Moet je dat nou op WHT gaan uitvechten?Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hostingpower
Afdrukvoorbeeld
Moet je dat nou op WHT gaan uitvechten?Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hostingpower
Wat mij betreft niet, maar het lijkt erop dat de heren van BestHost alleen hier lezen. Dus ja, dan maar op deze manier. Als BestHost nou eens fatsoenlijk hun mail en telefoon zouden beantwoorden is dit niet nodig.Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wido
De klant kan zelf contact met ons opnemen per mail, fax of post. Wij hebben geen relatie met HostingPower en zullen daar dan ook geen gehoor aan geven.Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hostingpower
Besthost.nl is weer niet bereikbaar (08-04-06 11:57)
Er zijn twee volledige cabinets onbereikbaar. We zijn aan het kijken waar het probleem zit.Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gualcherius
* KNIP * Rik.
Als ik erachter kom wie dit was is het een levenslange ban op WHT, gefeliciteerd !
bummer...
Weer een hoster minder :(
Hoop voor je klanten dat e.e.a. netjes afghandeld gaat worden.
Sterkte iig!
Grappenmaker?
Edit: @Alerd
Ik bedoel Sander :)
Ik geloof het niet echt eerlijk gezegd.
besthost of ik? :s
Besthost laat zich falliet verklaren lees ik?!
Alleen besthost of ook ZOR.in?? Zelfde kvk, btw etc.!!
Blij dat ik weg ben.
mmm hij is ook user zor.in???
Vage boel dan...
Nee, iemand misbruikt ons account.
Zowel hier als op MSN.
Van een faillisement is geen spraken!
Moet je Domenico even vragen wie, die kan per post zien welk IP adres erachter zit
inderdaad een rare vage boel !!
Bedoel je nu dat jullie je niet falliet laten verklaren???
Of wil je zeggen dat Besthost en Zor.in niet dezelfde gegevens hebben.