Likes Likes:  0
Resultaten 31 tot 42 van de 42
Pagina 3 van de 3 Eerste 1 2 3
Geen
  1. #31
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    35 Berichten
    Ingeschreven
    19/10/07

    Locatie
    groningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    @Voorcurve.
    Desalniettemin hebben wij geen problemen met voice.

    @topic
    Nu net weer problemen met belcentrale. Wij hebben een faxlijn met een grandstream kastje. Werkt altijd prima. Wat gebeurt er nu, nooit krijgen wij faxen of hebben wij dit nodig. Een belangrijke klant belt om iets door te faxen en het werkt niet. Belcentrale bellen; "Eh ja, u heeft die nummers opgezegd..." Nou niet dus. "Jawel, ik heb het opzegformulier hier voor mij liggen". Dus ik laat de nummers voorlezen welke daar opstaan, en daar staat dus niet het faxnummer tussen. Blijkt dat ons hoofdnummer OOK in de planning stond om opgezegd te worden en staat OOK niet op het opzegformulier. Ernstige fout en wat mij betreft de druppel.

  2. #32
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    43 Berichten
    Ingeschreven
    11/12/08

    Locatie
    Cuijk

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik zit al 2 jaar bij www.pbxes.com kost 11 euro per maand voor premium abbo.

    Je moet alleen zelf veel dingen instellen. Zelf je voip provider voor je nummers kiezen. Ik heb bijv budgetphone voor ned 3starsnet voor belgië.

    ook voor het uitbellen zelf je provider regelen. doe dat via voicetrading.com die lage tarieven heeft voor nationaal en mobiel en geen belachelijke startkosten en zo.

    Je moet dus zelf van alles regelen maar dan heb je ook een vrijheid om alles in te stellen. Vanaf meerdere locataties kun je je aanmelden op de centrale, onderling doorverbinden, ivr per nummer instellen enz enz.

  3. #33
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    281 Berichten
    Ingeschreven
    23/02/07

    Locatie
    Beverwijk

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Dsignit
    URL: http://www.webhostplus.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Dit heb ik ook een tijdje gehad maar erg onbetrouwbaar.

    Slechte geluidskwaliteit en als de server van hun eruit ligt dan is het afwachten
    voordat ze eens wakker worden en het probleem ontdekken.
    Heb dit toen een paar keer gehad, en heeft me doen besluiten om alles in eigen beheer te doen.

    Daarbij heb ik het niet zo op die gedeelde belservers. Wie kan me bijvoorbeeld
    garanderen dat derden geen toegang hebben tot mijn gespreksgegevens?
    Of nog erger dat mijn gesprekken worden afgeluistert op een gedeelde server?
    Met Asterisk is het namelijk erg simpel om gesprekken af te luisteren die men maakt.

    Nu gooi ik alle poorten dicht op mijn PBX en ik alleen beheer de hele rattenplan
    en ik kan er ook alleen maar in.

    Vergelijk het een beetje met wonen in een flat of in een vrijstaand landhuis.

    En ik heb op mijn server een datalimiet van 2000GB (bij pbxes.com maar 5GB)
    Lijkt me ook wel een wezenlijk verschil niet?

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bbob Bekijk Berichten
    Ik zit al 2 jaar bij www.pbxes.com kost 11 euro per maand voor premium abbo.

    Je moet alleen zelf veel dingen instellen. Zelf je voip provider voor je nummers kiezen. Ik heb bijv budgetphone voor ned 3starsnet voor belgië.

    ook voor het uitbellen zelf je provider regelen. doe dat via voicetrading.com die lage tarieven heeft voor nationaal en mobiel en geen belachelijke startkosten en zo.

    Je moet dus zelf van alles regelen maar dan heb je ook een vrijheid om alles in te stellen. Vanaf meerdere locataties kun je je aanmelden op de centrale, onderling doorverbinden, ivr per nummer instellen enz enz.

  4. #34
    BelCentrale ervaringen
    Kwaliteit boven Kwantitei
    283 Berichten
    Ingeschreven
    20/07/04

    Locatie
    Hoorn

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: 36048738
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij hebben ook een tijdje belcentrale gehad, maar idd zoals aangegeven veel problemen ondervonden.

  5. #35
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    4 Berichten
    Ingeschreven
    25/05/04

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Wij willen weg om slechte service

    Wij willen weg om slechte service, sterker nog wij hebben nooit een abbo op deze oplichters genomen, hebben ons om de tuin geleid met telefoontje waarbij ze deden of ze van de KPN waren, vervolgens bleek dat ons contract was overgenomen.

    2 jaar lang al proberen we van het contract af te komen.
    2 jaar drama (een verhuizing waarbij we weken onbereikbaar waren o.a.)
    2 jaar vol met klachten

    Willen ons contract niet vrijgeven nu we het proberen te verhuizen.

    Let op dit zijn oplichters!

  6. #36
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    378 Berichten
    Ingeschreven
    06/07/15

    Locatie
    Ede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Ronald
    Bedrijf: Tuxis Internet Engineering
    URL: www.tuxis.nl
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 61527076
    View https://www.linkedin.com/company/tuxis-internet-engineering's profile on LinkedIn

    Is het niet een beetje: if you pay with peanuts, expect monkeys..

    Speakup levert goede trunks. En dan zet je er een Kerio Operator voor..

  7. #37
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    69 Berichten
    Ingeschreven
    21/09/10

    Locatie
    Reeuwijk

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Bart
    Bedrijf: Triple Interactive BV
    URL: www.triple-interactive.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 24315754
    Ondernemingsnummer: NL8155.65.872.B01

    Wij hebben al enkele jaren BelCentrale. Afgelopen weken wat problemen gehad met onze SIP Trunk.

    Helaas moet je blijven aandringen dat het probleem opgelost moet worden.
    Inmiddels is het dan ook wel gelukt

  8. #38
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    1 Berichten
    Ingeschreven
    23/05/18

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Irene

    Ga niet in zee met belcentrale!!! Ze maken fouten en als je hen daarop wijst zijn ze niet bereid die te herstellen maar sturen je wel facturen. Ze zadelen je op met grote problemen en zijn daarna totaal niet bereid om er iets aan te veranderen. Ik hoor graag van mensen die ook problemen hebben met belcentrale zodat we samen actie kunnen ondernemen tegen deze oplichters.

  9. #39
    BelCentrale ervaringen
    ISPConnect
    3.672 Berichten
    Ingeschreven
    10/01/07

    Locatie
    Nieuwegein

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Marin Heideman
    Bedrijf: DigiState
    URL: http://www.digistate.nl
    ISPConnect: Bestuurslid
    View mheideman's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door irene008 Bekijk Berichten
    Ga niet in zee met belcentrale!!! Ze maken fouten en als je hen daarop wijst zijn ze niet bereid die te herstellen maar sturen je wel facturen. Ze zadelen je op met grote problemen en zijn daarna totaal niet bereid om er iets aan te veranderen. Ik hoor graag van mensen die ook problemen hebben met belcentrale zodat we samen actie kunnen ondernemen tegen deze oplichters.
    Het beste kun je er gewoon weg gaan. Wij zijn er al jaren weg na veel problemen. Het zal niet zomaar veranderen bij hen
    Marin Heideman (DigiState & ISPConnect)

  10. #40
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    69 Berichten
    Ingeschreven
    21/09/10

    Locatie
    Reeuwijk

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Bart
    Bedrijf: Triple Interactive BV
    URL: www.triple-interactive.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 24315754
    Ondernemingsnummer: NL8155.65.872.B01

    Wij hebben inmiddels de belcentrale verlaten. De service bleef verder onder de maat...

  11. #41
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    213 Berichten
    Ingeschreven
    12/03/04

    Locatie
    Roosendaal

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Danny
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    BelCentrale is inderdaad waardeloos, Voys of Voyp daarin tegen zijn prima partijen.

  12. #42
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    6 Berichten
    Ingeschreven
    11/07/18

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Cor

    Ja wij van WC-eend kopen ook altijd WC-eend

Pagina 3 van de 3 Eerste 1 2 3

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics