Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 61
Pagina 1 van de 5 1 2 3 ... LaatsteLaatste
  1. #1
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Hostingzoeker en review site

    Voor het posten heb ik even overlegd of deze posting wel toegelaten is met een mod. Nadat hostmarkt.be al enige tijd foutmeldingen geeft had ik het idee opgevat een vergelijkbare site te maken. Ook het feit dat een paar andere vergelijkbare sites vol staan met foutieve tarieven heeft hiertoe bijgedragen.

    De site is nu klaar en ik zoek enkele hosters die hun pakketten willen toevoegen en mee de site willen uittesten en hun opmerkingen doorgeven zodat ik de site evt. kan aanpassen en verbeteren. De aanmelding is uiteraard gratis.

    Ook opmerkingen over de sectie 'hostingreviews' zijn steeds welkom. Hoe denken jullie dat je best foute reviews kan uitsluiten ? Zowel de overdreven positieve als de negatieve geplaatst door mogelijke concurrenten.

    Graag wat opbouwende reacties

    Providers die interesse hebben kunnen zich aanmelden op www.hostgids.be.

  2. #2
    Hostingzoeker en review site
    ISPConnect
    3.772 Berichten
    Ingeschreven
    10/01/07

    Locatie
    Nieuwegein

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Marin Heideman
    Bedrijf: DigiState B.V.
    URL: http://www.digistate.nl
    ISPConnect: Lid
    View mheideman's profile on LinkedIn

    Hoe wil je je hiermee verder onderscheiden van de massa? Er zijn tientallen sites, ispgids.com is denk ik de bekendste. Wat wil jij doen om te zorgen dat mensen op jou site terecht gaan komen?

    Ik mis een stukje over mogelijk te registreren TLD's, hoeveel mailboxen?

    Bij het review gedeelte zou ik bij elk onderdeel waar je punten voor kunt geven een toelichtingsveld plaatsen.

    Het uitsluiten van foute reacties wordt denk ik heel moeilijk. Bij ISPGIDS kan de probvider zelf de reacties weghalen, dat kan 2 kanten op werken natuurlijk. Ik vind het prettig als ik een fake reactie kan verwijderen, maar ik kan ook express een negatieve beoordeling verwijderen.
    Marin Heideman (DigiState B.V.)

  3. #3
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door DigiState Bekijk Berichten
    Hoe wil je je hiermee verder onderscheiden van de massa? Er zijn tientallen sites, ispgids.com is denk ik de bekendste. Wat wil jij doen om te zorgen dat mensen op jou site terecht gaan komen?

    Ik mis een stukje over mogelijk te registreren TLD's, hoeveel mailboxen?

    Bij het review gedeelte zou ik bij elk onderdeel waar je punten voor kunt geven een toelichtingsveld plaatsen.

    Het uitsluiten van foute reacties wordt denk ik heel moeilijk. Bij ISPGIDS kan de probvider zelf de reacties weghalen, dat kan 2 kanten op werken natuurlijk. Ik vind het prettig als ik een fake reactie kan verwijderen, maar ik kan ook express een negatieve beoordeling verwijderen.
    Er zijn er inderdaad al enkele, vnl. in Nederland en niet in België. De bekendste is Webhosters.nl denk ik en niet de site die jij vermeld (misschien wel bij webhosters, maar niet bij de eindgebruikers). Maar zoals eerder vermeld zijn op bepaalde sites de gegevens niet echt meer correct en dat zou ik willen vermijden.

    Alvast bedankt voor de opmerking omtrent mailboxen en soorten TLD's. Ik ga alle opmerkingen die binnenkomen verzamelen en daarna bekijken welke dingen mogelijk en nodig zijn.

    Het uitsluiten van foute reacties is natuurlijk heel moeilijk. Dat je bij ISPGIDS de provider zelf de reacties kan laten weghalen weet ik. Zoals je al zei kan dat twee kanten op werken. Ik weet uit ervaring dat men soms inderdaad 'echte' negatieve opmerkingen laat verwijderen en dan schiet een site ook zijn doel voorbij. Alle tips zijn welkom

  4. #4
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    6.041 Berichten
    Ingeschreven
    23/10/04

    Locatie
    Amersfoort

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    171 Berichten zijn liked


    Functie: Freelance IT Professional
    URL: localhost
    View randytenhave's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dezo Bekijk Berichten
    Dat je bij ISPGIDS de provider zelf de reacties kan laten weghalen weet ik.
    Die procedure is inmiddels aangescherpt. Het kan niet meer vanuit je eigen beheerspaneel, enkel schriftelijk met aanvullende informatie.

  5. #5
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Randy Bekijk Berichten
    Die procedure is inmiddels aangescherpt. Het kan niet meer vanuit je eigen beheerspaneel, enkel schriftelijk met aanvullende informatie.
    Weet ik, maar uiteindelijk heeft het hetzelfde gevolg .. namelijk dat de 'echte' negatieve beoordeling eraf gaat.

  6. #6
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    6.041 Berichten
    Ingeschreven
    23/10/04

    Locatie
    Amersfoort

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    171 Berichten zijn liked


    Functie: Freelance IT Professional
    URL: localhost
    View randytenhave's profile on LinkedIn

    Je houdt natuurlijk kiddo's die gaan spammen en geen klant zijn. Of een zieke concullega. Hoe ga je hiermee om of moet ik je eerst dagvaarden voor je overgaat tot verwijdering, waarna ik honderden euro's aan kosten op je ga verhalen?



  7. #7
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Randy Bekijk Berichten
    Je houdt natuurlijk kiddo's die gaan spammen en geen klant zijn. Of een zieke concullega. Hoe ga je hiermee om of moet ik je eerst dagvaarden voor je overgaat tot verwijdering, waarna ik honderden euro's aan kosten op je ga verhalen?
    Vrije meningsuiting .. op webhosters.nl lees je ook tientallen slechte commentaren, op andere sites over andere producten ook.

  8. #8
    Hostingzoeker en review site
    Meneer de Directeur
    12.253 Berichten
    Ingeschreven
    11/05/04

    Locatie
    Valkenswaard / Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17186890

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dezo Bekijk Berichten
    Weet ik, maar uiteindelijk heeft het hetzelfde gevolg .. namelijk dat de 'echte' negatieve beoordeling eraf gaat.
    Dat is niet waar, het kan zo beslist worden maar dat gebeurt echt niet zomaar.

  9. #9
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    6.041 Berichten
    Ingeschreven
    23/10/04

    Locatie
    Amersfoort

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    171 Berichten zijn liked


    Functie: Freelance IT Professional
    URL: localhost
    View randytenhave's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dezo Bekijk Berichten
    Vrije meningsuiting .. op webhosters.nl lees je ook tientallen slechte commentaren, op andere sites over andere producten ook.
    Ik lees er geen over mij. Mocht het wel gebeuren - en onterecht zijn - krijg je netjes een verzoek om de comment te verwijderen. Reageer je hier niet (voldoende) op, laat ik je te dagvaarden en stel ik je aansprakelijk voor de kosten. Zorg dus voor goede procedures.

  10. #10
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    224 Berichten
    Ingeschreven
    10/11/05

    Locatie
    Brunssum

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 14086144 0000
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik denk dat Randy hier zeker een punt heeft. Je kunt niet per definitie aannemen dat de persoon die een bericht plaatst altijd juist zit.
    Is het niet mogelijk om er dan direct als hoster een bericht onder te plaatsen?

  11. #11
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Triloxigen Bekijk Berichten
    Dat is niet waar, het kan zo beslist worden maar dat gebeurt echt niet zomaar.
    Geloof me, uit ervaring weet ik dat het wel 'zomaar' kan en gebeurd.

  12. #12
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door nugget Bekijk Berichten
    Ik denk dat Randy hier zeker een punt heeft. Je kunt niet per definitie aannemen dat de persoon die een bericht plaatst altijd juist zit.
    Is het niet mogelijk om er dan direct als hoster een bericht onder te plaatsen?
    Goed voorstel, en dat is natuurlijk wel altijd mogelijk.

  13. #13
    Hostingzoeker en review site
    Een eigenwijze hoster
    1.129 Berichten
    Ingeschreven
    11/10/06

    Locatie
    Steenbergen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 20157784
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dezo Bekijk Berichten
    Geloof me, uit ervaring weet ik dat het wel 'zomaar' kan en gebeurd.
    Wij hebben het ook meegemaakt op ISPGids maar hebben toch netjes een verweer moeten indienen waarna na evaluatie een kiddo bleek te zijn, Pas toen was het verwijderd.

    Je kan wel zeggen vrije meningsuiting maar een webmaster / web eigenaar is en blijft eindverantwoordelijke. Dit is inmiddels al aantal maal bewezen met een kort geding.

    Wanneer een eigenaar van een website welke publiekelijk gesteld word voor commentaar en reacties op de hoogte is van een 'laster en smaad' partijtje en hier niets aan doet. Degene die besmeurt is beslist dit gerechtelijk aan te pakken en aan kan tonen dat jij niet meewerkte dan ben jij net zo aansprakelijk als degene die het geplaatst heeft (Dus wat Randy al zei, hier kun je flink je handen aan branden)

    Vrije meningsuiting is mooi maar heeft ook grenzen

  14. #14
    Hostingzoeker en review site
    Meneer de Directeur
    12.253 Berichten
    Ingeschreven
    11/05/04

    Locatie
    Valkenswaard / Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17186890

    Wat heb je overigens aan een website met enkel negatieve reacties?

  15. #15
    Hostingzoeker en review site
    ISPConnect
    3.772 Berichten
    Ingeschreven
    10/01/07

    Locatie
    Nieuwegein

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Marin Heideman
    Bedrijf: DigiState B.V.
    URL: http://www.digistate.nl
    ISPConnect: Lid
    View mheideman's profile on LinkedIn

    Mee eens, en vrije meningsuiting moet ook wel ergens op gebaseerd zijn. Ik kan Randy zn bedrijf als "zeer slecht" beoordelen met allerlei onwaarheden in mijn verhaal, dit terwijl ik helemaal nooit klant bij Randy ben geweest. (sorry )

    Als ik wel klant ben geweest en slecht ben behandeld (en dit eventueel ook kan aantonen). Dan kun je de reactie laten staan en heb je ook een goed verweer als hij je gaat dagvaarden. Maar je kunt niet zomaar alles laten staan. Zorg bij voorbaat dat je een goede procedure hebt, anders wil ik in ieder geval niet op jou site staan
    Marin Heideman (DigiState B.V.)

Pagina 1 van de 5 1 2 3 ... LaatsteLaatste

Labels voor dit Bericht

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2021 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics