Likes Likes:  0
Resultaten 106 tot 120 van de 143
Pagina 8 van de 10 Eerste ... 6 7 8 9 10 LaatsteLaatste
  1. Ervaringen KVM linux
    3.810 Berichten
    Ingeschreven
    16/05/04

    Locatie
    Middelburg

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    130 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja

    Hier draaien we nog steeds alles op Ubuntu 9.04, nu al enkele honderden VM's online en draait echt super.

    Ben aan het overwegen op onze blades (2x SuperMicro chassis) RHEV te zetten: http://www.redhat.com/virtualization/rhev/server/

    Krijg binnenkort 4 test licenties om eens te kijken hoe dat werkt / presteert.

  2. Ervaringen KVM linux
    geregistreerd gebruiker
    676 Berichten
    Ingeschreven
    22/01/09

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door paul999 Bekijk Berichten
    Heeft iemand anders ook problemen met een lenny guest onder KVM? Ik heb nu al de afgelopen dagen diverse freezes gehad met een debian lenny guest, en daarna kernel foutmeldingen. Vraag me toch af of meerdere personen hiervan last hebben.
    Het lijkt erop dat dit voornamelijk optreed bij veel I/O tegelijk
    Ja, daarom maken wij gebruik van de kernel van backports.

    De guest:

    $ uname -a
    Linux euro-guest 2.6.30-bpo.2-amd64 #1 SMP Tue Oct 27 09:12:19 UTC 2009 x86_64 GNU/Linux

    De host:

    $ uname -a
    Linux euro-host 2.6.30-bpo.2-amd64 #1 SMP Tue Oct 27 09:12:19 UTC 2009 x86_64 GNU/Linux


    $ uptime
    19:04:13 up 67 days, 9:15, 1 user, load average: 0.10, 0.10, 0.09

    Je moet overigens op de host als op de guest dezelfde kernel uit backports draaien om Debian/Lenny stabiel te houden.

    Groet,
    Mike

  3. Ervaringen KVM linux
    Budgetbytes
    127 Berichten
    Ingeschreven
    26/01/10

    Locatie
    Alphen aan den Rijn

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Remon Varkevisser
    Bedrijf: Budgetbytes Hosting Solutions
    URL: https://www.budgetbytes.nl
    Registrar SIDN: nvt
    KvK nummer: 30201564
    Ondernemingsnummer: nvt

    KVM is leuk en erg goed voor de toekomst. Wil je het nu gebruiken en je hebt nog hardware zonder VT processoren, zet die dan lekker buiten de deur en koop servers met VT support. Ik heb namelijk nog niks gelezen over support voor paravirtualization. Maar zeer begrijpelijk, daar dit niet de roadmap voor KVM is.

  4. Ervaringen KVM linux
    geregistreerd gebruiker
    5.629 Berichten
    Ingeschreven
    20/02/05

    Locatie
    Haaksbergen / Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    168 Berichten zijn liked


    Naam: Mark Scholten
    Bedrijf: SinnerG / Stream Service
    Functie: Systeembeheerder
    URL: www.sinnerg.nl
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 34255993

    paravirtualization is mogelijk dacht ik, hoewel ik dit niet getest heb.
    Tools die handig zjn voor ISPs vind je natuurlijk bij Tools 4 ISP.

  5. Ervaringen KVM linux
    Bizway.nl
    1.426 Berichten
    Ingeschreven
    18/01/10

    Locatie
    Bodegraven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    92 Berichten zijn liked


    Naam: Bart Lageweg
    Bedrijf: Bizway BV
    Registrar SIDN: ja
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 28086287
    View nl.linkedin.com/in/bartlageweg's profile on LinkedIn

    Paravirtualization wordt meestal OpenVZ voor gebruikt, maar KVM ondersteuning hiervoor heb ik nog nergens gelezen e.d.
    Op zoek naar hostingpartijen die zich willen laten overnemen (met desgewenst aanblijven)

  6. Ervaringen KVM linux
    geregistreerd gebruiker
    6.040 Berichten
    Ingeschreven
    23/10/04

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    171 Berichten zijn liked


    Functie: Systems Engineer
    URL: weblog.aklmedia.nl
    View randytenhave's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bart L Bekijk Berichten
    Paravirtualization wordt meestal OpenVZ voor gebruikt, maar KVM ondersteuning hiervoor heb ik nog nergens gelezen e.d.
    OpenVZ is geen paravirtualisatie maar softwarevirtualisatie (opgefokte chroots).

  7. Ervaringen KVM linux
    geregistreerd gebruiker
    416 Berichten
    Ingeschreven
    17/07/08

    Locatie
    Almelo

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    53 Berichten zijn liked


    Naam: Dick
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 09107826
    Ondernemingsnummer: nvt

    Op het testcluster hier geen problemen met de standaard Lenny kernel. Hosts draaien Ubuntu 9.10. De gastkernel is overigens wel 32 bits, gezien het gemigreerde 32 bits systeempjes zijn en een herinstallatie even teveel werk was voor tests enzo

    We hebben o.a. ons hele Cacti spul al op het testcluster draaien en dat genereert echt wel heel veel I/O.

  8. Ervaringen KVM linux
    geregistreerd gebruiker
    320 Berichten
    Ingeschreven
    28/08/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: 0479023909

    Thread Starter
    nog nieuwe ervaringen bij ?

  9. Ervaringen KVM linux
    geregistreerd gebruiker
    320 Berichten
    Ingeschreven
    28/08/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: 0479023909

    Thread Starter
    ga zodadelijk een kvm testen op een nieuwe machine

    een hdparm op een xen machine geeft wel goede resultaten (merkwaardig dat disk reads in een VM sneller is dan op de feitelijke host

    3Ware RAID1 en 2x Samsung F3 500GB

    HOST /dev/sda:
    Timing cached reads: 30736 MB in 1.99 seconds = 15419.62 MB/sec
    Timing buffered disk reads: 316 MB in 3.00 seconds = 105.17 MB/sec
    [root@xenserver3-deca ~]# hdparm -Tt /dev/sda


    XEN VM /dev/xvda:
    Timing cached reads: 16694 MB in 1.99 seconds = 8381.52 MB/sec
    Timing buffered disk reads: 572 MB in 3.01 seconds = 190.08 MB/sec

  10. Ervaringen KVM linux
    Geregistreerd Gebruiker
    4.710 Berichten
    Ingeschreven
    23/04/05

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    353 Berichten zijn liked


    Naam: Toin Bloo
    Bedrijf: Dommel Hosting
    URL: www.dommelhosting.nl
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 17177247

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rackhost.be Bekijk Berichten
    merkwaardig dat disk reads in een VM sneller is dan op de feitelijke host
    je test zo ook niet je disk maar het cache geheugen van het host systeem

  11. Ervaringen KVM linux
    geregistreerd gebruiker
    793 Berichten
    Ingeschreven
    18/04/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 Berichten zijn liked


    Naam: Alain Van Messen
    Bedrijf: Evoluto
    Functie: Zaakvoerder
    URL: www.evoluto.be
    Ondernemingsnummer: 564814865
    View https://www.linkedin.com/company/evoluto's profile on LinkedIn

    Zoals ik reeds in een vorige reply schreef, hier mijn
    bevindingen over KVM na een aantal weken tests !

    Alle VMs draaien inmiddels op KVM, zegt dit genoeg ?

    Platform bestaat uit twee servers met elk een 80GB
    disk voor de KVM installatie en een 250GB disk voor
    een DRBD storage. Deze draait in active/active mode
    wat toelaat om live migraties te doen, werkt erg vlot.

    LVM op de DRBD laat toe snapshots te maken, je kan
    deze als cron draaien en zelfs via NFS exporteren naar
    een "betere" storage bvb ... backups ...

    Simpele setup, goed voor kleinere providers zoals mezelf.


  12. Ervaringen KVM linux
    geregistreerd gebruiker
    320 Berichten
    Ingeschreven
    28/08/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: 0479023909

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door avanmessen Bekijk Berichten
    Zoals ik reeds in een vorige reply schreef, hier mijn
    bevindingen over KVM na een aantal weken tests !

    Alle VMs draaien inmiddels op KVM, zegt dit genoeg ?

    Platform bestaat uit twee servers met elk een 80GB
    disk voor de KVM installatie en een 250GB disk voor
    een DRBD storage. Deze draait in active/active mode
    wat toelaat om live migraties te doen, werkt erg vlot.

    LVM op de DRBD laat toe snapshots te maken, je kan
    deze als cron draaien en zelfs via NFS exporteren naar
    een "betere" storage bvb ... backups ...

    Simpele setup, goed voor kleinere providers zoals mezelf.

    welk os gebruik je ervoor?

  13. Ervaringen KVM linux
    geregistreerd gebruiker
    793 Berichten
    Ingeschreven
    18/04/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 Berichten zijn liked


    Naam: Alain Van Messen
    Bedrijf: Evoluto
    Functie: Zaakvoerder
    URL: www.evoluto.be
    Ondernemingsnummer: 564814865
    View https://www.linkedin.com/company/evoluto's profile on LinkedIn

    Debian Lenny

  14. Ervaringen KVM linux
    Bizway.nl
    1.426 Berichten
    Ingeschreven
    18/01/10

    Locatie
    Bodegraven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    92 Berichten zijn liked


    Naam: Bart Lageweg
    Bedrijf: Bizway BV
    Registrar SIDN: ja
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 28086287
    View nl.linkedin.com/in/bartlageweg's profile on LinkedIn

    En ik sluit me daarbij aan Mocht je wat meer informatie willen kun je ook even mailen e.d.
    Op zoek naar hostingpartijen die zich willen laten overnemen (met desgewenst aanblijven)

  15. Ervaringen KVM linux
    Geregistreerd Gebruiker
    4.710 Berichten
    Ingeschreven
    23/04/05

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    353 Berichten zijn liked


    Naam: Toin Bloo
    Bedrijf: Dommel Hosting
    URL: www.dommelhosting.nl
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 17177247

    wat heeft je voorkeur voor de guest disks?

Pagina 8 van de 10 Eerste ... 6 7 8 9 10 LaatsteLaatste

Labels voor dit Bericht

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics