04/03

    Locatie
    Den Haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 Berichten zijn liked


    Naam: Savvas Bout
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 27298844
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij doen al jaren naar tevredenheid alles via MaxiTEL
    Netrouting ? Europe, United States, Asia www.netrouting.com

  6. #21
    Ervaringen VoIP-providers
    Server Freak
    3.607 Berichten
    Ingeschreven
    19/05/06

    Locatie
    Assen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    215 Berichten zijn liked


    Naam: Sinterklaas
    KvK nummer: 04069370

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door mgielissen Bekijk Berichten
    Ik mis CheapConnect op je lijstje. Al jaren zeer tevreden over. Ervaringen VoIP-providers
    Toch hebben ze vaak zat storing, al valt het de laatste paar weken weer mee. Gebruik het hier als backup, maar toch.

  7. #22
    Ervaringen VoIP-providers
    geregistreerd gebruiker
    391 Berichten
    Ingeschreven
    06/07/15

    Locatie
    Ede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Ronald
    Bedrijf: Tuxis Internet Engineering
    URL: www.tuxis.nl
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 61527076
    View https://www.linkedin.com/company/tuxis-internet-engineering's profile on LinkedIn

    Wat je ook kunt doen is natuurlijk alleen de trunk huren en zelf een centrale draaien met de functionaliteit die je wenst.
    Het voordeel is dat wanneer de VOIP provider niet goed is, je snel weg kunt. Je hoeft dan letterlijk alleen maar één nieuwe trunk in je centrale te hangen en het nummer te porteren.

    Wij gebruiken daar Kerio Operator voor maar er zijn er meer.

    Qua trunk gebruiken we Speakup, maar Breezz trunks doen het ook goed.
    Trunks achter broadsoft doen het niet goed.

  8. #23
    Ervaringen VoIP-providers
    Serveo.nl
    1.585 Berichten
    Ingeschreven
    14/12/06

    Locatie
    Utrecht, Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Serveo.nl
    URL: www.serveo.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 30212937
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij maken al jaren met tevredenheid gebruik van Orkutel. Ze hebben overigens ook een mooi ITSP systeem ontwikkeld voor resellers.

Pagina 2 van de 2 Eerste 1 2

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics