Ja, dat vind ik nu eigenlijk ook...Oorspronkelijk geplaatst door FSCJasper
Er worden al veel conclusies getrokken van 'dit is spam van de webhoster zelf'. Vind het niet netjes dat webhosters dan maar voor lezers conclusies gaan trekken 'dit is een slechte webhoster'.
Laag hoor, wek maar de suggestie dat deze ISP een stelletje oplichters is, zonder dat je ze kent. Zoals Mahel al zegt, jullie zeggen dat jullie niet te hacken zijn...Oorspronkelijk geplaatst door Easyracks
En wat blijkt... hosting2go is gewoon KVK-geregistreerd en zelfs SIDN-deelnemer. Lijkt me erg sterk dat een de eigenaar van souheil (topicstarter) de eigenaar hiervan is. Met zo opzichtelijk de naam van het webhostingbedrijf in de topictitle, lijkt me sterk dat de webhoster zelf zo dom is dat te doen. Dit is geen goede reclame voor hosting2go, als potentiele klanten dit in Google zien en dan zien dat alle concurrenten 'weten' dat het een slechte webhoster is, zonder kvk, die liegt...
In mijn ogen kun je in zulke situaties, maar beter niet te snel conclusies trekken. Zeker niet onder je eigen bedrijfsnaam.
En aan topicstarter; hier is webhostingtalk.nl niet echt geschikt voor, zeker niet om reclame te maken voor je eigen webhost. Kijk hiervoor op webhosters.nl en andere soortgelijke websites.
Uh... [merge]?

Likes:



Quote