Likes Likes:  0
Resultaten 16 tot 30 van de 61
Pagina 2 van de 5 Eerste 1 2 3 4 ... LaatsteLaatste
  1. #16
    Hostingzoeker en review site
    ISPConnect
    3.772 Berichten
    Ingeschreven
    10/01/07

    Locatie
    Nieuwegein

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Marin Heideman
    Bedrijf: DigiState B.V.
    URL: http://www.digistate.nl
    ISPConnect: Lid
    View mheideman's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Diverselab Bekijk Berichten
    Wij hebben het ook meegemaakt op ISPGids maar hebben toch netjes een verweer moeten indienen waarna na evaluatie een kiddo bleek te zijn, Pas toen was het verwijderd.
    Jij belt Arnoud toch gewoon even
    Marin Heideman (DigiState B.V.)

  2. #17
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Diverselab Bekijk Berichten
    Wanneer een eigenaar van een website welke publiekelijk gesteld word voor commentaar en reacties op de hoogte is van een 'laster en smaad' partijtje en hier niets aan doet. Degene die besmeurt is beslist dit gerechtelijk aan te pakken en aan kan tonen dat jij niet meewerkte dan ben jij net zo aansprakelijk als degene die het geplaatst heeft (Dus wat Randy al zei, hier kun je flink je handen aan branden)

    Vrije meningsuiting is mooi maar heeft ook grenzen
    Het gaat ook niet echt om niet meewerken, gewoon dat er toch een mogelijkheid moet zijn om te zeggen dat je een bepaalde hoster niet goed vind om die en die reden, zonder dat er laster en smaad moet aan te pas komen. Men dreigt hier op WHT vaak iets te snel met allerlei procedures.

    Valse beoordelingen zullen altijd mogelijk zijn, om deze uit te sluiten had ik gedacht aan volgende zaak. Men laat een controleerbare URL achter en men moet een bevestiging geven vanaf het emailadres die de beoordelar heeft achtergelaten. Iemand nog suggesties ?

  3. #18
    Hostingzoeker en review site
    ISPConnect
    3.772 Berichten
    Ingeschreven
    10/01/07

    Locatie
    Nieuwegein

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Marin Heideman
    Bedrijf: DigiState B.V.
    URL: http://www.digistate.nl
    ISPConnect: Lid
    View mheideman's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dezo Bekijk Berichten
    Men dreigt hier op WHT vaak iets te snel met allerlei procedures.
    Daar ben ik het niet mee eens. Ik wil gewoon weten wat je gaat doen aan eventuele kiddos voordat ik mn zooi op je site zet. Iedereen kan wel zeggen dat ie klant bij mij is geweest.

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dezo Bekijk Berichten
    Valse beoordelingen zullen altijd mogelijk zijn, om deze uit te sluiten had ik gedacht aan volgende zaak. Men laat een controleerbare URL achter en men moet een bevestiging geven vanaf het emailadres die de beoordelar heeft achtergelaten. Iemand nog suggesties ?
    Wat voor URL? Misschien is die persoon volgens hem wel geen klant meer en heeft hij geen URL. En wat schiet je ermee op als je iemand zn fake hotmail accountje hebt?

    Ik denk dat het beter is om een procedure te hebben hoe een hoster bij jou kan aangeven dat iets onjuist is, en hoe jij hier vervolgens mee om gaat. Een soort NTD procedure.
    Marin Heideman (DigiState B.V.)

  4. #19
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Triloxigen Bekijk Berichten
    Wat heb je overigens aan een website met enkel negatieve reacties?
    LOL, das waar. Maar aan de andere kant moet je ook realistisch zijn en zeggen dat klanten in de meeste sectoren meestal pas in actie komen als ze iets slecht meemaken. Behalve dan in de webhostingsector als je sommige reviewsites moet geloven waar alleen fantastische, geweeeeldige en tot verder dan in de hemel prijzende beoordelingen staan. Dan moet je toch ook beseffen dat dit niet helemaal correct kan zijn. Bij sommige bedrijven zie ik soms meer beoordelingen staan dan dat ze klanten hebben

    Ik zeg dus niet dat het enkel negatieve moeten zijn, maar wel dat je een negatieve niet op voorhand mag uitsluiten. Ik bedoel maar dat als je bv. 10.000 klanten hebt het heel realistisch is dat je dan wel is 1 klant hebt die minder tevreden is. Dat betekend helemaal niet dat je slecht bezig bent. Je moet alles wat in verhouding zien.

  5. #20
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Diverselab Bekijk Berichten

    Vrije meningsuiting is mooi maar heeft ook grenzen
    Klopt, het gaat dan ook niet over niet meewerken, maar enkel om het feit dat een negatieve beoordeling niet op voorhand uit te sluiten is.

  6. #21
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door DigiState Bekijk Berichten

    Als ik wel klant ben geweest en slecht ben behandeld (en dit eventueel ook kan aantonen). Dan kun je de reactie laten staan en heb je ook een goed verweer als hij je gaat dagvaarden. Maar je kunt niet zomaar alles laten staan. Zorg bij voorbaat dat je een goede procedure hebt, anders wil ik in ieder geval niet op jou site staan
    Beoordelingen zullen zo goed mogelijk worden gecontroleerd en een hoster kan een wederwoord laten plaatsen. Ik denk dat dat voldoende tegemoet komt aan de hier gemaakte reactie's.

  7. #22
    Hostingzoeker en review site
    Meneer de Directeur
    12.253 Berichten
    Ingeschreven
    11/05/04

    Locatie
    Valkenswaard / Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17186890

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dezo Bekijk Berichten
    LOL, das waar. Maar aan de andere kant moet je ook realistisch zijn en zeggen dat klanten in de meeste sectoren meestal pas in actie komen als ze iets slecht meemaken. Behalve dan in de webhostingsector als je sommige reviewsites moet geloven waar alleen fantastische, geweeeeldige en tot verder dan in de hemel prijzende beoordelingen staan. Dan moet je toch ook beseffen dat dit niet helemaal correct kan zijn. Bij sommige bedrijven zie ik soms meer beoordelingen staan dan dat ze klanten hebben

    Ik zeg dus niet dat het enkel negatieve moeten zijn, maar wel dat je een negatieve niet op voorhand mag uitsluiten. Ik bedoel maar dat als je bv. 10.000 klanten hebt het heel realistisch is dat je dan wel is 1 klant hebt die minder tevreden is. Dat betekend helemaal niet dat je slecht bezig bent. Je moet alles wat in verhouding zien.
    Bij webhosting komt dat net zo goed voor.
    Alleen die stortvloed aan positieve reacties is veelal omdat de bedrijfjes hun vriendenclubjes mobiliseren om positieve beoordelingen te dumpen.

    Verder on topic, ik zie het nut niet van nog een beoordelingen website.

  8. #23
    Hostingzoeker en review site
    ISPConnect
    3.772 Berichten
    Ingeschreven
    10/01/07

    Locatie
    Nieuwegein

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Marin Heideman
    Bedrijf: DigiState B.V.
    URL: http://www.digistate.nl
    ISPConnect: Lid
    View mheideman's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Triloxigen Bekijk Berichten
    Verder on topic, ik zie het nut niet van nog een beoordelingen website.
    Mee eens, onze klanten komen daar ook niet vandaan.
    Marin Heideman (DigiState B.V.)

  9. #24
    Hostingzoeker en review site
    Een eigenwijze hoster
    1.129 Berichten
    Ingeschreven
    11/10/06

    Locatie
    Steenbergen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 20157784
    Ondernemingsnummer: nvt

    voor mij persoonlijk hoeft zo een extra website niet

    wat betreft Arnoud bellen, Hij en ik zijn alles behalve vrienden...

  10. #25
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door DigiState Bekijk Berichten

    Ik denk dat het beter is om een procedure te hebben hoe een hoster bij jou kan aangeven dat iets onjuist is, en hoe jij hier vervolgens mee om gaat. Een soort NTD procedure.
    Dit is voorzien.

  11. #26
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Triloxigen Bekijk Berichten
    'nog een beoordelingen website'
    De beoordelingen zijn eigenlijk bijkomstig .. het gaat om het zoeken naar hosting.

  12. #27
    Hostingzoeker en review site
    administrator
    21.456 Berichten
    Ingeschreven
    17/12/01

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    70 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    590 Berichten zijn liked


    Naam: Domenico Consoli
    Bedrijf: Webhostingtalk.nl
    Functie: Oprichter
    URL: webhostingtalk.nl
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 51327317
    TrustCloud: domenico
    View domenicoconsoli's profile on LinkedIn

    Leuk al die vergelijkingsites maar zolang alle goede beoordelingen 'waar' en alle negatieve beoordelingen 'niet waar' zijn en zelfs worden verwijderd heb je hier helemaal geen ene fl*kker aan!

  13. #28
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    174 Berichten
    Ingeschreven
    27/12/06

    Locatie
    Amersfoort

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 32116677
    Ondernemingsnummer: nvt

    Maak een tabel aan in je database waar de webhoster een verificatie code kan opgeven en deze kan aanpassen mocht het nodig zijn, zodra een gebruiker een ervaring wil plaatsen moet hij die verificatie code opgeven die hij van zijn webhoster krijgt, de code kan de webhoster zelf verwerken in zijn orderbevestiging en heb je het voor 80% dicht, uiteraard heb je dan ook nog wel eens onterechte reacties, maar denk dat je het meeste voorkomt op deze manier.

  14. #29
    Hostingzoeker en review site
    ISPConnect
    3.772 Berichten
    Ingeschreven
    10/01/07

    Locatie
    Nieuwegein

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Marin Heideman
    Bedrijf: DigiState B.V.
    URL: http://www.digistate.nl
    ISPConnect: Lid
    View mheideman's profile on LinkedIn

    Zo, dat is nog eens een lange zin The One Mag wel een puntje tussen hoor :P

    Tja, dat kan maar dan komt er voor de hoster een hele administratie bij. Er zijn inmiddels zoveel van dit soort sites.. + hoe pak je het dan aan als een mening onterecht is? Daar kan die code niet bij helpen.
    Marin Heideman (DigiState B.V.)

  15. #30
    Hostingzoeker en review site
    geregistreerd gebruiker
    174 Berichten
    Ingeschreven
    27/12/06

    Locatie
    Amersfoort

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 32116677
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ja sorry was wat te snel aan het typen.

    Inderdaad is het extra werk voor de hoster, Maar in mijn ogen is dit de enigste manier hoe je het goed kan filteren.

Pagina 2 van de 5 Eerste 1 2 3 4 ... LaatsteLaatste

Labels voor dit Bericht

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2021 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics