Ik weet niet of ik het juiste forum zit, maar heeft er net iemand ook een mail ontvangen van databarn?
Gr,
ThaBomb
Likes: 0

Ik weet niet of ik het juiste forum zit, maar heeft er net iemand ook een mail ontvangen van databarn?
Gr,
ThaBomb
Ja, gisteren, voor een DC aanbieding![]()

Ik dacht dat de databarn van WeDare was. Wie is Duncan Hosting & Auto. dan?
De standpunten en meningen op dit discussieforum zijn persoonlijk van aard en vertegenwoordigen in geen geval eventuele officiële standpunten van derden.
Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!
Ik en met mij nog meerdere bedrijven worden doodgespammed/gebelt door deze heer.
Databarn is idd van WeDare en afaik staat er copyright op die naam, beetje raar dus.

Ja, hij presenteert zich iig wel als het bedrijf "Databarn"![]()
De standpunten en meningen op dit discussieforum zijn persoonlijk van aard en vertegenwoordigen in geen geval eventuele officiële standpunten van derden.
Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!
Ik denk dat de meeste direct al de juiste conclusief uit dit soort praktijken kan trekken..![]()

De spammertjes plaatsen ook bij We Dare??
http://www.databarn.nu/center.php
Same shit hier, die deed gewoon aanvraag via ons contact form met wat gespam over zijn bedrijf![]()
"Hoe maak ik snel een naam"
Niet op deze manier in iedergeval, niet nog geen SPAM gehad. Gewoon terugsturen, bewoner niet thuis :P
Wij hebben hem hier ook ontvangen...
Over de echte DataBarn/We-Dare...
Wie geeft de servers nou namen van medicijnen:
http://amfetamine.we-dare.net
![]()

Zo, lekker boeiend :/Origineel geplaatst door Triloxigen
Over de echte DataBarn/We-Dare...
Wie geeft de servers nou namen van medicijnen:
http://amfetamine.we-dare.net
![]()
Iedereen noemt zn servers toch zoals hij zelf wilt.
Server XX
Griekse god
Voornamen
whatever
![]()
De sarcasme lag er duidelijk weer niet dik genoeg op :|
Wat best vaag is dat Databarn.NU en Databarn.NL bijna op het zelfde adres zitten, in iedergeval in de zelfde straat maar wel een net iets andere postcode.
Databarn.NU zit op:
Kantooradres:
Adres: Zekeringstraat 32
Postcode: 1014 BS Amsterdam
Databarn.NL zit op:
Databarn
Zekeringstraat 35
1014BV Amsterdam
Edit:
Ben verder gaan graven. Op Zekeringstraat 32 zitten: Univar Benelux, Veenman BV, Media Groep West en Kats & Waalwijk volgens mijn gegevens. Het lijkt er op dat het adres gefingeerd is of dat ze op nummer 32 een kantoortje hebben en net doen of ze databarn zijn maar eigenlijk colo-producten van hun overbuurman (databarn) verkopen.
Laatst gewijzigd door veenman; 08/11/05 om 20:07.
Ik heb op dit moment enkel email contact met DAH hosting:
Beste Wesley,
Dat zijn bedrijven die allang niet meer daar aanwezig zijn.
Op dit moment zijn wij het enige bedrijf in het ‘hele’ pand.
Ik weet dat men dit graag niet ziet….maar binnen 5 jaar hebben wij ons
heel goed kunnen neerzetten in de NL markt.
Die soort verhalen zal met niet snel snappen…want een klein bedrijfje als
Wij…kan zulke dingen op de NL markt neerzetten…ja..daar moet je de kennis
en de mensen voor om je heen hebben.
P.S.
Wij hebben ook kasten in TC2 en Philis staan hoor.. J
=
Hoogachtend,
Duncan Emanuels
Tel. 0900wwwdesk (0900-9993375)
Fax. 023 562 67 02
Website: www.dahhosting.nl
E-mail: info@dahhosting.nl
E-mail Support 24 uur: support@dahhosting.nl
--
Postbus 34, 1160 AA Zwanenburg,
KvK 34212547, BTW NL: 204478029B02
SNS bank 90.86.94.822
IBAN: NL85 SNSB 0908 6948 22
SNS Swifcode of BIC nummer: SNSBNL2A
--
Ongekende Colocated, Dedicated, Hosting en ICT mogelijkheden!
-
--------------------------------------------------------------------------------
Van: Wesley Bakker | Dark Network VOF [mailto:w.bakker@dark-network.net]
Verzonden: dinsdag 8 november 2005 19:48
Aan: 'Duncan Emanuels / Duncan Hosting & Automatisering'
Onderwerp: RE: Mogen wij u bellen en of een aanbieding doen voor onze datacenter faciliteiten?
Geachte D. Emanuels,
Misschien dat u in deze topic meer ophelder kan geven:
http://www.webhostingtalk.nl/showthr...437#post615437
Met vriendelijke groet / With kind regards,
Wesley Bakker
Dark Network VOF
Krammerstraat 47
6826 EK Arnhem
Tel: +31 (0)87 190 03 74
Fax: +31 (0)84 739 32 84
URL: http://www.dark-network.net
-