-
Re: Ladot
On 2004-04-12, Gerke Pekema <Loveparade_2003@xs4all.nl> wrote:
> Misschien een koekje van eigen deeg voor LaDot? Als spamhoster verbaast
> mij dat niets
Zou je me wellicht kunnen aangeven op welke spamvertized website je
doelt? Er zijn voor zover ik weet sinds 1 januari 2003 door Ladot geen
websites meer gehost waar meer dan een keer voor is gespammed zonder dat
het contract met de spammer is opgezegd.
Kun je me die spamvertized website(s) niet noemen ga ik er vanuit dat je
ten onrechte Ladot als "spamhoster" classificeert.
--
Rejo Zenger <rejo@rz.xs4all.nl> ; http://rejo.zenger.nl ; PGP 0x75FC50F3
This <41081962960s.rejo@smac-3.rz.nl.eu.org> is a unique spamtrap.
Older test: see <http://rejo.zenger.nl/abuse/spamtraps.php>.
-
Re: Ladot
Op Wed, 14 Apr 2004 17:19:50 +0000, schreef Rejo Zenger:
> Kun je me die spamvertized website(s) niet noemen ga ik er vanuit dat je
> ten onrechte Ladot als "spamhoster" classificeert.
Ik meldt regelmatig spam afkomstig van LaDot, misschien dat ze nu
inderdaad actie ondernemen, ik houd dat niet allemaal bij. Ik meld spam
bij Spamcop en soms als ik er de tijd voor heb bij Spamvrij en verder
verwijder ik de zooi
--
Gerke Pekema
If it ain't Windows it must be something else try to
begin with Mandrake
-
Re: Ladot
"Rejo Zenger" <41081963018f.rejo@smac-3.rz.nl.eu.org> schreef in bericht
news:41081963018m.rejo@smac-3.rz.nl.eu.org...
>
> Zou je me wellicht kunnen aangeven op welke spamvertized website je
> doelt? Er zijn voor zover ik weet sinds 1 januari 2003 door Ladot geen
> websites meer gehost waar meer dan een keer voor is gespammed zonder dat
> het contract met de spammer is opgezegd.
>
> Kun je me die spamvertized website(s) niet noemen ga ik er vanuit dat je
> ten onrechte Ladot als "spamhoster" classificeert.
>
google eens op Sþer®Ð en ladot ;/
-
Re: Ladot
Op een dag brabbelde S=FEer=AE=D0...
> > Zou je me wellicht kunnen aangeven op welke spamvertized website je
> > doelt? Er zijn voor zover ik weet sinds 1 januari 2003 door Ladot geen
> > websites meer gehost waar meer dan een keer voor is gespammed zonder da=
t
> > het contract met de spammer is opgezegd.
> >
> > Kun je me die spamvertized website(s) niet noemen ga ik er vanuit dat j=
e
> > ten onrechte Ladot als "spamhoster" classificeert.
> >
>=20
> google eens op S=FEer=AE=D0 en ladot ;/
http://shorterlink.com/?XPVHM6
--=20
Crabby
-
Re: Ladot
"Crabby" <foutlook@nospam.hotmail.com> schreef in bericht
news:MPG.1ae8efcb6b66cb4b9899cf@newszilla.xs4all.n l...
Op een dag brabbelde Sþer®Ð...
>
> google eens op Sþer®Ð en ladot ;/
http://shorterlink.com/?XPVHM6
Yep dat is er 1 van.
--
Crabby
-
Re: Ladot
On 2004-04-15, Crabby <foutlook@nospam.hotmail.com> wrote:
>> > Kun je me die spamvertized website(s) niet noemen ga ik er vanuit dat je
>> > ten onrechte Ladot als "spamhoster" classificeert.
>>
>> google eens op Sþer®Ð en ladot ;/
>
> http://shorterlink.com/?XPVHM6
Oke. Dit levert me dus een melding van een spam voor een website die
gehost werd door Ladot. Als ik verder zoek kan ik meer meldingen en over
een langere tijd terugvinden.
Ik vind echter ook <21537a4d.0307120536.cb4f88f@posting.google.com> en
dat zou verklaart mogelijk wat er aan de hand is. Ik kan de waarde ervan
(van beide kanten overigens) moeilijk inschatten omdat ik de details
verder niet ken.
Mocht het het geval zijn dat er daadwerkelijk herhaaldelijk gespammed
wordt voor dit domein, dan zou ik dat graag willen weten.
Bovendien, dit is een enkel domein waar ik iets over kon vinden. Als er
andere domeinnen zijn, hou ik me aanbevolen. Let op: het gaat me dus om
domeinen waarvoor herhaaldelijk gespammed is geworden en al die tijd
door Ladot werd gehost.
--
Rejo Zenger <rejo@rz.xs4all.nl> ; http://rejo.zenger.nl ; PGP 0x75FC50F3
This <41082109601s.rejo@smac-3.rz.nl.eu.org> is a unique spamtrap.
Older test: see <http://rejo.zenger.nl/abuse/spamtraps.php>.
-
Re: Ladot
Op een dag brabbelde Rejo Zenger...
> >> > Kun je me die spamvertized website(s) niet noemen ga ik er vanuit da=
t je
> >> > ten onrechte Ladot als "spamhoster" classificeert.
> >>=20
> >> google eens op S=FEer=AE=D0 en ladot ;/
> >
> > http://shorterlink.com/?XPVHM6
>=20
> Oke. Dit levert me dus een melding van een spam voor een website die
> gehost werd door Ladot. Als ik verder zoek kan ik meer meldingen en over
> een langere tijd terugvinden.
>=20
> Ik vind echter ook <21537a4d.0307120536.cb4f88f@posting.google.com> en
> dat zou verklaart mogelijk wat er aan de hand is. Ik kan de waarde ervan
> (van beide kanten overigens) moeilijk inschatten omdat ik de details
> verder niet ken.=20
>=20
> Mocht het het geval zijn dat er daadwerkelijk herhaaldelijk gespammed
> wordt voor dit domein, dan zou ik dat graag willen weten.=20
me2 :o)
--=20
Crabby