Ik hoor net op IRC dat de oprichter, Dillard Blom zelf in strijd handelt met de regels van zijn eigen clubje. (Domeinnamen kapen en proberen doorverkopen met winst!!!) En hij moet straks andere bedrijven gaan keuren?
Mij niet gezien!
Afdrukvoorbeeld
Ik hoor net op IRC dat de oprichter, Dillard Blom zelf in strijd handelt met de regels van zijn eigen clubje. (Domeinnamen kapen en proberen doorverkopen met winst!!!) En hij moet straks andere bedrijven gaan keuren?
Mij niet gezien!
Ook een slecht plan.Citaat:
Origineel geplaatst door Furbster
Misschien is het een idee om naast goedgekeurde datacenters ook een lijst van goedgekeurde domeinleveranciers te maken. Het SIDN lidmaatschap zou dan kunnen komen te vervallen... Men zou dan domeinen moeten registreren bij een door SHN goedgekeurde domeinleverancier.
Er zijn een aantal bedrijven die hebben partnerships en doen bepaalde zaken samen verwerken. Waar SIDN bijv ook onder zou kunnen vallen.
PCE-NL, zeg óf niets, óf onderbouw je mening. Dit slaat echt helemaal nergens op m.i.
Citaat:
Origineel geplaatst door headout
PCE-NL, zeg óf niets, óf onderbouw je mening. Dit slaat echt helemaal nergens op m.i.
Ik heb even doorgevraagd en let op:
www.van-welij.nl is in goede handen
de .com, .info en .net versie was/is door meneer Blom vastgelegd
schijnbaar wilde hij ze enkel overdragen als hij er op kon verdienen en wezen ze in het begin direct door naar een bedrijf van hem.
Lijkt me makkelijk na te checken dit alles...
Dillard is lid van het bestuur geen keurder.Citaat:
Origineel geplaatst door PCE-NL
Ik hoor net op IRC dat de oprichter, Dillard Blom zelf in strijd handelt met de regels van zijn eigen clubje. (Domeinnamen kapen en proberen doorverkopen met winst!!!) En hij moet straks andere bedrijven gaan keuren?
Mij niet gezien!
Een bestuurder die zelf handelt in strijd met zijn eigen bedachte reglement. Vrij apart! Het lijkt de politie wel die zelf te hard rijdt, maar goed. Zoals gezegd ik zou hier niet zomaar aan mee doen, zeker niet voor dat geld.Citaat:
Origineel geplaatst door byh
Dillard is lid van het bestuur geen keurder.
Dit zijn jouw woorden, maar heeft hoe dan ook weer helemaal niets met het Hostmerk te maken en zeker niet met de keuringen. Dan daarbij heeft deze bestuurder samen met een heleboel andere mensen de regeltjes bedacht, dus niet hij alléén. On-Topic graag!Citaat:
Een bestuurder die zelf handelt in strijd met zijn eigen bedachte reglement.
Natuurlijk wel, het Hostmerk met 3 bestuurders waarvan 1 dhr. Blom die zelf in de domeinenhandel zit!Citaat:
Origineel geplaatst door BerArt
Dit zijn jouw woorden, maar heeft hoe dan ook weer helemaal niets met het Hostmerk te maken en zeker niet met de keuringen. Dan daarbij heeft deze bestuurder samen met een heleboel andere mensen de regeltjes bedacht, dus niet hij alléén. On-Topic graag!
Ach, een schandaaltje om te beginnen kan soms best goed zijn.
En toch raar dat 1 van de bestuurders dit doet, mij het vertrouwen en geld nog niet waard dat Hostmerk, helaas!
"Ik hoor net op IRC dat...".
Wij horen zoveel. Maar zonder bewijzen hechten we er niet veel belang aan. ;)
Ik zeg net, het is makkelijk na te trekken en heb het ook net gedaan. Het klopt dus, enkel of meneer er nog aan wilde verdienen is niet direct na te trekken.Citaat:
Origineel geplaatst door mguilmot
"Ik hoor net op IRC dat...".
Wij horen zoveel. Maar zonder bewijzen hechten we er niet veel belang aan. ;)
Hij heeft wel die domeinnamen dus gekaapt, beetje jammer!
Dat jij het zag is voor mij nog geen bewijs ;)
Wat probeer je hiermee nu te zeggen? Ik heb net aangegeven dat dit IMO helemaal niets met SHN te maken heeft en ook niets met de discussie die we hier proberen te voeren, je hebt je punt gemaakt!Citaat:
Hij heeft wel die domeinnamen dus gekaapt, beetje jammer!
Dus, dat het zaken doen, geld verdienen. Niks illegaals aan.Citaat:
Origineel geplaatst door PCE-NL
Ik heb even doorgevraagd en let op:
www.van-welij.nl is in goede handen
de .com, .info en .net versie was/is door meneer Blom vastgelegd
schijnbaar wilde hij ze enkel overdragen als hij er op kon verdienen en wezen ze in het begin direct door naar een bedrijf van hem.
Lijkt me makkelijk na te checken dit alles...
Misschien heet z'n moeder of een ander familielid wel van Welij.
Er zijn meer hondjes die fikkie heten toch?
Citaat:
Origineel geplaatst door XS-24
Dus, dat het zaken doen, geld verdienen. Niks illegaals aan.
Lijkt mij een naam van een concurrent kapen en naar jezelf doorverwijzen. Lijkt mij meer een klotestreek en in strijd met z`n eigen reglementen.
En dat lijkt me stug, want ik heb de e-mails gekregen waaruit iets heel anders blijkt. Tijd dat hij dan die site ook normaal gaat gebruiken lijkt mij, meneer Dillard weet wel dat hij het maar met 1 doel heeft vastgelegd.Citaat:
Origineel geplaatst door byh
Misschien heet z'n moeder of een ander familielid wel van Welij.
Er zijn meer hondjes die fikkie heten toch?
En dat is dus niet voor een klant of ander familielied!