Likes Likes:  0
Resultaten 16 tot 30 van de 42
Pagina 2 van de 3 Eerste 1 2 3 LaatsteLaatste
Geen
  1. #16
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    4 Berichten
    Ingeschreven
    09/09/08

    Locatie
    den haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 00000
    Ondernemingsnummer: 00000

    belcentrale.nl

    BELCENTRALE.NL BELCENTRALE.NL BELCENTRALE.NL !!!

    Met alle respect maar dit is mijn eerste post ever. Ik heb dus net speciaal mij geregistreerd om mijn onvrede over dit bedrijf te uiten.
    Normaal gesproken zal het mij koud laten of slik ik mijn frustratie in maar omdat ik eigenlijk vanaf het begin dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan alleen maar negatieve ervaringen heb meegemaakt kan ik het niet laten om mensen te waarschuwen.

    Ik heb zelf een vastgoed bedrijf en heb in de loop der jaren het een en ander meegmaakt wat betreft zakelijk omgang met andere bedrijven maar vandaag heb ik een hoogtepunt bereikt in mijn ergernis met belcentralenl .

    Al vanaf het begin ,een maand of 6 geleden loopt de dienstverlening en service stroef. Personeel zet je constant minutenlang in de wacht omdat ze dingen niet weten. Afspraken om teruggebeld te worden, worden niet nagekomen. En er wordt zelfs verkeerd advies gegeven. Op het moment dat ik degene in kwestie, leidinggevende Coert Coomans , wil spreken wordt er elke keer verteld dat hij er niet is of net de deur uit is. Standaard verhaal wat ik in verschillende situaties te horen kreeg.

    Maar vandaag sloeg alles. Op telefonisch advies van een van hun eigen medewerkers heb ik een ATA aangeschaft voor faxoverip. Dit heb ik bij de routershop.nl gedaan omdat het daar goedkoper was. Vanwege drukte op de zaak en een vakantieperiode kwam ik er niet toe deze te installeren tot afgelopen week, maanden na aanschaf. Blijkt nu volgens een andere medewerker van belcentrale.nl dat het niet het juiste apparaat is. Ik heb ze verteld dat ik op hun advies dit apparaat heb aangeschaft en gevraagd wat ze er aan zullen gaan doen. Wordt er glashard gezegd dat dat niet hun probleem is en dat ik dat maar met de routershop.nl moest oplossen. Op de achtergrond hoor ik Coert Coomans , de supervisor, in een ander gesprek praten. Op het moment dat ik vraag of ik hem mag spreken wordt ik eerst minutenlang in de wacht gezet en uiteindelijk wordt er glashard gelogen dat coert coomans niet aanwezig is. Terwijl ik hem op de achtergrond hoor praten!!! Met de confrontatie dat dat een leugen is omdat ik hem op de achtergrond kon horen antwoord de medewerker/studentje dat dat best wel eens zo zou kunnen zijn maar dat hij niets meer kan doen voor me. Nou daar zakt je broek van af toch. Er wordt gewoon personeel geinstrueerd glashard te liegen tegen klanten.

    Omdat ze weten hoe afhankelijk je als mkb-er bent van je telefoondiensten kunnen ze, lees Coert Coomans ,die arrogantie ophouden. Het is dat het teveel rompslomp en geld kost om naar een andere provider over te stappen anders was dat al gebeurd. Het enige on nog mijn gram te halen is door andere mensen te waarschuwen dat ze met een grote boog om belcentrale.nl heen moeten surfen. Dus wees gewaarschuwd voordat u zich inlaat met dit door studenten en een arrogante supervisor Coert Coomans geleid bedrijf inlaat. Het zou u weleens meer geld gaan kosten dan dat het bedrijf u op het eerste gezicht zal besparen!!!

    Belcentrale.nl Belcentrale.nl Belcentrale.nl

  2. #17
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    281 Berichten
    Ingeschreven
    23/02/07

    Locatie
    Beverwijk

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Dsignit
    URL: http://www.webhostplus.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Je bent tegenwoordig bijna helemaal niet meer afhankelijk van een telecomprovider. Je zou kunnen overwegen om zelf een centrale te hosten en de nummers die je bij Belcentrale hebt laten porten naar een andere voipprovider. Je bent dan helemaal verlost van je bestaande provider.

    Misschien zou je concreet kunnen aangeven welke problemen je zoal had bij dat bedrijf? Hier bedoel ik dus mee of je klacht bestond uit de slechte kwaliteit van de dienst of iets anders.

    Het heeft weinig zin om je probleem in meerdere postings te zetten, omdat dit dan gelijk meer op een kruistocht lijkt dan op een ervaring.
    Ik snap je boosheid wel, maar probeer desondanks de zaak objectief hier neer te zetten zonder dit forum te bevuilen met postings van dezelfde strekking.

  3. #18
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    31 Berichten
    Ingeschreven
    05/05/06

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    opinio ik kan je hele verhaal snappen, ik ben als reseller geregistreerd bij ze
    (kost je nog klap geld ook nog..)

    echter heb alles bij ze weggehaald daar mijn testpilot nummers al diverse problemen gaven, ze gebruiken het platform van Breezz hier is op zich niet zo veel mis mee

    echter is er veel mis met de service en aftersales van Belcentrale, facturen sturen kunnen ze wel, echter wanneer hier iets niet mee klopt en je weigert te betalen en je stelt ze hiervan op de hoogte waarom niet

    sluiten ze je gewoonweg af, en blijven ze aanmaningen sturen

    het is blijkbaar teveel moeite om een telefoontje te plegen, of uberhaupt te reageren op email (dacht dat dit 1 van de goedkoopste mediums was om mee te communiceren qua personeel)

    kortom wees verstandig en haal het spul bij ze weg, scheelt je een hoop kopzorgen en risico dat je niet kunt bellen of gebeld worden door hun toedoen

    neem bijv speakup, is misschien wat duurder maar leveren wel support

  4. #19
    BelCentrale ervaringen
    Sales Consultant
    870 Berichten
    Ingeschreven
    25/11/04

    Locatie
    Enschede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis Wijnberg
    URL: fundaments.nl
    KvK nummer: 56941412

    Wij zitten ook bij SpeakUp, goede partij!

    Andere partij is Voys, ook lang niet gek!

  5. #20
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    35 Berichten
    Ingeschreven
    19/10/07

    Locatie
    groningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Hier ook al geruim een jaar onvrede over belcentrale. In het kort, een belachelijk bedrijf!
    Helpdesk medewerkers die beloven weer te bellen en dit niet doen. Helpdesk medewerkers die er geen hol van snappen. Het hele netwerk plat omdat er een dns server uitligt (hoezo redundant?) Tevens van een storing geen melding, zodat we van klanten op onze mobiel moeten horen dat de lijn niet werkt. Rare facturen ontvangen. Overal extra geld voor vragen. ik heb bij de hardwareshop een telefoon besteld welke kapot aankwam. Na een jaar nog geen RMA formulier. De rekening ook nooit voldaan, hoor hier ook niks van omdat het administratief een dikke bende is! Vaak verbindingen van slechte kwaliteit. En zo kan ik nog wel even doorgaan! Ik zit op dit moment sterk te denken wat ik ga doen. Orienteer mij nu op een Grandstream pbx en een aparte isdn fall-back lijn. Nummers verhuis ik zsm. naar een andere provider!

  6. #21
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    7 Berichten
    Ingeschreven
    29/01/07

    Locatie
    Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 39069065
    Ondernemingsnummer: nvt

    Slechte ervaring.

    Bij mij en een goede vriend is het enkele malen gebeurd dat mijn pbx instellingen ineens weer op standaardstonden bij Belcentrale.
    Hier stonden doorschakelingen naar mijn mobiele telefoon inees uit.
    Voordat je hier achter bent is er zo een week voorbij.
    Bij navraag wordt er laks gereageerd. Ik heb alles daar weg gehaald.

  7. #22
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    600 Berichten
    Ingeschreven
    15/09/07

    Locatie
    Uden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Robin Bohnen
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ook hier geen positieve ervaring met belcentrale. Administratie is een rotzooi, hier een incasso liggen voor een gecrediteerde factuur. 3x nagebeld en het zou al 3x opgelost zijn. Vervelend, maar nu ga ik er niet meer achteraan.

  8. #23
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    4 Berichten
    Ingeschreven
    25/05/04

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Belcentrale ervaringen

    Deze mensen hebben ons enorm genaaid, via hun een exchange abbo afgesloten, dit werkte voor geen meter. Opzeggen koste 3 maanden tijd, hierna begonnen ze met rekeningen te sturen voor de periode daarna, direct een deurwaarder erop. Ze kregen het zelfs voor elkaar een rekening naar de deurwaarder te sturen voor een maand die nog moest komen (heel knap) nadat we hadden gebeld kregen we te horen, zoek het maar met de deurwaarder uit. Uiteindelijk is het rechtgezet, wij dachten er af te zijn totdat er maanden later opnieuw een brief van een deurwaarder volgde en dit terwijl zij ons in een mail hebben bevestigd dat er geen vorderingen meer waren..... Dit bedrijf is echt zwaar klote!

    belcentrale belcentrale belcentrale

  9. #24
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    354 Berichten
    Ingeschreven
    15/03/05

    Locatie
    Lelystad

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    23 Berichten zijn liked


    Naam: Tonnie
    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Belcentrale maakt volgens mij als basis gebruik van het Breezz systeem, maar voor de extra managed PBX functionaliteiten zit er nog een extra PBX tussen die ze zelf hosten,

    Breezz an sich is niets mis mee (zijn direct partner bij hun) t werkt flexibel en goedkoop, 9 van de 10 problemen die er zijn komt vooral door routers die de mist in gaan, overigens kan het voor mensen met veel klachten best lonen om naar een andere breezz reseller over te stappen die wel dat beetje service geven wat ze verwachten. het voordeel is dat je geen nr's hoeft te porteren enz waardoor de overgang snel en zonder zorgen kan gaan.

  10. #25
    BelCentrale ervaringen
    Ondernemer
    1.208 Berichten
    Ingeschreven
    09/06/04

    Locatie
    Arnhem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij maken inmiddels sinds april gebruik van belcentrale en tot nu toe zijn de ervaringen vrij positief. Juist de communicatie verloopt soepel, tot nu toe erg klantvriendelijk.

  11. #26
    BelCentrale ervaringen
    HIER GEEN URL PLAATSEN!
    2.323 Berichten
    Ingeschreven
    08/04/04

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 10042199
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij hadden jaren geleden slechte ervaringen (communicatie, onverwachte updates die onze webwinkel stillegde) met hun hostingbedrijf (Protagonist). Om die reden dus ook niet voor de belcentrale gekozen.

  12. #27
    BelCentrale ervaringen
    ISPConnect
    3.730 Berichten
    Ingeschreven
    10/01/07

    Locatie
    Nieuwegein

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Marin Heideman
    Bedrijf: DigiState B.V.
    URL: http://www.digistate.nl
    ISPConnect: Lid
    View mheideman's profile on LinkedIn

    Wij gebruiken een tijdje belcentrale...

    Tja, over e administratie daar heb ik niet zoveel te klagen. Gaat wel goed. Wel hebben we er weleens last van dat een gesprek ineens verbroken wordt.. En dat is toch wel vervelend..
    Marin Heideman (DigiState B.V.)

  13. #28
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    14 Berichten
    Ingeschreven
    10/02/08

    Locatie
    Heteren

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: 09161808
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij bellen nu bijna een jaar bij Belcentrale. Wij onder vinden nouwelijks tot geen problemen. Natuurlijk vallen er wel eens woorden weg omdat je je telefonie met al het andere verkeer deelt op je breedband verbinding.

    Met de support en administratie hebben wij ook geen problemen. Als er iets geregeld moet worden word dat direct of wel dezelfde dag geregeld.

  14. #29
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    35 Berichten
    Ingeschreven
    19/10/07

    Locatie
    groningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Eerlijk is eerlijk, iets meer als een jaar geleden mijn onvrede al geuit, maar toch is er inmiddels een hoop verbeterd. Een paar rotte appels op de TD zijn volgens mij weg, en zo zijn er een aantal goede nieuwe medewerkers. Qua storingen is het een hoop verbeterd, en wordt er meer gecommuniceerd. Eén punt van kritiek blijft nog de administratie, zo ging een aantal geleden onze maandelijkse factuur met ongeveer 50,- euro omhoog. Nu is dat in ons geval niet om over in te zitten, alleen bleek, bij een toevallige controle dat er ineens allerlei diensten worden berekend die door ons niet gebruikt worden, aangevraagd zijn, en zelfs niet eens actief zijn. En ook daar is de administratie al een aantal maanden mee bezig dit "recht" te zetten. Ondertussen blijven deze verkeerde factureringen plaatsvinden, maar er is ons inmiddels toegezegd dat dit heel snel opgelost gaat worden. Als dit voor het eind van het jaar is verrast mij dit!

    @Link2safe, wel eens gehoord van QoS? Zo niet ga je hier dan eens snel in verdiepen
    want bij ons vallen er echt geen woorden weg door AL dat andere verkeer wat je deelt over dezelfde breedbandverbinding.

  15. #30
    BelCentrale ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    31 Berichten
    Ingeschreven
    05/05/06

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door redwood Bekijk Berichten
    @Link2safe, wel eens gehoord van QoS? Zo niet ga je hier dan eens snel in verdiepen
    want bij ons vallen er echt geen woorden weg door AL dat andere verkeer wat je deelt over dezelfde breedbandverbinding.
    QoS moet daarentegen wel ook door je ISP geregeld worden anders heb je er nog niets aan (of voor de helft dus..)

    als je downstream vol zit, is er geen plek meer voor voice om binnen te komen

    leuk dat je QoS zelf uitgaand kan regelen, maar dat zal niet helpen als iemand je downstream vol duwt

Pagina 2 van de 3 Eerste 1 2 3 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics