HOI
Kan weer mijn site bij dot.tk niet zien (http://riswick.tk ). En
www.dot.tk zelf ook niet.... Zijn er vaker problemen met deze
site?
jos
Likes: 0
HOI
Kan weer mijn site bij dot.tk niet zien (http://riswick.tk ). En
www.dot.tk zelf ook niet.... Zijn er vaker problemen met deze
site?
jos
jos wrote:
> HOI
>
> Kan weer mijn site bij dot.tk niet zien
Ach, de .tk domeintjes zijn nou ook niet echt serieus te noemen.
Persoonlijk klik ik nooit op .tk links, net zoals ik nooit naar een
hotmailadres zal mailen.
--
Gr. Ruud
http://www.nl-netwerken.com
I've checked it, ruud really wrote this:
>> Kan weer mijn site bij dot.tk niet zien
>
> Ach, de .tk domeintjes zijn nou ook niet echt serieus te noemen.
> Persoonlijk klik ik nooit op .tk links, net zoals ik nooit naar een
> hotmailadres zal mailen.
Hmm, beetje zwart-wit denken dus.. Het is heel goed mogelijk om een .tk-
domein op eigen servers of bij een echte webhoster te zetten, dus rotzooi
hoeft het niet te zijn.. En wat betreft Hotmail. Als het nu het enige
adres is van iemand dat je kent.. Ik vraag me trouwens sowieso af waarom
je niet naar een hotmailadres mailt? Ik vind het al vreemd als je botweg
alles van hotmail blokkeert, met goede blocklists zal de spam daardoor
niet verminderen, het aantal false-positives echter wel.
--
EP
Rockstars, is there anything they don't know? (Homer Simpson)
"EL PIÑO" wrote:
>
> I've checked it, ruud really wrote this:
>
> >> Kan weer mijn site bij dot.tk niet zien
> >
> > Ach, de .tk domeintjes zijn nou ook niet echt serieus te noemen.
> > Persoonlijk klik ik nooit op .tk links, net zoals ik nooit naar een
> > hotmailadres zal mailen.
>
> Hmm, beetje zwart-wit denken dus.. Het is heel goed mogelijk om een .tk-
> domein op eigen servers of bij een echte webhoster te zetten, dus rotzooi
> hoeft het niet te zijn.. En wat betreft Hotmail. Als het nu het enige
> adres is van iemand dat je kent.. Ik vraag me trouwens sowieso af waarom
> je niet naar een hotmailadres mailt?
Vanwege de soms in de publiciteit komende gebruiksvoorwaarden ? Via
hotmail ontvang ik geen spam, dus blokken lijkt me overbodig. Er iets
naar toe zenden lijkt me echter onverstandig alvorens de
gebruiksvoorwaarden weer eens nauwkeurig te hebben nagelezen. En die
kunnen dagelijks veranderen. ;-)
--
Fred Mobach - fred@mobach.nl - postmaster@mobach.nl
Systemhouse Mobach bv - The Netherlands - since 1976
website : http://fred.mobach.nl
Q: servos ad pileum vocare ?
A: servos fenestrae ad pileum rubrem vocare !
EL PIÑO wrote:
>> Ach, de .tk domeintjes zijn nou ook niet echt serieus te
>> noemen. Persoonlijk klik ik nooit op .tk links, net zoals ik
>> nooit naar een hotmailadres zal mailen.
>
> Hmm, beetje zwart-wit denken dus.. Het is heel goed mogelijk
> om een .tk- domein op eigen servers of bij een echte webhoster
> te zetten, dus rotzooi hoeft het niet te zijn.
Nee, maar door het imago van .tk zijn er maar *zeer* weinig serieuze
gebruikers en bedrijven die hier actief gebruik van maken.
--
Alain
spamsux.nl
EL PI� wrote:
> Hmm, beetje zwart-wit denken dus.. Het is heel goed mogelijk om een .tk-
> domein op eigen servers of bij een echte webhoster te zetten, dus rotzooi
Geef eens een leuke link ?
Sorry, maar ik ken ze niet.
> hoeft het niet te zijn.. En wat betreft Hotmail. Als het nu het enige
> adres is van iemand dat je kent.. Ik vraag me trouwens sowieso af waarom
> je niet naar een hotmailadres mailt? Ik vind het al vreemd als je botweg
> alles van hotmail blokkeert, met goede blocklists zal de spam daardoor
> niet verminderen, het aantal false-positives echter wel.
Nog nooit een false-positive gehad op de hotmail blokkade.
Standaard krijgt het hele hotmaildomein van mij een 550 error, tenzij ik een
adresje in de access tabel zet die ik wel vertrouw.
Maargoed, we dwalen af :-)
--
Gr. Ruud
http://www.nl-netwerken.com
I've checked it, Alain really wrote this:
>>> Ach, de .tk domeintjes zijn nou ook niet echt serieus te
>>> noemen. Persoonlijk klik ik nooit op .tk links, net zoals ik
>>> nooit naar een hotmailadres zal mailen.
>>
>> Hmm, beetje zwart-wit denken dus.. Het is heel goed mogelijk
>> om een .tk- domein op eigen servers of bij een echte webhoster
>> te zetten, dus rotzooi hoeft het niet te zijn.
>
> Nee, maar door het imago van .tk zijn er maar *zeer* weinig serieuze
> gebruikers en bedrijven die hier actief gebruik van maken.
Ack. Ik heb er tot nu toe zelfs maar een keer gebruik van gemaakt, voor
een snel klaar siteje waar een subdomein op mijn site niet zo gepast vor
leek.
--
EP
Rockstars, is there anything they don't know? (Homer Simpson)
I've checked it, Fred Mobach really wrote this:
>> > Ach, de .tk domeintjes zijn nou ook niet echt serieus te noemen.
>> > Persoonlijk klik ik nooit op .tk links, net zoals ik nooit naar een
>> > hotmailadres zal mailen.
>>
>> Hmm, beetje zwart-wit denken dus.. Het is heel goed mogelijk om een
>> .tk- domein op eigen servers of bij een echte webhoster te zetten, dus
>> rotzooi hoeft het niet te zijn.. En wat betreft Hotmail. Als het nu het
>> enige adres is van iemand dat je kent.. Ik vraag me trouwens sowieso af
>> waarom je niet naar een hotmailadres mailt?
>
> Vanwege de soms in de publiciteit komende gebruiksvoorwaarden ? Via
> hotmail ontvang ik geen spam, dus blokken lijkt me overbodig. Er iets
> naar toe zenden lijkt me echter onverstandig alvorens de
> gebruiksvoorwaarden weer eens nauwkeurig te hebben nagelezen. En die
> kunnen dagelijks veranderen. ;-)
Tsja, maar ik denk ook niet dat je echt vertrouwelijke dingen naar een
Hotmail-adres stuurt over het algemeen :-)
Maar ja, het blijft Micro$choft natuurlijk, dat is waar.
--
EP
Rockstars, is there anything they don't know? (Homer Simpson)
EL PI� wrote:
> Tsja, maar ik denk ook niet dat je echt vertrouwelijke dingen naar een
> Hotmail-adres stuurt over het algemeen :-)
>
> Maar ja, het blijft Micro$choft natuurlijk, dat is waar.
Waarom reageerde je dan eerst negatief op mijn posting ?
Iedereen hier geeft mij gelijk, pas dan gaat Pino overstag ?
Grappig, maar geeft niet hoor, persoonlijk neem ik Fred Mobach ook als een
van de meest serieuze posters :-)
--
Gr. Ruud
http://www.nl-netwerken.com
jos wrote:
> Kan weer mijn site bij dot.tk niet zien (http://riswick.tk ).
> En www.dot.tk zelf ook niet.... Zijn er vaker problemen met
> deze site?
Zeg maar met heel .tk: Not To Be Taken Serious.
Er zijn dan ook massa's plaatsen waar de nameservers
*elk* domein onder .tk als non-existent geven.
-p
I've checked it, ruud really wrote this:
>> Tsja, maar ik denk ook niet dat je echt vertrouwelijke dingen naar een
>> Hotmail-adres stuurt over het algemeen :-)
>>
>> Maar ja, het blijft Micro$choft natuurlijk, dat is waar.
>
> Waarom reageerde je dan eerst negatief op mijn posting ?
Omdat dat mijn mening is, een Hotmail-adres is voor mij geen reden om niet
te mailen. Tsja, vertrouwelijke dingen misschien niet maar dat heb ik nog
nooit hoeven doen ook. En als het om persoonlijk als in persoon -> persoon
gaat hebben ze er bij MS echt niets aan.
> Iedereen hier geeft mij gelijk, pas dan gaat Pino overstag ?
Ik ben overstag? Misschien zou je het willen, maar ik geef je nog steeds
verre van gelijk. Waar lees trouwens je dat ik van mening ben veranderd
omtrent het mailen naar Hotmail-adressen of het bezoeken van TK-adressen?
Nergens. Ik maak alleen de ware opmerking dat Microsoft nog wel eens wat
privacyrechten wil schenden, maar dat is voor mij geen reden om er niet
naar te mailen. Pure onzin zou dat IMO zijn.. Tis trouwens voor veel van
mijn vrienden de enige manier om ze te mailen.
--
EP
Rockstars, is there anything they don't know? (Homer Simpson)
De wet op behoud van ellende noopte
Piet Beertema <Piet.Beertema@cwi.nl>
in nl.internet.providers tot het schrijven van:
> jos wrote:
>> Kan weer mijn site bij dot.tk niet zien (http://riswick.tk ).
>> En www.dot.tk zelf ook niet.... Zijn er vaker problemen met
>> deze site?
>
> Zeg maar met heel .tk: Not To Be Taken Serious.
Zeker niet zolang ik localhost.tk gebruik :-)
--
If you see an attachment here please blacklist me
begin foutlook.exe - al 5 jaar.exe
Networking Event 2000 - 3~9 Aug 2004 - Elburg - NL
ASSO-8756483212
Mendel Mobach wrote:
> Piet Beertema wrote:
> > jos wrote:
> >> En www.dot.tk zelf ook niet.... Zijn er vaker problemen met
> >> deze site?
> >
> > Zeg maar met heel .tk: Not To Be Taken Serious.
>
> Zeker niet zolang ik localhost.tk gebruik :-)
Het kostte 8 dagen om dit eruit te krijgen.
QED dus.
-p
De wet op behoud van ellende noopte
Piet Beertema <Piet.Beertema@cwi.nl>
in nl.internet.providers tot het schrijven van:
> Mendel Mobach wrote:
>> Piet Beertema wrote:
>> > jos wrote:
>> >> En www.dot.tk zelf ook niet.... Zijn er vaker problemen met
>> >> deze site?
>> >
>> > Zeg maar met heel .tk: Not To Be Taken Serious.
>>
>> Zeker niet zolang ik localhost.tk gebruik :-)
>
> Het kostte 8 dagen om dit eruit te krijgen.
2 seconden, en de rest van de tijd was ik op vakantie.
> QED dus.
Dat jij nu 365 dagen per jaer vrij hebt...............
--
If you see an attachment here please blacklist me
begin foutlook.exe - al 5 jaar.exe
Networking Event 2000 - 3~9 Aug 2004 - Elburg - NL
ASSO-8756483212