heej,
zijn er mensen die ervaring hebben met http://www.x3serve.nl/ ?
Ik vind ze namelijk erg goed (bijna te goedkoop), maar ik kan nergens ervaringen vinden. iemand hier ervaringe met dit hosting bedrijf?
Likes: 0
heej,
zijn er mensen die ervaring hebben met http://www.x3serve.nl/ ?
Ik vind ze namelijk erg goed (bijna te goedkoop), maar ik kan nergens ervaringen vinden. iemand hier ervaringe met dit hosting bedrijf?

"Onze servers zijn gehuisvest in Amerika."
Daarom zijn ze zo goedkoop. Ik vind de website er overigens wel mooi uitzien. Ik kan alleen geen kvk vinden op de site. Nog iets om naar te kijken. Ik ken ze verder niet.
Casper Bakker - CQ internet diensten
X3serve is niet ingeschreven als bedrijf bij de Kamer van Koophandel. Ik zou dus niets bij deze illegale partij kopen.

Dan hoeven ze nog niet illegaal te zijn hoor.
Zo te zien zijn ze net bezig (half mei d8 ik) en zijn ze nog bezig met inschrijvingen etc. In ieder geval staat op de pages keurig dat alle prijzen inclusief btw zijn. En dat is netjes want je bent pas echt fout bezig als je excl. btw zet terwijl je nog geen btwnummer hebt.....
je mag toch helemaal geen btw vragen als je ook geen btw afdraagt? dus lijkt mij eigenlijk dat je ook niet mag zeggen dat btw er al in zit. maar okOrigineel geplaatst door RonZo
Dan hoeven ze nog niet illegaal te zijn hoor.
Zo te zien zijn ze net bezig (half mei d8 ik) en zijn ze nog bezig met inschrijvingen etc. In ieder geval staat op de pages keurig dat alle prijzen inclusief btw zijn. En dat is netjes want je bent pas echt fout bezig als je excl. btw zet terwijl je nog geen btwnummer hebt.....
ik wacht dan nog wel even, als ze bezig zijn met inschrijven etc.
als iemand nog ervaringen heeft, of meer weet van dit bedrijf behalve vermoedens, hoor ik het graag![]()
Ze zijn al langer dan een maand actief. Een kvk registratie is zo gebeurd. Dus ik denk niet dat ze van plan zijn om nog kvk aan te vragen. Bovendien erg vreemd dat ze gebruik maken van de name servers van zoneedit. Komt niet echt professioneel over.

Zeer mooie layout, maar de rest doet me heel onbetrouwbaar aan. Op http://www.x3serve.nl/products.php?id=dedicated zie je niet eens de locatie van de server. Is het VS? Of resellen ze EasyDedicated?
Kies dan voor de kvk-geregistreerde budget webhost.
Van de site:
p dit moment is betalen alleen nog maar mogelijk via Paypal en Way2Pay.
En dat wil zeggen..Origineel geplaatst door s2software
Van de site:
Dat ze (waarschijnlijk) geen zakelijke bankrekening hebben.Origineel geplaatst door Luuc
En dat wil zeggen..
En zo dus hoogstwaarschijnlijk mooi alles "wegsluisen"
Over de professionaliteit en kwaliteit kunnen weinig tot geen mensen nog iets zeggen ben ik bang. Ik zou in iedergeval nooit in zee gaan met een "bedrijf" dat geen K.v.K.-nummer heeft. Overgens moet je dat al geregeld hebben voordat je gaat verkopen (officieël).

Hoe lang je al bestaat heeft niks te maken met je kvk. Kvk moet namelijk minimaal 2 weken voordat je begint aangevraagt zijn.
Maar in de FAQ staat dat ze de servers in de VS hebben staan. Zie ook mijn quote in mijn vorige bericht.
Casper Bakker - CQ internet diensten

Verander je signature met die kleuren aub.Origineel geplaatst door Luuc
En dat wil zeggen..
Hij bedoelt natuurlijk dat dit onprofessioneel overkomt. En bedrijf waar je niet met CC of via je bankrekening kunt betalen.

Bron??Origineel geplaatst door WenS
.......... Overgens moet je dat al geregeld hebben voordat je gaat verkopen (officieël).

KvK zegt helemaal niets. Dat heb ik hier al eens eerder uit de doeken gedaan.Origineel geplaatst door xserve
Hoe lang je al bestaat heeft niks te maken met je kvk. Kvk moet namelijk minimaal 2 weken voordat je begint aangevraagt zijn.
.............
Iedereen kan zich zomaar inschrijven ook al heeft men totaal geen taalgevoel![]()