Likes Likes:  0
Resultaten 16 tot 30 van de 36
Pagina 2 van de 3 Eerste 1 2 3 LaatsteLaatste
Geen
  1. #16
    misleiding via SPAM ?
    Goodlife!
    5.844 Berichten
    Ingeschreven
    10/08/03

    Locatie
    Ondergronds

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Blaauw
    Functie: Founder
    Registrar SIDN: nee
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Post al aangepast inmiddels, raar zaakje, iets voor Colinks om tegen op te treden zou ik zeggen ?

  2. #17
    misleiding via SPAM ?
    geregistreerd gebruiker
    153 Berichten
    Ingeschreven
    04/10/03

    Locatie
    Heerlen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Origineel geplaatst door Cybafish


    Hebben ze in belgië neit iets als de privacywet dan?
    vast wel een spamwet ofzo dus gewoon ff dat mailtje laten zien

  3. #18
    misleiding via SPAM ?
    RurouniKenshin.nl
    2.512 Berichten
    Ingeschreven
    21/12/03

    Locatie
    Apeldoorn

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wow, echt sherlock mensen hier

    Hm een belg dus iemand al telenet gemailt?

  4. #19
    misleiding via SPAM ?
    geregistreerd gebruiker
    153 Berichten
    Ingeschreven
    04/10/03

    Locatie
    Heerlen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Origineel geplaatst door The Postman
    Wow, echt sherlock mensen hier

    Hm een belg dus iemand al telenet gemailt?
    Alleen bereikbaar via telefoon..
    even bellen morgen of langsgaan (antwerpen) - ik niet hè..mensen van colinks ofzo

  5. #20
    misleiding via SPAM ?
    Your Supermicro Partner
    2.678 Berichten
    Ingeschreven
    05/04/03

    Locatie
    Belgium

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Naam: Van Impe Philippe
    Bedrijf: Ahead-IT
    Functie: Account management & sales
    URL: https://www.ahead-it.eu
    Registrar SIDN: nee
    Ondernemingsnummer: 867369149

    Bij telenet wordt er streng opgetreden tegen SPAM, hun online controle paneel heeft bijvoorbeeld antivirus en anti-spam functies.

    Als je dus even naar telenet belt ...

    Een andere oplossing is voor 10GB een DDOS attack doen op het IP, dan zit de gebruiker voor één maand op smallband. Dit lijkt me echter niet zo een goeie oplossing, zeker niet voor een - tot nu toe - éénmalig feit?

  6. #21
    misleiding via SPAM ?
    Banned
    5 Berichten
    Ingeschreven
    03/04/04

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Dubbele houding moderator ?

    Origineel geplaatst door Rik
    Post al aangepast inmiddels, raar zaakje, iets voor Colinks om tegen op te treden zou ik zeggen ?
    Inderdaad hoort naar mijn mening Colinks op te treden, maar dan wel tegen een moderator die een dergelijk ongefundeerde topic start, en dan nog het lef heeft te zeggen dat de heren van CoLinks horen op te treden.

    Het zou U, meneer de moderator sieren als je de topic meteen had verwijderd.

    Of ben je bij slechte recenties van Colinks gebaat ?

  7. #22
    misleiding via SPAM ?
    geregistreerd gebruiker
    22 Berichten
    Ingeschreven
    04/05/04

    Locatie
    Tilburg

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    KvK nummer: 18071007

    Origineel geplaatst door gothax
    DDOS attack op z'n dak gooien :P
    Dan ben je dus wél erg zielig bezig als je dit gaat doen.

  8. #23
    misleiding via SPAM ?
    Goodlife!
    5.844 Berichten
    Ingeschreven
    10/08/03

    Locatie
    Ondergronds

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Blaauw
    Functie: Founder
    Registrar SIDN: nee
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Re: Dubbele houding moderator ?

    Origineel geplaatst door B Juris


    Inderdaad hoort naar mijn mening Colinks op te treden, maar dan wel tegen een moderator die een dergelijk ongefundeerde topic start, en dan nog het lef heeft te zeggen dat de heren van CoLinks horen op te treden.

    Het zou U, meneer de moderator sieren als je de topic meteen had verwijderd.

    Of ben je bij slechte recenties van Colinks gebaat ?
    Pardon ???

    Als ik het weg zou halen hadden ze bij Colinks helemaal van niets geweten...

    + dat ik de titel al heb aangepast en de post ook (ivm o.a. Google) dus ik denk dat het zo goed is opgelost toch, wat maakt het uit als men hier nu kan lezen dat er blijkbaar iemand bezig is/was om Colinks in een kwaad daglicht te zetten ??

    Ik heb niks tegen Colinks en ik hoop dat ze het vinden.

    En ja, hun moeten optreden tegen de gene die dat doet namens hen, is niet onze/mijn zorg verder toch ?

  9. #24
    misleiding via SPAM ?
    Goodlife!
    5.844 Berichten
    Ingeschreven
    10/08/03

    Locatie
    Ondergronds

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Blaauw
    Functie: Founder
    Registrar SIDN: nee
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    //edit......


    ERG jammer... maar het IP van zowel B Juris als dat van Phobos zijn van de zelfde persoon.... erg jammer dat het weer zo moet

    Staat duidelijk in de regels dat dit niet is toegestaan hoor jongens.

  10. #25
    misleiding via SPAM ?
    Vivor B.V. (vivor.net)
    2.357 Berichten
    Ingeschreven
    19/07/03

    Locatie
    Nijmegen / Diemen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    57 Berichten zijn liked


    Naam: Wisselend
    Bedrijf: Vivor BV
    URL: www.vivor.net
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 32095794

    Kan ook via een proxy zijn natuurlijk..
    Vivor B.V. - Internet voor professionals (contact)

  11. #26
    misleiding via SPAM ?
    geregistreerd gebruiker
    384 Berichten
    Ingeschreven
    03/08/03

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 24360130
    Ondernemingsnummer: nvt

    Kijk mijn ip nu,

    Internet via Colinks, is public!!!!

  12. #27
    misleiding via SPAM ?
    Goodlife!
    5.844 Berichten
    Ingeschreven
    10/08/03

    Locatie
    Ondergronds

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Blaauw
    Functie: Founder
    Registrar SIDN: nee
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Origineel geplaatst door Cybafish
    Kan ook via een proxy zijn natuurlijk..
    IP en host/hostname zijn het zelfde....

    alleen die ene account is gebanned, ik begrijp dat de opzet is om Phobos een ban te bezorgen, dat zal hierdoor ook niet gebeuren (we gaan ze hun zin niet geven)....

  13. #28
    misleiding via SPAM ?
    Creativehosting Founder
    26 Berichten
    Ingeschreven
    18/03/04

    Locatie
    Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 01100166
    Ondernemingsnummer: nvt

    Kreeg idd ook z'n email.. Denk niet dat het van Colinks zelf zal afkomen of wel ?

  14. #29
    misleiding via SPAM ?
    RurouniKenshin.nl
    2.512 Berichten
    Ingeschreven
    21/12/03

    Locatie
    Apeldoorn

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Waar gaat dit heen

    Iedereen probeert elkaar te naaien WTF

    Origineel geplaatst door Creativehosting
    Kreeg idd ook z'n email.. Denk niet dat het van Colinks zelf zal afkomen of wel ?
    Lees topic even door

  15. #30
    misleiding via SPAM ?
    h2o media
    981 Berichten
    Ingeschreven
    02/09/03

    Locatie
    Fijnaart

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 20120461
    Ondernemingsnummer: nvt

    ik heb wat problemen met colinks gehad, dus denk dak ook maar een spam mail over hun ga sturen

    Nee, zo ben ik niet

    Echt triest hoor als je zo een bedrijf wil zwartmaken :s

Pagina 2 van de 3 Eerste 1 2 3 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics