Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 4 van de 4
Geen
  1. #1
    Arlé Mooldijk
    Spammer "broecks@cs.com" (Was: Re: Wie denkt Hensema wel dat hij is??????)
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Spammer "broecks@cs.com" (Was: Re: Wie denkt Hensema wel dat hij is??????)

    In news:1122633911.105677.205080@g14g2000cwa.googlegr oups.com,
    broecks@cs.com <broecks@cs.com> typed:
    > Vanwege illegale censuur herplaatst op 29 jul 2005


    [knip]

    Je maakt jezelf er alleen maar belachelijk mee met deze actie. Waarom post
    je niet onder je eigen naam als je ergens voor staat? Zeker bang dat iemand
    je wat doet, want je realiseert je vast wel dat jouw gedrag niet door de
    beugel kan. Maar wat wel bekend is, is je ip-adres want dat staat netjes in
    de header van je berichten vermeld. Toch wel aardig van Google dat ze dat
    vermelden. Ik ben heel benieuwd wanneer je afgesloten gaat worden vanwege
    misbruik...

    Ga er vooral mee door, want hoe eerder zijn we dan van jou verlost.



  2. #2
    broecks@cs.com
    Spammer &quot;broecks@cs.com&quot; (Was: Re: Wie denkt Hensema wel dat hij is??????)
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: Spammer "broecks@cs.com" (Was: Re: Wie denkt Hensema wel dat hij is??????)

    Arl=E9 Mooldijk schreef:

    > In news:1122633911.105677.205080@g14g2000cwa.googlegr oups.com,
    > broecks@cs.com <broecks@cs.com> typed:
    > > Vanwege illegale censuur herplaatst op 29 jul 2005

    >
    > [knip]
    >
    > Je maakt jezelf er alleen maar belachelijk mee met deze actie. Waarom post
    > je niet onder je eigen naam als je ergens voor staat? Zeker bang dat iema=

    nd
    > je wat doet

    Nee hoor. Toos & Karel conformeren zich gewoon aan de usenet
    sub-cultuur. Demasque is er voor allen of voor niemand.
    Vertel! Wat is jou eigen naam. Of namens wie praat jij?!

    >, want je realiseert je vast wel dat jouw gedrag niet door de
    > beugel kan.

    Het enige wat in het vermelde bericht verkondigd wordt is dat
    1+1=3D2 en niet 3.

    > Maar wat wel bekend is, is je ip-adres want dat staat netjes in
    > de header van je berichten vermeld. Toch wel aardig van Google dat ze dat
    > vermelden. Ik ben heel benieuwd wanneer je afgesloten gaat worden vanwege
    > misbruik...

    Misbruik? Is voorlichting misbruik? Waar meet jij dan aan af?
    Je lijkt niet helemaal goed snik of jouw rekenaartje vraagt om een
    nieuwe batterij. Hoofdrekenen is er niet meer bij tegenwoordig.
    >
    > Ga er vooral mee door, want hoe eerder zijn we

    Wie zijn we? Jij in je eentje zul je bedoelen!
    Wat een hoogmoed.

    > dan van jou verlost.

    Toos & Karel blijven mooi doorrekenen en rekenen dus op jouw killfile.
    Geen killfile gebruik staat bij gelamenteer voor usenet misbruik. Dus
    wie pleegt hier nu misbruik? Niet Toos & Karel.

    Toos & Karel zijn blijkbaar dermate interessant en/of betekenisvol dat
    velen niet anders kunnen dan naar Toos & Karl te blijven luisteren.
    Zelfs totdat men er doodziek van wordt.
    Toos & Karel hebben deze kwaal goed benoemd: "Killfile defici=EBntie".
    Zie:
    Subject: Killfile als schuilkelder. Gezellig!
    http://groups-beta.google.com/group/...6a7a5bdd29b0f=
    44?hl=3Den&

    Lees! Sukkel. Lees.
    --

    www.antoinette-hertsenberg.info www.tros-opgelicht.info
    Binnen 2 jr. tijd door de Raad voor de Journalistiek reeds 5x berispt!
    Zelfs Rechtbank oordeelde tros-opgelicht =3D Gespuis:
    http://zoeken.rechtspraak.nl/zoeken/...ype=3Dljn&ljn=
    =3DAS8822&u_ljn=3DAS8822

    Blunderende tros =3D Enorme opsteker voor Theo Voerman die dit gespuis
    eerder betrapte.


  3. #3
    2Rowdy
    Spammer &quot;broecks@cs.com&quot; (Was: Re: Wie denkt Hensema wel dat hij is??????)
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: Spammer "broecks@cs.com" (Was: Re: Wie denkt Hensema wel dat hij is??????)

    Message i.d.:<news:11ekstisqp0of9c@corp.supernews.com>,
    by author Arlé Mooldijk aka <reply@to.newsgroup.please> inspired me,

    > Ga er vooral mee door, want hoe eerder zijn we dan van jou verlost.


    Het heeft al een paar accounts versleten denk ik. Laat 'm maar lekker
    via Google posten, makkelijk voor de killfile. Ik zal de laatste zijn
    die een abuse verstuurt juist om die reden.
    --
    d:Johan; Certifiable me
    http://www.aacity.net

    No, I am not demented,
    just gray haired

  4. #4
    NoNo
    Spammer &quot;broecks@cs.com&quot; (Was: Re: Wie denkt Hensema wel dat hij is??????)
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: Spammer "broecks@cs.com" (Was: Re: Wie denkt Hensema wel dat hij is??????)

    > Je maakt jezelf er alleen maar belachelijk mee met deze actie. Waarom post
    > je niet onder je eigen naam als je ergens voor staat? Zeker bang dat
    > iemand je wat doet, want je realiseert je vast wel dat jouw gedrag niet
    > door de beugel kan. Maar wat wel bekend is, is je ip-adres want dat staat
    > netjes in de header van je berichten vermeld. Toch wel aardig van Google
    > dat ze dat vermelden. Ik ben heel benieuwd wanneer je afgesloten gaat
    > worden vanwege misbruik...


    tja, net als de dorpsgek heb je op usenet ook idioten, hoort erbij en ik heb
    er geen last van lees er gewoon overheen, alleen commerciele usenet meuk
    maak ik me druk om als dat echt gaat gebeuren is usenet zo naar de klote



Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics