Resultaten 1 tot 15 van de 29
Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
Geen
  1. #1
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    Hostingwalk.nl
    161 Berichten
    Ingeschreven
    11/05/11

    Locatie
    Leiden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 Berichten zijn liked


    Naam: Hostingwalk
    Bedrijf: Hostingwalk
    Functie: Eigenaar
    URL: http://www.hostingwalk.nl/
    KvK nummer: 56871244

    Iemand ervaring met ServerDirect ?

    Ze hebben mij nu al 3 keer gebeld en vraag me af of iemand bij hun inkoopt.
    Als ik op hun site kijk zie ik bedrijven als Leaseweb, TomTom dus ben wel benieuwd naar jullie reacties.

  2. #2
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    530 Berichten
    Ingeschreven
    18/10/10

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    31 Berichten zijn liked


    Naam: Ralph
    Ondernemingsnummer: nvt

    We hebben er 1 keer wat ingekocht vanwege de prijs, maar helaas kwamen ze tot twee keer toe de levertijd niet na.

    Ook kun je de bestellingen op de website haast niet terugvinden, zelfde als een verzend melding etc.

  3. #3
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    333 Berichten
    Ingeschreven
    03/08/03

    Locatie
    Groningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 02076829

    Wij hebben recent toevallig spam gehad van deze club een weekje of 2 geleden, in de spam kwamen ze met het excuus "na aanleiding van ons telefonisch contact zojuist".. Er is helemaal geen telefonisch contact geweest. Als je op zo'n droevige manier op zoek moet naar klanten dan is er denk ik iets niet helemaal in de haak.

    Als een club zo vaak contact zoekt om hun troep te verkopen, dan blijf ik er juist liever weg. Ze spammen ons namelijk wel vaker.

  4. #4
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    717 Berichten
    Ingeschreven
    16/09/04

    Locatie
    Alkmaar

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 Berichten zijn liked


    Naam: Sjoerd
    Bedrijf: Infra Blocks B.V.
    Functie: Eigenaar
    URL: www.infrablocks.nl
    KvK nummer: 60002964
    View www.linkedin.com/in/sjoerdkleinmeulekamp's profile on LinkedIn

    Ik weet dat ze in het verleden leverancier waren (of misschien nog zijn) van Leaseweb. Ook hier krijg ik wel eens mailtjes en belletjes, heel erg irritant.

  5. #5
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    172 Berichten
    Ingeschreven
    17/05/03

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 04073143
    Ondernemingsnummer: nvt

    We zitten al ruim 11 jaar in de IT Hosting business en vinden het zeer fijn om Serverdirect als leverancier te hebben.

    Wordt gerund door hardwerkende heren die altijd bereikbaar zijn. Wij bestellen er regelmatig voor tientallen duizenden euro's (vandaag nog een supermicro met 12 blades besteld).

    Onze redenen om bij serverdirect.nl te bestellen:

    - Levertijd (altijd snelste levertijd voor supermicro)
    - Betrouwbaarheid (afspraak = afspraak)
    - Service (ze rennen voor je! zowel garantie als spoedbestellingen)
    - Prijs (tot nu toe goedkoopste voor supermicro)

    Bel ze of ga er langs voor een kop koffie, hele vriendelijke mensen

    - Wij gunnen ze onze business van harte!
    Laatst gewijzigd door McRox; 10/09/14 om 14:38.

  6. #6
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    333 Berichten
    Ingeschreven
    03/08/03

    Locatie
    Groningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 02076829

    Goh als ik je bericht zo lees zou ik bijna zeggen dat je medewerker of eigenaar bent van ServerDirect.nl. Het is wel een typisch verkooppraatje.

    Hoe kun je nou de snelste levertijd garanderen?

    Apart dat je zegt dat ze hardwerkende heren zijn die ALTIJD bereikbaar zijn, terwijl ze niet reageren op mijn spam klacht.

  7. #7
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    Server Freak
    3.459 Berichten
    Ingeschreven
    19/05/06

    Locatie
    Assen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    215 Berichten zijn liked


    Naam: Sinterklaas
    KvK nummer: 04069370

    Zo goedkoop vind ik ze niet als ik op de site kijk. Bij mijn vaste server leverancier koop ik goedkoper en die komt de levertijd ook altijd na

  8. #8
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    590 Berichten
    Ingeschreven
    23/04/04

    Locatie
    Breda

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    38 Berichten zijn liked


    Naam: Ronald van Hoeven
    Bedrijf: Happy Hosting
    Functie: mede-eigenaar
    URL: happyhosting.nl
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 20113673
    Ondernemingsnummer: nvt
    View Ronald van Hoeven's profile on LinkedIn

    Ik heb volgens mij wel eens spam voorbij zien komen of zo.. en inderdaad Exsilla, het is wel een heel erg glad praatje



  9. #9
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    101 Berichten
    Ingeschreven
    27/12/09

    Locatie
    Den Haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Naam: Robert
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 27337686
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij bestellen er ook wel wat spullen en het zijn wel goede gasten, soms iets te enthousiast. Maar tot nu toe met de leveringen geen problemen gehad en ook de service bij een defect is goed afgehandeld. Bel ze anders gewoon even.

  10. #10
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    Serveo.nl
    1.583 Berichten
    Ingeschreven
    14/12/06

    Locatie
    Utrecht, Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Serveo.nl
    URL: www.serveo.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 30212937
    Ondernemingsnummer: nvt

    Nog nooit spam gehad van deze heren. We zitten nu al lange tijd in deze business en kopen vooral in bij Duitse distributeurs. Overigens vind ik de vergelijking met hun prijzen op de website nergens op gebaseerd. Deze hebben vrijwel altijd een hogere marge.

    Bel ze eens op, vraag een offerte aan en als de prijs ok is probeer het eens. Pas daarna kun je vergelijken.


    Sent from my iPhone

  11. #11
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    333 Berichten
    Ingeschreven
    03/08/03

    Locatie
    Groningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 02076829

    Nee dankje. Ik doe geen zaken met spammers.

    Dat je tarieven op je website afwijken van de tarieven die je blijkbaar kan krijgen als je direct contact zoekt vind ik raar. Dan kun je dus nooit snel even kijken wat de prijs is, dan moet je eerst wachten op reactie vanuit de mensen zelf. Dan kies ik toch liever voor een partij die gewoon de juiste prijzen op de site heeft al dan niet met een eventuele vaste resellerkorting.

  12. #12
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    416 Berichten
    Ingeschreven
    17/07/08

    Locatie
    Almelo

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    53 Berichten zijn liked


    Naam: Dick
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 09107826
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ben hier ook gebeld door dat bedrijf, maar gezien we per definitie al niet ingaan op telefonische verkoop is dat een vrij zinloze poging geweest. Je wordt tegenwoordig platgebeld door verkopers (en inkopers) van servers en netwerkapparatuur.

  13. #13
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    851 Berichten
    Ingeschreven
    13/01/11

    Locatie
    Breda

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    76 Berichten zijn liked



    Ook telefonisch benaderd door hun blijkbaar zijn ze druk doende om zieltjes te winnen en meestal is dat een teken dat het niet zo florisant gaat?

  14. #14
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    Serveo.nl
    1.583 Berichten
    Ingeschreven
    14/12/06

    Locatie
    Utrecht, Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Serveo.nl
    URL: www.serveo.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 30212937
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Exsilia Bekijk Berichten
    Nee dankje. Ik doe geen zaken met spammers.

    Dat je tarieven op je website afwijken van de tarieven die je blijkbaar kan krijgen als je direct contact zoekt vind ik raar. Dan kun je dus nooit snel even kijken wat de prijs is, dan moet je eerst wachten op reactie vanuit de mensen zelf. Dan kies ik toch liever voor een partij die gewoon de juiste prijzen op de site heeft al dan niet met een eventuele vaste resellerkorting.
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dicktump Bekijk Berichten
    Ben hier ook gebeld door dat bedrijf, maar gezien we per definitie al niet ingaan op telefonische verkoop is dat een vrij zinloze poging geweest. Je wordt tegenwoordig platgebeld door verkopers (en inkopers) van servers en netwerkapparatuur.
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door drex Bekijk Berichten
    Ook telefonisch benaderd door hun blijkbaar zijn ze druk doende om zieltjes te winnen en meestal is dat een teken dat het niet zo florisant gaat?
    Vind de reacties hier nogal kort door de bocht. Wanneer een bedrijf doet aan marketing en proactieve sales, dan hoeft dit per definitie geen slechtlopend bedrijf te zijn. Als LSWB overal adverteert, dan zeggen we toch ook niet dat het daar slecht gaat?! Daarnaast is het heel gebruikelijk in de b2b dat list prijzen hoger zijn dan direct sales. De TS vraagt simpel om ervaring? Volgens mij hebben jullie die geen van alle...

  15. #15
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    Dennis.
    3.682 Berichten
    Ingeschreven
    11/07/06

    Locatie
    Oosterhout

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    262 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis
    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: 20144338

    Over het algemeen goede ervaring met ServerDirect.
    Alleen de levertijd klopt niet altijd. Als je 100% zeker iets voor een bepaalde datum nodig hebt dan moet je het ergens anders bestellen.

Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2017 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics