Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 97
Pagina 1 van de 7 1 2 3 ... LaatsteLaatste
Geen

Onderwerp: Ervaringen Alice

  1. #1
    Ervaringen Alice
    B Digit Internetdiensten
    977 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/07

    Locatie
    Gouda

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 24389933
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Ervaringen Alice

    Wat zijn jullie ervaringen met Alice ADSL provider? Ik heb al meer dan een half jaar slecht internet. Ene keer wel, andere keer werkt het niet of gewoon erg slecht. Verschillende mailtjes al gestuurd. Elke keer krijg ik een NIET serieus antwoord terug met daarin de opmerking. Bel even. Maar goed. Ook redelijk mogelijk. Heb keer half uur in de wacht gestaan en dat nog eens x 15cent per minuut.

    Ook heb ik nog nooit facturen ontvangen en halen ze wel vrolijk geld van me rekening. In hun lounge kan ik ook niet komen! Ze vragen per factuur 2.50 om te versturen. Dit mocht toch niet?

    Wat zijn jullie ervaringen?

  2. #2
    Ervaringen Alice
    Deactro
    1.772 Berichten
    Ingeschreven
    04/11/04

    Locatie
    Tiel

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 11051476
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door BDigitinternetdiensten Bekijk Berichten
    Wat zijn jullie ervaringen met Alice ADSL provider? Ik heb al meer dan een half jaar slecht internet. Ene keer wel, andere keer werkt het niet of gewoon erg slecht. Verschillende mailtjes al gestuurd. Elke keer krijg ik een NIET serieus antwoord terug met daarin de opmerking. Bel even. Maar goed. Ook redelijk mogelijk. Heb keer half uur in de wacht gestaan en dat nog eens x 15cent per minuut.

    Ook heb ik nog nooit facturen ontvangen en halen ze wel vrolijk geld van me rekening. In hun lounge kan ik ook niet komen! Ze vragen per factuur 2.50 om te versturen. Dit mocht toch niet?

    Wat zijn jullie ervaringen?
    Mijn ervaringen zijn heel goed, ik heb thuis een verbinding van Alice nu ongeveer een jaar en nog nooit problemen gehad. Alles werkt naar behoren en heb een goede stabiele verbinding. Verder staan je facturen keurig in de lounge, als je daar niet in komt moet je misschien even bellen met de helpdesk. Ik krijg iig keurig een mailtje iedere maand dat m'n factuur weer klaar staat.

  3. #3
    Ervaringen Alice
    B Digit Internetdiensten
    977 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/07

    Locatie
    Gouda

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 24389933
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Ik heb al meerdere malen 15 min+ in de wacht gestaan. Kreeg een mailtje van de week datik mogelijk vergoed werd door creditatie van het half jaar. Echter moest ik dit weer per brief duidelijk verwoorden.

    Zoals bijv nu weer tijdens het typen van dit berichtje. Flikkert al 3 keer me internet muziek uit

    In de lounge kan ik dus niet komen en het is serieus echt bagger traag. Het is dat ik niet vaak thuis ben. Maar zoals nu is het toch erg vervelend aan het worden

  4. #4
    Ervaringen Alice
    Deactro
    1.772 Berichten
    Ingeschreven
    04/11/04

    Locatie
    Tiel

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 11051476
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door BDigitinternetdiensten Bekijk Berichten
    Ik heb al meerdere malen 15 min+ in de wacht gestaan. Kreeg een mailtje van de week datik mogelijk vergoed werd door creditatie van het half jaar. Echter moest ik dit weer per brief duidelijk verwoorden.

    Zoals bijv nu weer tijdens het typen van dit berichtje. Flikkert al 3 keer me internet muziek uit

    In de lounge kan ik dus niet komen en het is serieus echt bagger traag. Het is dat ik niet vaak thuis ben. Maar zoals nu is het toch erg vervelend aan het worden
    Nogmaals echt totaal geen problemen mee, lounge is idd niet echt super rap, maar werkt hier altijd wel ok. Verder heb ik zelf altijd nog een umts kaartje als backup verbinding, maar nog nooit nodig gehad. In hoeverre kan het zijn dat er problemen zijn in je interne netwerk?

  5. #5
    Ervaringen Alice
    B Digit Internetdiensten
    977 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/07

    Locatie
    Gouda

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 24389933
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Geen. Kabels aangelegd door een electronica bedrijf. Aldus me vader en meerdere malen getest. Het kastje zou misschien iets mee kunnen wezen. En de switch ertussen is ook al getest. Dus heb direct van me oranje kastje getest. En soms werkt het ook super. Met nadruk op SOMS helaas



  6. #6
    Ervaringen Alice
    moderator
    4.710 Berichten
    Ingeschreven
    21/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    185 Berichten zijn liked


    Naam: D. Koop
    Bedrijf: Yourwebhoster.eu
    Functie: baas
    URL: yourwebhoster.eu
    KvK nummer: 32165429
    View danielkoop's profile on LinkedIn

    Heb van anderen gehoord dat het niets meer dan ergeren is. Telefoon verbinding was 99,9% down (oké, niet 99,9% maar wel veel... weer eens wat anders dan 99,9% up) evenals internet. Uiteindelijk zijn die mensen toch maar overgeschakeld op UPC. Nummer zou doorverwezen worden totdat het nummer verhuisd was naar UPC, echter werd dat soms wel en soms niet gedaan. Verder nog wat horror verhalen gelezen, erger dan die van de UPC. En nu zijn ze tevreden, kun je nagaan UPC dan moet het wel erg zijn.
    Met vriendelijke groet, Yourwebhoster.eu - Managed VPS diensten met Epyc performance op 100% SSDs

    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

  7. #7
    Ervaringen Alice
    Ondernemer
    1.208 Berichten
    Ingeschreven
    09/06/04

    Locatie
    Arnhem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wat is je klantnummer? Ik kan een van mijn connecties bij Alice raadplegen. Als je verbinding vaak wegvalt moeten ze hem gewoon even instellen op een ander profiel, dat is in principe zo gebeurd.

    15 minuten in de wacht, dan bel je niet op de goede momenten. (voor zover ik weet)

    Ook het lounge probleem is zo opgelost, als je maar de goede callcenter medewerker treft. Stuur me anders eens een PM met je gegevens en het alice klantnummer, dan zal ik een oud-collega inseinen.

  8. #8
    Ervaringen Alice
    moderator
    4.710 Berichten
    Ingeschreven
    21/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    185 Berichten zijn liked


    Naam: D. Koop
    Bedrijf: Yourwebhoster.eu
    Functie: baas
    URL: yourwebhoster.eu
    KvK nummer: 32165429
    View danielkoop's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door eweps Bekijk Berichten
    Wat is je klantnummer? Ik kan een van mijn connecties bij Alice raadplegen. Als je verbinding vaak wegvalt moeten ze hem gewoon even instellen op een ander profiel, dat is in principe zo gebeurd.

    15 minuten in de wacht, dan bel je niet op de goede momenten. (voor zover ik weet)
    Niet van mij, anderen En lijkt mij na tig maanden geloof ik dat dit heus wel geprobeerd is met tig keer contact met klanten service...
    Met vriendelijke groet, Yourwebhoster.eu - Managed VPS diensten met Epyc performance op 100% SSDs

    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

  9. #9
    Ervaringen Alice
    Meneer de Directeur
    12.253 Berichten
    Ingeschreven
    11/05/04

    Locatie
    Valkenswaard / Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17186890

    Apart, pas geleden was nog een conclusie van de Consumentenbond dat Alice de kwaliteit van xs4all heeft
    (maar de Consumentenbond is ook niet een echt geloofwaardig meetpunt eigenlijk ;x)

  10. #10
    Ervaringen Alice
    Ondernemer
    1.208 Berichten
    Ingeschreven
    09/06/04

    Locatie
    Arnhem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Triloxigen Bekijk Berichten
    Apart, pas geleden was nog een conclusie van de Consumentenbond dat Alice de kwaliteit van xs4all heeft
    (maar de Consumentenbond is ook niet een echt geloofwaardig meetpunt eigenlijk ;x)
    De kwaliteit is best redelijk, als je verbinding eenmaal stabiel is.. het komt het vaakst voor dat nieuwe aansluitingen binnen een paar weken ineens beginnen te klapperen. De verbinding valt dan even weg waardoor hij weer opnieuw moet verbinden. Dat gebeurd automatisch, als dat snel gebeurd dan lijkt het alsof je internet traag is. Als het lang duurt heb je even helemaal geen verbinding.

    Wat betreft de email support. Die mailtjes worden behandeld dmv standaard antwoorden. Technische problemen worden inderdaad altijd doorverwezen naar de telefoon, aangezien er dan veel gecontroleerd moet worden waarbij de klant ook dingen uit moet voeren en aan moet geven.

    Mijn reactie "geef je klantnummer en gegevens even door" was aan de topicstarter, die heeft kennelijk problemen.

  11. #11
    Ervaringen Alice
    geregistreerd gebruiker
    324 Berichten
    Ingeschreven
    06/12/07

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Tijn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Triloxigen Bekijk Berichten
    Apart, pas geleden was nog een conclusie van de Consumentenbond dat Alice de kwaliteit van xs4all heeft
    (maar de Consumentenbond is ook niet een echt geloofwaardig meetpunt eigenlijk ;x)
    Jup, maar ook bij xs4all zijn er mensen (ja, ik dus ook) die ook nog wel is regelmatig problemen met hen hebben....
    Dus misschien is het over het ALGEMEEN prima (xs4all, maar ook andere ISP's; alice bv), maar dat er zijn natuurlijk minderheden die nog wel veel problemen ervaren.

  12. #12
    Ervaringen Alice
    Joh.3:16
    1.552 Berichten
    Ingeschreven
    31/08/08

    Locatie
    Delfzijl

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 Berichten zijn liked



    in principe noooit geen problemen mee. nu dik een jaar alice.

    tov telfort dikke prima.
    wachttijden service desk altijd <5min

  13. #13
    Ervaringen Alice
    Server Freak
    3.610 Berichten
    Ingeschreven
    19/05/06

    Locatie
    Assen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    215 Berichten zijn liked


    Naam: Sinterklaas
    KvK nummer: 04069370

    Vrienden van mij uit Limburg hadden ook Alice, die wisten niet hoe snel ze het weer hun huis uit moesten krijgen. Bij het aansluiten werkte het al niet, werkte het uiteindelijk ging er nog regelmatig wat mis. Maar is al wel een tijd terug, Alice zal ongetwijfeld ondertussen het e.e.a. verbeterd hebben (lees: anders zouden ze geen klant meer over hebben).

  14. #14
    Ervaringen Alice
    geregistreerd gebruiker
    2.483 Berichten
    Ingeschreven
    03/09/08

    Locatie
    Maasbracht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    32 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Piwi-Web
    Functie: Eigenaar
    URL: www.piwi-web.com
    KvK nummer: 14097251

    Ach was in het begin ook met @home en andere providers. Ze hebben allemaal kinderziektes gekend en ja die moeten eruit gehaald worden. Ok na een jaar mag je wel verwachten dat het stabiel kan draaien uiteraard!

    Als ik @home in het begin vergelijk met nu zijn ze goed bezig. Oké, hier en daar valt nog wel eens wat uit maar dat krijg je met 'budget' he (wil je een fatsoenlijke, stabiele verbinding dan moet je KPN hebben o.i.d)
    Piwi-Web IT Solutions - Website - E-mail

  15. #15
    Ervaringen Alice
    Registered User
    474 Berichten
    Ingeschreven
    01/12/08

    Locatie
    Zuid - Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: Nvt
    Ondernemingsnummer: Nvt

    Ik heb KPN maar had een tijdje geleden heel erg veel last van time-outs. Lag aan de DNS server, ben nu overgeschakeld naar een andere DNS server van KPN en werkt nu weer goed.

    Helaas, is hier geen glasvezel beschikbaar.

    Een kennis van me heeft Alice en heeft die problemen niet. Misschien alleen in jou regio ?

Pagina 1 van de 7 1 2 3 ... LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics