Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 42
Pagina 1 van de 3 1 2 3 LaatsteLaatste
Geen
  1. #1
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    42 Berichten
    Ingeschreven
    28/01/05

    Locatie
    Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    BelCentrale ervaringen

    We zitten erover na te denken om een hosted VOIP centrale af te nemen bij BelCentrale. Heeft iemand hier ervaring mee?

    Alvast bedankt voor je antwoord.

  2. #2
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    376 Berichten
    Ingeschreven
    01/04/04

    Locatie
    -

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: -
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Hier uitsluitend ervaring met de harwareshop van belcentrale, maar prima en snelle levering.

  3. #3
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    42 Berichten
    Ingeschreven
    28/01/05

    Locatie
    Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Verder nog iemand die ervaring heeft met BelCentrale? En nog een andere vraag, weet iemand ook of er VOIP telefoons zijn waarbij je via bijv. XML gegevens uit een CRM systeem kan halen en deze tonen op het display van de telefoon zelf? Dus een telefoonboek op basis van gegevens uit het CRM.

    Alvast bedankt!

  4. #4
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    272 Berichten
    Ingeschreven
    23/11/05

    Locatie
    Zuid Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik zag toevallig deze telefoon bij hun staan

    http://www.belcentrale.nl/pages/shop/1/18

    Met XML ondersteuning.

  5. #5
    BelCentrale ervaringen
    team
    100 Berichten
    Ingeschreven
    14/08/06

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: -
    KvK nummer: -
    Ondernemingsnummer: -

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Frangkje Bekijk Berichten
    Hier uitsluitend ervaring met de harwareshop van belcentrale, maar prima en snelle levering.

    Mijn ervaring

    - niet vriendelijk / contact loopt niet lekker
    - geen vaste structuur qua werken
    - houden zich niet aan gemaakte afspraken
    - PBX systeem werk niet lekker

    Voor ons een afknapper!



  6. #6
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    42 Berichten
    Ingeschreven
    28/01/05

    Locatie
    Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Ja die zag ik ook maar ik wist niet zeker of ik daarmee dus ook een telefoonboek kan vullen.

    Bovendien vindt ik 450 euro voor een telefoon toch een beetje aan de hoge kant. Of heeft deze telefoon zoveel bijzondere functies waardoor deze zn geld wel waard is.

    @BBP: Wanneer heb je hier gebruik van gemaakt? Want ik zit ook te kijken naar zo'n hosted PBX oplossing.
    Laatst gewijzigd door noodles; 14/11/06 om 23:00. Reden: Automerged Doublepost

  7. #7
    BelCentrale ervaringen
    team
    100 Berichten
    Ingeschreven
    14/08/06

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: -
    KvK nummer: -
    Ondernemingsnummer: -

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door noodles Bekijk Berichten
    Ja die zag ik ook maar ik wist niet zeker of ik daarmee dus ook een telefoonboek kan vullen.

    Bovendien vindt ik 450 euro voor een telefoon toch een beetje aan de hoge kant. Of heeft deze telefoon zoveel bijzondere functies waardoor deze zn geld wel waard is.

    @BBP: Wanneer heb je hier gebruik van gemaakt? Want ik zit ook te kijken naar zo'n hosted PBX oplossing.
    Recent nog gebruikgemaakt van belcentrale.
    ik kan je beter verwijzen naar www.voipq.nl perfecte service + mooi systeem.

  8. #8
    BelCentrale ervaringen
    Sales Consultant
    870 Berichten
    Ingeschreven
    25/11/04

    Locatie
    Enschede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis Wijnberg
    URL: fundaments.nl
    KvK nummer: 56941412

    Het Cisco toestel dat je noemt is kwalitatief wel erg sterk moet ik zeggen hoor!

    De prijs is wat aan de hoge kant wellicht, maar dat is vaker zo bij bedrijven die dit als bijprodukt hebben.

  9. #9
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    42 Berichten
    Ingeschreven
    28/01/05

    Locatie
    Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Wat is er nou zo sterk aan die Cisco telefoon dat m die dikke 400 euro waard maakt.
    Kent iemand de Linksys SPA-942 telefoon?

  10. #10
    BelCentrale ervaringen
    Sales Consultant
    870 Berichten
    Ingeschreven
    25/11/04

    Locatie
    Enschede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis Wijnberg
    URL: fundaments.nl
    KvK nummer: 56941412

    Jazeker, dit is echt de topper op gebied van prijs-kwaliteit. Niet duur (zo'n 122 euro). Wij hebben er hier acht van staan, werkt echt super!

  11. #11
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    42 Berichten
    Ingeschreven
    28/01/05

    Locatie
    Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Weet je dan ook of deze telefoon kan omgaan met XML bestanden. Bijvoorbeeld om een telefoonboek te vullen vanuit een online CRM applicatie.

  12. #12
    BelCentrale ervaringen
    Sales Consultant
    870 Berichten
    Ingeschreven
    25/11/04

    Locatie
    Enschede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis Wijnberg
    URL: fundaments.nl
    KvK nummer: 56941412

    Dat kan hij niet. Wat wij zelf wel hebben is nummerherkenning door een PHP/MySQL koppeling aan onze klantendatabase. Hierdoor zit je ook niet aan de beperking van 100 telefoonnummers die maximaal op te slaan zijn.

  13. #13
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    42 Berichten
    Ingeschreven
    28/01/05

    Locatie
    Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Zou je misschien in het kort een beetje kunnen uitleggen hoe je dit hebt gedaan? Want dat is inderdaad ook nog wel een oplossing. Waar heb je die koppeling liggen. In je centrale of bij je telefoon?

    Alvast bedankt.

  14. #14
    BelCentrale ervaringen
    Sales Consultant
    870 Berichten
    Ingeschreven
    25/11/04

    Locatie
    Enschede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis Wijnberg
    URL: fundaments.nl
    KvK nummer: 56941412

    Bij mij ligt de koppeling in de centrale. Ik heb zelf een Asterisk centrale gemaakt met een AGI koppeling. Ik kan je het script zo sturen als je wilt.

  15. #15
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    4 Berichten
    Ingeschreven
    09/09/08

    Locatie
    den haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 00000
    Ondernemingsnummer: 00000

    Het is mooi geweest,... (wonko)

Pagina 1 van de 3 1 2 3 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics