Resultaten 16 tot 29 van de 29
Pagina 2 van de 2 Eerste 1 2
Geen
  1. #16
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    416 Berichten
    Ingeschreven
    17/07/08

    Locatie
    Almelo

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    53 Berichten zijn liked


    Naam: Dick
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 09107826
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Serveo Bekijk Berichten
    Vind de reacties hier nogal kort door de bocht. Wanneer een bedrijf doet aan marketing en proactieve sales, dan hoeft dit per definitie geen slechtlopend bedrijf te zijn. Als LSWB overal adverteert, dan zeggen we toch ook niet dat het daar slecht gaat?! Daarnaast is het heel gebruikelijk in de b2b dat list prijzen hoger zijn dan direct sales. De TS vraagt simpel om ervaring? Volgens mij hebben jullie die geen van alle...
    De enige ervaring die ik dus met ze heb is dat ze hier naartoe hebben gebeld, dus dat meld ik dan. Ik zeg ook niet dat het een slechtlopend bedrijf is, alleen wij gaan gewoon niet in op telefonische verkoop. Als wij een leverancier zoeken voor een dienst/product, gaan we zelf wel op zoek.

  2. #17
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    70 Berichten
    Ingeschreven
    08/10/06

    Locatie
    Tilburg /

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Naam: Ad van de Put
    Bedrijf: QUPRA
    Functie: Directeur
    URL: www.qupra.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 18076167
    Ondernemingsnummer: nvt
    View http://www.linkedin.com/in/advandeput's profile on LinkedIn

    Ik ken beide eigenaren persoonlijk, en heb goede ervaringen met ServerDirect, zowel als leverancier als klant. Hebben beide veel ervaring, zowel commercieel als technisch.

  3. #18
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    Programmeur / Hoster
    3.809 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/06

    Locatie
    Wijlre

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    647 Berichten zijn liked


    Naam: John Timmer
    Bedrijf: SystemDeveloper.NL
    Functie: Eigenaar
    URL: www.systemdeveloper.nl
    KvK nummer: 14083066
    View johntimmer's profile on LinkedIn

    Ik sta er ook niet op te wachten dat een partij me x keer belt (terwijl je de eerste keer al zegt geen interesse te hebben) en me offertes gaat vragen van mijn huidige leverancier. Als je dat marketing noemt dan probeer maar eens 5 keer aan mijn deur te komen met hetzelfde verhaal...
    SystemDeveloper.NL - 64BitsWebhosting.EU : Softwareontwikkeling & Hosting freaks

  4. #19
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    moderator
    4.492 Berichten
    Ingeschreven
    21/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    185 Berichten zijn liked


    Naam: D. Koop
    Bedrijf: Yourwebhoster.eu
    Functie: baas
    URL: yourwebhoster.eu
    KvK nummer: 32165429
    View danielkoop's profile on LinkedIn

    Hier wordt incidenteel iets gekocht bij Serverdirect. Ze zijn wel van het bellen (helaas) en doen telkens hetzelfde voorstel. Als je uitlegt dat ze al een keer gebeld hebben en dat toen het een en ander al besproken is dan reageren ze niet bepaald blij.
    Met vriendelijke groet, Yourwebhoster.eu - Shared, reseller en VPS op 1 Gbit met IPv6

    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

  5. #20
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    2 Berichten
    Ingeschreven
    04/11/11

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: FDS
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Paar keer wat besteld nadat ik de levertijd had opgevraagd. Na opgave per mail direct (binnen half uur) besteld. Nog nooit zijn ze de toegezegde levertijd nagekomen. Twee keer kon ik meer dan 2 weken wachten. Bij nabellen hoor je alleen dat het binnen een paar dagen zou moeten komen. Erg jammer en zeer teleurstellend, omdat ze opgegeven hadden dat het bij hun op voorraad was.

    Bellen inderdaad af en toe om je over te halen weer eens wat te bestellen. Maar dat doe ik alleen bij leveranciers die toezeggingen nakomen. Is voor mij zelfs belangrijker dan de prijs.

  6. #21
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    128 Berichten
    Ingeschreven
    21/05/10

    Locatie
    Vinkeveen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Naam: Roger Castelijn
    Bedrijf: Cas Hosting
    Functie: CEO
    URL: cashosting.nl
    KvK nummer: 30288007
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij zijn de laatste weken al een paar keer gebeld... standaard script en erg aan het pushen.
    In het verleden overigens wel bij ze besteld en naar tevredenheid (levering niet al te rap)..

  7. #22
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    Serveo.nl
    1.583 Berichten
    Ingeschreven
    14/12/06

    Locatie
    Utrecht, Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Serveo.nl
    URL: www.serveo.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 30212937
    Ondernemingsnummer: nvt

    De heren hebben ons intussen ook gebeld gezien onze reactie hier. Het zijn overigens ex Rack Server medewerkers. Aangezien wij al goede ervaring hebben met onze huidige leveranciers zie ik geen reden op over te stappen.

    Ben wel benieuwd of de TS over is gegaan tot aankoop.

  8. #23
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    Lucas Wouters
    462 Berichten
    Ingeschreven
    01/03/15

    Locatie
    Sneek, Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Lucas
    Bedrijf: SpectraIP
    URL: spectraip.net
    KvK nummer: 01122018

    Op 21 sept j.l. een bestelling gedaan van Supermicro spullen, werd mij een levertijd van 2 tot uiterlijk 4 werkdagen beloofd, maar tot op heden niets ontvangen. Erg jammer.

  9. #24
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    297 Berichten
    Ingeschreven
    06/07/15

    Locatie
    Ede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Ronald
    Bedrijf: Tuxis Internet Engineering
    URL: www.tuxis.nl
    KvK nummer: 61527076
    View https://www.linkedin.com/company/tuxis-internet-engineering's profile on LinkedIn

    Ze hebben ons ook gebeld. Dat eindigt met: Als we een leverancier zoeken, dan merk je het vast.
    Kreeg ook wel een erg cowboy gevoel. Alles kan, niets is te gek en dat zie je hierboven terug in de reacties. Je kunt er spullen bestellen maar verwacht niet te veel, zo lijkt het.

    En ze staan op het lijstje: Hier nooit iets bestellen.txt
    Dat betekend dat ze gespam-ed hebben.

    Een policy bij ons. Als je spamt, bestellen we nooit meer wat bij je. En dat laten we zo ook weten. Erg leuk :-)

  10. #25
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    Lucas Wouters
    462 Berichten
    Ingeschreven
    01/03/15

    Locatie
    Sneek, Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Lucas
    Bedrijf: SpectraIP
    URL: spectraip.net
    KvK nummer: 01122018

    Ze hebben - omdat het langer duurde - de verzendkosten gecrediteerd, vandaag ontvangen op onze bankrekening. Volgens hun mail ontvang ik de bestelling morgen/overmorgen. Ben benieuwd

  11. #26
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    60 Berichten
    Ingeschreven
    19/12/12

    Locatie
    Spijkenisse

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 Berichten zijn liked


    Naam: Daniel Verboeket
    Bedrijf: OXXA.com
    Functie: CEO
    URL: www.oxxa.com
    Registrar SIDN: JA
    ISPConnect: JA
    KvK nummer: 24368127
    View nl.linkedin.com/pub/daniel-verboeket/14/59/75/'s profile on LinkedIn

    Wij maken al jaren gebruik van ServerDirect en dit met grote tevredenheid. Ze leveren snel en de prijzen zijn goed.
    Ook het persoonlijke contact en de gedrevenheid om mee te denken wordt gewaardeerd.
    En in een wereld van cowboys kom je cowboys tegen.. daar is niks mis mee.. (-;

  12. #27
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    This is how we do IT
    1.711 Berichten
    Ingeschreven
    17/08/05

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    35 Berichten zijn liked


    Naam: Wieger Bontekoe
    Bedrijf: WIPA Nederland B.V.
    Functie: CTO
    URL: wipa.nl
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 32138703
    View wbontekoe's profile on LinkedIn

    Vorig jaar een offerte opgevraagd. Twee mails terug met "komt er aan", nooit aangekomen. Dus maar niet daar besteld.
    The cause of the problem is: (l)user error - BOFH excuse generator.

  13. #28
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    Lucas Wouters
    462 Berichten
    Ingeschreven
    01/03/15

    Locatie
    Sneek, Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Lucas
    Bedrijf: SpectraIP
    URL: spectraip.net
    KvK nummer: 01122018

    Alles is vorige week netjes aangekomen en afgehandeld.

  14. #29
    Iemand ervaring met ServerDirect ?
    geregistreerd gebruiker
    70 Berichten
    Ingeschreven
    08/10/06

    Locatie
    Tilburg /

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Naam: Ad van de Put
    Bedrijf: QUPRA
    Functie: Directeur
    URL: www.qupra.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 18076167
    Ondernemingsnummer: nvt
    View http://www.linkedin.com/in/advandeput's profile on LinkedIn

    Voor de uitbreiding vans obs serverpark hier nieuwe apparatuur en software gekocht. Is wederom goed bevallen.

Pagina 2 van de 2 Eerste 1 2

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2017 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics