Resultaten 1 tot 7 van de 7
Geen
  1. #1
    Zimbra, wie heeft er ervaring mee
    geregistreerd gebruiker
    592 Berichten
    Ingeschreven
    23/04/04

    Locatie
    Breda

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    38 Berichten zijn liked


    Naam: Ronald van Hoeven
    Bedrijf: Happy Hosting
    Functie: mede-eigenaar
    URL: happyhosting.nl
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 20113673
    Ondernemingsnummer: nvt
    View Ronald van Hoeven's profile on LinkedIn

    Zimbra, wie heeft er ervaring mee

    Beste collegae,
    Wie heeft er ervaring met de nieuwse versie van Zimbra? Hoe bevalt het jullie en - veel belangrijker - hoe bevalt het jullie klanten?

    Groet,
    Ronald



  2. #2
    Zimbra, wie heeft er ervaring mee
    geregistreerd gebruiker
    269 Berichten
    Ingeschreven
    19/05/09

    Locatie
    Zoetermeer

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 Berichten zijn liked


    Naam: appie
    Registrar SIDN: Nee
    Ondernemingsnummer: NVT

    Wij installeren het veel voor klanten, als alternatief op Exchange.

    Wat mij betreft een geweldig systeem en onze klanten vinden het ook fijn werken.

    Een nadeel is en blijft (vooral voor klanten) dat het niet overal mee kan koppelen zoals een plugin op Outlook.

    Klanten met Salesforce, ACT, Exact e.d. kunnen daarom niet makkelijk zonder Exchange.

    Wij draaien overigens de gratis versie en installeren daarnaast een kleine VPS voor gratis ActiveSync via z-push.

    Sent from my GT-I9505 using webhostingtalk mobile app

  3. #3
    Zimbra, wie heeft er ervaring mee
    geregistreerd gebruiker
    32 Berichten
    Ingeschreven
    02/09/12

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 Berichten zijn liked



    Het werkt heerlijk. Voor beheel heel veel vrijheden om de configuratie aan te passen zoals je zelf wilt..
    Niet alles is aan te passen via de webinterface, dus je moet wel met de CLI over weg kunnen.

    Klanten vinden voornamelijk de webinterface voor de mail veel heerlijker dan de interface van web-exchange en menig klant gebruikt alleen de web en niet meer een losse mail applicatie.

    Hier gebruik we alleen de network pro versie.

  4. #4
    Zimbra, wie heeft er ervaring mee
    geregistreerd gebruiker
    21 Berichten
    Ingeschreven
    22/01/05

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Ook wij gebruiken al enige tijd Zimbra (als vervanger voor Google Apps) en het bevalt ons prima.

    We bieden het ook aan als dienst aan onze klanten en tot dusver bevalt het deze ook goed.

    Beide gebruiken ook alleen de web-versie.

  5. #5
    Zimbra, wie heeft er ervaring mee
    geregistreerd gebruiker
    13 Berichten
    Ingeschreven
    05/01/16

    Locatie
    culemborg

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Micha Kersloot
    Bedrijf: KovoKs
    URL: www.kovoks.nl
    View michakersloot's profile on LinkedIn

    Al een paar jaar bezig met Zimbra en nog steeds een van de meest professionele e-mail oplossing.

    Mocht je meer willen weten, dan staat er veel informatie op https://www.disney.com/ Heb je interesse om het te gebruiken, kun je daar ook een test account aanvragen voor de commerciële variant.
    Laatst gewijzigd door The-BosS; 05/01/16 om 16:43. Reden: Wij van wc eend!

  6. #6
    Zimbra, wie heeft er ervaring mee
    ISPConnect
    3.508 Berichten
    Ingeschreven
    10/01/07

    Locatie
    Nieuwegein

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Marin Heideman
    Bedrijf: DigiState
    URL: http://www.digistate.nl
    ISPConnect: Bestuurslid
    View mheideman's profile on LinkedIn

    Werkt prima, nadeel is wel de plugin voor Outlook die soms een beetje moeilijk doet.
    Marin Heideman (DigiState & ISPConnect)

  7. #7
    Zimbra, wie heeft er ervaring mee
    geregistreerd gebruiker
    13 Berichten
    Ingeschreven
    05/01/16

    Locatie
    culemborg

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Micha Kersloot
    Bedrijf: KovoKs
    URL: www.kovoks.nl
    View michakersloot's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Marin Bekijk Berichten
    Werkt prima, nadeel is wel de plugin voor Outlook die soms een beetje moeilijk doet.
    Gaat in de laatste versies eigenlijk wel goed. Meestal een of andere Outlook plugin (anti-virus bijv.) die in de weg zit. Maar dat hadden we bij Exchange ook wel.

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2017 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics