Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 32
Pagina 1 van de 3 1 2 3 LaatsteLaatste
Geen
  1. #1
    Ervaringen met PayPal ?
    administrator
    21.449 Berichten
    Ingeschreven
    17/12/01

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    590 Berichten zijn liked


    Naam: Domenico Consoli
    Bedrijf: Webhostingtalk.nl
    Functie: Oprichter
    URL: webhostingtalk.nl
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 51327317
    TrustCloud: domenico
    View domenicoconsoli's profile on LinkedIn

    Thread Starter

    Question Ervaringen met PayPal ?

    Heeft er iemand ervaring met PayPal?

    Wijzelf wel maar dan gaat het om de kleinere bedragen maar je hoort zoveel verschillende verhalen over PayPal dat je het gewoon niet zeker weet of je er meer mee zou willen doen.

    Ik weet wel dat eBay ze heeft overgenomen dus dat is wel een pluspunt lijkt mij en ook dat ING interresse heeft om samen te werken in europa wil wel iets zeggen.

    Dus negatieve of positieve verhalen?

  2. #2
    Ervaringen met PayPal ?
    geregistreerd gebruiker
    79 Berichten
    Ingeschreven
    08/08/02

    Locatie
    Scheveningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Hmm, weining ervaring. Ik heb twee of drie keer iets betaald via Paypal, en geen problemen daaro.

    Maar ik heb geen flauw benul hoe het nu eigenlijk werkt als mensen mij betalen. Wordt dat bijgeschreven op mijn bankrekening of zo?


    Andere kant van het verhaal: waarom is het toch zo allemachtig moeilijk om geld te storten naar een rekening in het buitenland via de bank?! Mijn partner in crime woont in Zweden. Nota bene binnen de Eurozone, zelfde geld en geen grenzen, zeg maar. Af en toe stuurt hij centjes mijn kant om om zijn deel te betalen in de kosten die we hebben (ja, kosten, en geen inkomsten) Daar moet hij toch heel wat truckjes voor uit halen. Geld zomaar overmaken mag niet, er moet een reden voor zijn. Sindsdien "verkoop" ik (niet nader genoemde) services...


    Overigens mag er gePayPald worden om mij de winter door te helpen

  3. #3
    Ervaringen met PayPal ?
    geregistreerd gebruiker
    15 Berichten
    Ingeschreven
    13/05/02

    Locatie
    Den Haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik ben tot nu toe erg tevreden over Paypal, werkt prima, ze hebben leuke features. Kortom , goed te doen

  4. #4
    Ervaringen met PayPal ?
    Deelnemer
    1.906 Berichten
    Ingeschreven
    10/05/02

    Locatie
    Veghel

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: -
    KvK nummer: -
    Ondernemingsnummer: -

    Mijn ervaringen met Paypal zijn erg positief.

    Ze hebben ook een kantoor in Amsterdam, en hebben enkele features voor Nederland, die in andere (europese) landen er niet zijn. Zo maken ze geld over op m'n bankrekening, en kan ik geld storten vanaf m'n bankrekening. Bij andere bedrijven zou ik met cheques moeten werken...

  5. #5
    Ervaringen met PayPal ?
    geregistreerd gebruiker
    13 Berichten
    Ingeschreven
    28/08/02

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Paypal werkt prima. Er zijn inderdaad een aantal horror verhalen over hoe paypal zomaar je account bevriest en beslag legt op je geld en hier zullen zeker ook een paar ware verhalen tussen zitten.

    Echter het is ook vrij onverstanding om duizenden dollars op paypal te laten staan. Zorg gewoon dat er nooit meer dan een paar honderd dollar op staat en je kunt ook nooit meer dan een paar honderd verliezen...

  6. #6
    Ervaringen met PayPal ?
    makes the world go around
    1.410 Berichten
    Ingeschreven
    21/07/02

    Locatie
    Almere

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 39077039
    Ondernemingsnummer: nvt

    Origineel geplaatst door Pilgrim
    Paypal werkt prima. Er zijn inderdaad een aantal horror verhalen over hoe paypal zomaar je account bevriest en beslag legt op je geld en hier zullen zeker ook een paar ware verhalen tussen zitten.

    Echter het is ook vrij onverstanding om duizenden dollars op paypal te laten staan. Zorg gewoon dat er nooit meer dan een paar honderd dollar op staat en je kunt ook nooit meer dan een paar honderd verliezen...
    Als professioneel hostingbedrijf, lijkt mij dat je dit niet zou willen. (geld kwijtraken) Plus het wisselkoersrisico (als alles in dollars is) dat je loopt, maakt het imho allemaal niet echt aantrekkelijk.

    Almar

  7. #7
    Ervaringen met PayPal ?
    geregistreerd gebruiker
    13 Berichten
    Ingeschreven
    28/08/02

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Bedrijfsrisico. Geen paypal betalingen accepteren kan natuurlijk ook maar dan loop je een groot marktaandeel mis.

    Kwestie van afwegen en je risico minimaliseren. Overigens is de kans dat er iets met je account gebeurd natuurlijk wel heel klein. Vergeet niet dat paypal een enorme organisatie is met miljoenen klanten.

  8. #8
    Ervaringen met PayPal ?
    geregistreerd gebruiker
    1.115 Berichten
    Ingeschreven
    23/12/02

    Locatie
    De Zilk

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 34163172
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik gebruik het een enkele keer wel eens, geen problemen hoor.

  9. #9
    Ervaringen met PayPal ?
    geregistreerd gebruiker
    23 Berichten
    Ingeschreven
    09/12/02

    Locatie
    Hoorn NH

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja

    grote gebruiker

    Ik ben echt een massa gebruiker van Paypal. Er kunnen bij mij rustig enkele honderden dollars binnenkomen en die laat ik ook rustig even staan.

    Zonder paypal had ik nu bijna geen zaken met Amerika. Voor het webdesignen gebruik ik het niet omdat zietuwel.nl momenteel alleen nog in Nederland actief is maar voor andere sites reclame, ebay transacties e.d. gebruik ik het dagelijks.

    Supergoed!

  10. #10
    Ervaringen met PayPal ?
    geregistreerd gebruiker
    20 Berichten
    Ingeschreven
    04/01/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Ik gebruik het ook al geruime tijd voor mijn webhosting klanten uit de rest van de wereld, naast een andere credit card merchant trouwens.
    En ik ben er erg prositief over.
    Betalingen van pakketen zijn erg flexibel te maken. En de uitbetaling gaat ook prima naar de bankrekening.
    De transactiekosten zijn alleen wel wat aan de hoge kant. Mijn CC merchant is goedkoper.

  11. #11
    Ervaringen met PayPal ?
    geregistreerd gebruiker
    2.088 Berichten
    Ingeschreven
    22/05/02

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17112708
    Ondernemingsnummer: nvt

    Welke CC merchant gebruik jij (als ik vragen mag)?.

  12. #12
    Ervaringen met PayPal ?
    geregistreerd gebruiker
    20 Berichten
    Ingeschreven
    04/01/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    2checkout bevalt wel goed. Toen ik bij ze begon waren ze nog vrij nieuw. Nu zijn al aardig op weg. En de tarieven blijven erg schappelijk.

    www.2checkout.com

    Mocht je je in willen schrijven, PM me dan even. Dan heb ik een referral link voor je
    Heb ik er ook nog wat aan.

  13. #13
    Ervaringen met PayPal ?
    Belgian Network Solutions
    363 Berichten
    Ingeschreven
    16/02/03

    Locatie
    Belgium/ Leuven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: NEE
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: 875775980

    Re: Ervaringen met PayPal ?

    Origineel geplaatst door Domenico
    Heeft er iemand ervaring met PayPal?

    Wijzelf wel maar dan gaat het om de kleinere bedragen maar je hoort zoveel verschillende verhalen over PayPal dat je het gewoon niet zeker weet of je er meer mee zou willen doen.

    Ik weet wel dat eBay ze heeft overgenomen dus dat is wel een pluspunt lijkt mij en ook dat ING interresse heeft om samen te werken in europa wil wel iets zeggen.

    Dus negatieve of positieve verhalen?
    Ik werk redelijk veel met Paypal , op zich zijn ze zeer goed , enkel krijg ik laatste tijd nogal veel mensen die proberen hun geld terug te krijgen door na betalen een unauthorized acces in te dienen , en dan wordt da geld teruggestort en kan je dus weer opnieuw beginnen .

  14. #14
    Ervaringen met PayPal ?
    geregistreerd gebruiker
    1 Berichten
    Ingeschreven
    21/08/03

    Locatie
    amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    wat zijn de kosten????

    Kan iemand mij soms vertellen wat de kosten zijn om b.v een transactie te doen naar America (e-bay). Heb ik het goed gelezen bij PayPal dat als je geld verzend met PayPal dat daar geen kosten aan verbonden zijn, maar de genë die het geld ontangt wel kosten heeft 0,5 % voor de euro en 1% voor de dollar.
    En welke omreken koers houden ze aan van euro naar dollar?
    Heeft iemand een antwoord voor mij?
    Het gaat om en opzich niet z'n groot bedrag 250 $ maar het is toch geld.

    Met vriendelijke groet

    Hans Hamer



  15. #15
    Ervaringen met PayPal ?
    geregistreerd gebruiker
    1.351 Berichten
    Ingeschreven
    17/06/03

    Locatie
    Delft

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    24 Berichten zijn liked


    Naam: Michiel Thalen
    KvK nummer: 02084745

    Paypal bevalt ook goed hier hoor.

    Je betaalt alleen als je een premier of business account hebt en geld ontvangt. Kijk hier maar: http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr...n/fees-outside

    Je kan een account in euros of dollars nemen, wat je het liefst wil. Ik zou niet geld vragen in een andere valuta dan waar jij je account in hebt. De wisselkoersen zijn nogal in het voordeel van paypal

    Over betalen via de bank in europa. Als je iemands iban nummer hebt kan je heel gemakkelijk gratis binnen de eu overmaken.
    Makkelijk een Enquete of HR/Klantenonderzoek opstellen? https://sur-v.com

Pagina 1 van de 3 1 2 3 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics