Bluepark is een onderdeel van Adloox Industries. Het is een bedrijfje van een vrij berucht persoon op het internet.
Vroeger is Adloox gestart als een webmasterprogramma waar je geld kon verdienen. Ik deed daar toen aan mee, en had dus referrallinks naar die site geplaatst. Dit was nog op een site gehost bij wanadoo (gratis ruimte). Aangezien ik dat al tijden achter me heb gelaten en ook al tijden niet meer bij wanadoo zit, heb ik die site gewoon laten 'wegrotten'.
Tot opeens, ik mails kreeg dat ik de naam "Adloox" misbruikte. Ze eisten dat ik de naam zou verwijderen. Dit is erg triest want ten eerste deden die links niks meer, ten tweede kwamen alleen zij op die site ong, en wie maakt zich nu druk op zoiets???
Zij wel, ze hebben me zelfs een brief gestuurd. Nu kreeg ik laatst een factuur. Om toch maar vreemde acties te ontwijken heb ik ff met wanadoo gebeld en het laten verwijderen.
Echter, deze vreemde acties heb ik ook op een forum geplaatst. De mensen daar zijn op de hoogte van de acties van deze persoon, dus is de sfeer niet echt positief. Er kwamen toen meer mensen die zelfde mailings als ik hadden gehad, en andere akkefietjes.
Nu eisen ze van mij dat ik die discussie laat verwijderen (ik ben er geen beheerder). Tevens moet ik in een contract vastleggen dat ik nooit meer kriktiek plaats, en op dat forum mag ook nooit meer kriktiek worden geplaatst.
Dat is dus dikke onzin. Als ze niet tegen kriktiek kunnen is dat hun probleem. Moeten ze het maar oplossen / niet veroorzaken.
Omdat ik dus niet accoord ga met hun belachelijke voorwaarden, willen ze een deurwaarder sturen en een rechtzaak aanspannen. Nu heb ik wel meer mensen zo horen blaten, maar hen ik zie het ook nog echt gaan doen.
Maar wat kunnen ze mij doen? Ik heb gewoon gedaan wat ze wilden. En sinds wanneer mag je geen kriktiek op een forum plaatsten (1 forum, geen laster oid).
Zoals je dus al snapt wil je je niet inlaten met zulke mensen (als klanten). Wat me ook opviel is dit:
Op de site bluepark.nl staat een reactie van een klant die erg tevreden is. Deze klant zegt eigenaar van de site jouwmening.nl te zijn. Echter, op die site staat duidelijk dat het een initiatief is dezelfde persoon als de eigenaar van bluepark.nl
Bluepark is dus echt een dikke afrader (de eigenaar had al een slechte naam). Ze kunnen toch echt niets voorelkaar kunnen krijgen?

Likes:


Quote
