Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 55
Pagina 1 van de 4 1 2 3 ... LaatsteLaatste
Geen

Onderwerp: ervaring met @Xit?

  1. #1
    ervaring met @Xit?
    geregistreerd gebruiker
    310 Berichten
    Ingeschreven
    18/07/02

    Locatie
    Den Haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 27199413
    Ondernemingsnummer: 123456

    Thread Starter

    ervaring met @Xit?

    Hi

    Heeft hier iemand ervaring met @Xit voor collocatie ( http://www.cohosting.nl/ )? en is hun netwerk betrouwbaar?

  2. #2
    ervaring met @Xit?
    geregistreerd gebruiker
    2.088 Berichten
    Ingeschreven
    22/05/02

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17112708
    Ondernemingsnummer: nvt

    Test het zelf
    http://www.cohosting.nl/speedtest/

    Daar kan je binfiles naar binnen sucken. Mijn suck resultaat:
    10:50:13 (1.88 MB/s) - `25mb' saved [25600000/25600000]

  3. #3
    ervaring met @Xit?
    geregistreerd gebruiker
    310 Berichten
    Ingeschreven
    18/07/02

    Locatie
    Den Haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 27199413
    Ondernemingsnummer: 123456

    Thread Starter
    ja maar dat zegt ook niet veel.

    Ze zijn wel goedkoop, daarom vroeg ik me af of ze wel goed zijn. Service, downtime enz...enz...

    Ik zit nu wel in het netwerk van proserve en heb ik nog nooit problemen gehad, maar hun prijzen zijn ook iets hoger. Daarom zoek ik naar andere bedrijven, maar ze moeten net zo betrouwbaar zijn als proserve.
    Laatst gewijzigd door babak; 23/09/02 om 16:55.

  4. #4
    ervaring met @Xit?
    geregistreerd gebruiker
    2.088 Berichten
    Ingeschreven
    22/05/02

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17112708
    Ondernemingsnummer: nvt

    Het zegt dat ze iig een goede lijn met het internet hebben.

    Daarbij zijn ze inderdaad een stuk goedkoper dan Proserve, maar je zegt al zelf dat je prima zit. Om eerlijk te zijn vind ik Proserve een van de weinige die realistische en goede prijzen in de markt zet.* Doordat ze juist net iets meer vragen, kunnen ze deskundig personeel aannemen en betrouwbare hardware. Ze hoeven nergens iets tekort op te doen waardoor je zo'n hoge servicegraad hebt. Mijn advies is dan ook blijven waar je zit.

    Als je overigens goed @xit hebt onderzocht kan je erachter gekomen zijn dat het een middelgrote provider is welke nog niet zo heel erg veel servers host. Vandaar zal je waarschijnlijk weinig tot geen reacties krijgen. Internetfeed komt van Versatel en ze hebben zowiezo 15mbit liggen en is hun netwerk niet belast. Lijkt me een ideale provider om je servers neer te zetten als je werkzaam bent in de buurt van Breda. Prijzen zijn goed, maar ik denk dat dat komt doordat ze kastruimte moeten vullen. Niks verkeerds aan natuurlijk.

    * Hoor mij 'ns lovend zijn over onze concurrent.

  5. #5
    ervaring met @Xit?
    geregistreerd gebruiker
    310 Berichten
    Ingeschreven
    18/07/02

    Locatie
    Den Haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 27199413
    Ondernemingsnummer: 123456

    Thread Starter
    Ik heb wel met ze afgesproken om even langs te gaan. Ik moet hun ruimte van dichtbij zien en dan post ik wel mijn eigen ervaring hier en ik denk dat je ook gelijk hebt over proserve, simpel te rekenen: 1+1=2 !! Hoe meer je betaalt hoe meer je krijgt.
    Ik denk dat ik voorlopig maar een server bij xit neer zet en dan zie ik het later wel.

  6. #6
    ervaring met @Xit?
    geregistreerd gebruiker
    2.088 Berichten
    Ingeschreven
    22/05/02

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17112708
    Ondernemingsnummer: nvt

    Voor de prijs hoef je het niet te laten en idd laat ons weten hoe je bezoek bij @xit is verlopen!

  7. #7
    ervaring met @Xit?
    geregistreerd gebruiker
    4 Berichten
    Ingeschreven
    21/08/02

    Locatie
    The Netherlands

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Wel nette verbinding opzich.. had misschien nog iets soepeler gekunt

    Read 6731 of 25000 KB of data, 3361 KB/sec, ETA 5 sec.

  8. #8
    ervaring met @Xit?
    geregistreerd gebruiker
    310 Berichten
    Ingeschreven
    18/07/02

    Locatie
    Den Haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 27199413
    Ondernemingsnummer: 123456

    Thread Starter
    Origineel geplaatst door superior-is
    Voor de prijs hoef je het niet te laten en idd laat ons weten hoe je bezoek bij @xit is verlopen!
    Nou ik ben wel goed ontvangen ( koffie stond klaar )

    Het is niet te verglijken met globalswitch, maar zoals je zei Voor de prijs hoef je het niet te laten.

    Ik denk dat ik toch een of twee servers er neer zet, en dan zie ik het nog wel.



  9. #9
    ervaring met @Xit?
    geregistreerd gebruiker
    310 Berichten
    Ingeschreven
    18/07/02

    Locatie
    Den Haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 27199413
    Ondernemingsnummer: 123456

    Thread Starter
    Hi

    Ok iK zit nu wel 2 weken bij Xit en valt best mee

    aardige mensen en als er wat is wordt je wel snel gehoplen

    Nu moet ik nog een provisie van hun vragen voor de reklame dat ik net heb gemaakt

  10. #10
    ervaring met @Xit?
    Banned
    442 Berichten
    Ingeschreven
    16/01/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    is het netwerk ok?
    Ik denk erover om bij xit een 1/2 rack te nemen, omdat ze dichter bij de grens van belgie zitten

  11. #11
    ervaring met @Xit?
    Banned
    442 Berichten
    Ingeschreven
    16/01/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    MOD EDIT: Hier stond een email bericht van fast-is.nl
    niet netjes Elwin


    Bericht is gewijzigd door: Deimos. Commentaar op deze mod edit kan worden ge PM'ed

  12. #12
    ervaring met @Xit?
    Nobody @ nothing
    330 Berichten
    Ingeschreven
    29/12/02

    Locatie
    Home sweet home

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee

    Zolang dat een Private messages was is dat normaal geen probleem.

  13. #13
    ervaring met @Xit?
    Nobody @ nothing
    330 Berichten
    Ingeschreven
    29/12/02

    Locatie
    Home sweet home

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee

    Snelheid is wel zielig hoor:
    16:38:27 (2.99 MB/s) - `10mb' saved [10240000/10240000]

    Als ik bv proserve neem krijg ik dit hoor:
    16:39:08 (5.57 MB/s) - `10mb.bin' saved [10485760/10485760]

    Op belnet etc krijg ik wel 8MB/s

  14. #14
    ervaring met @Xit?
    Banned
    1.575 Berichten
    Ingeschreven
    02/08/02

    Locatie
    Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Het is een verstuurd e-mailtje via WHT en persoonlijk vind ik het juist niet netjes om een e-mail hier te posten. Een aanbieding per e-mail doen vind ik minder een probleem.

  15. #15
    ervaring met @Xit?
    geregistreerd gebruiker
    310 Berichten
    Ingeschreven
    18/07/02

    Locatie
    Den Haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 27199413
    Ondernemingsnummer: 123456

    Thread Starter
    Origineel geplaatst door tom
    is het netwerk ok?
    Ik denk erover om bij xit een 1/2 rack te nemen, omdat ze dichter bij de grens van belgie zitten
    Nou ik zit nu ongeveer 2/3maanden bij XIT en nog geen problemen gehad, (alleen een keertje een downtime van 5min ), maar service is gewoon grandioos

    snelheid vind ik ook best goed.

Pagina 1 van de 4 1 2 3 ... LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics