Hallo,
Ik ben zelf een reseller en registreer hier en daar wat domeinen. ZO kreeg ik deze week een mail van :
"ccsweb@web-police.org"
Ik klikte erop ik was benieuwd. Het volgende stond in de mail:
Beste Hostplanet.nl , wij hebben vernomen dat u zich met illegale praktijken bezig houdt. U heeft illegaal emailadressen verschaft. En wij denken dat u ook geen vergunning hebt om domeinen te verkopen. Wij kunnen helaas niet zonder bewijs de vergunningen inzien van de domeindiensten. Maar als wij nog een keer merken dat u zonder toestemming emailadressen verschaft zullen wij een rechtzaak moeten beginnen. Mogen wij uw telefoonnummer hebben zodat wij u een dezer dagen kunnen opbellen of uw vergunning van domeinverstrekking wel klopt. Hartelijke Groet. Karel de Groot
Ik schrok erg. Ik gelijk keurig terug mailen dat ik mij nergens van bewust was. Krijg tot op de dag van vandaag geen reactie. Krijgen meer mensen dit soort mailtjes? Heb nu het idee dat het gewoon een manier is om geld los te krijegn bij mensen.
edit: heb adres van .com naar .org veranderd!

Likes:


Quote

K