Re: goedkoopste webhosting van Nederland
"Ronin" <usenet@fastmail.zone> wrote in message
news:tmr130l2fb5t5iu8kv64f4t6mk8j7an854@usenet...
> On Mon, 16 Feb 2004 17:24:15 +0100,
> "webconcurrent" <web@webconcurrent.com> wrote..
>
> > Wij bieden voor 15 euro hetzelfde INCLUSIEF .nl domeinnaam
> > volgens mij zijn we dus toch echt wel de goedkoopste
>
> Dan ontvang je dus ongeveer 2.50 per jaar per domein en moet
> je er 236 per server hosten om uit de kosten te komen..
> Bij een gunstige deal 150.. Kan je nooit support verlenen in
> je uppie en de server wordt zo traag als dikke <vulzelfin>..
>
> Eh.. als ik een gratis account van je krijg met cgi en 10 GB
> per maand maak ik reclame voor je. Zit er dan toch praktisch
> alleen ;-)
>
> --
> Mail2: usenet at fastmail dot fm | Constant change is here to stay..
'nuf said {:-)
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
"webconcurrent" <web@webconcurrent.com> wrote in message
news:4030f2c7$0$140$e4fe514c@dreader6.news.xs4all. nl...
> Beste Jeroen,
>
> Jan Reilink van Vevida heeft net duidelijk gemakt dat 'een prijzen oorlog
> voeren' niet is toegestaan volgens het charter.
> Het lijkt die kant op te gaan, dus, ondanks dat ik dan graag zou willen
> weten waarom je met slechts 'nietus' antwoord zonder het tegendeel aan te
> tonen, doe maar niet - het zou dan namelijk maar zo een prijzenoorlog
kunnen
> worden ;-)
Nou moet je es ff heel gauw rustig aan gaan doen voordat IK een fax de deur
uit doe >:|
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
"webconcurrent" <web@webconcurrent.com> wrote in message
news:4030efa8$0$147$e4fe514c@dreader6.news.xs4all. nl...
> Peter, goed punt.
> Bij ons print je een webformulier uit en dat fax je dan.
> Kortom opzeggen per fax zou een optie moeten zijn? Waarom niet, goed
punt -
> dank u
Nee, als mensen zich via internet aanmelden en dan niks hoeven te faxen, dan
zouden ze zich ook via internet moeten kunnen afmelden zonder wat te hoeven
faxen.
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
On Mon, 16 Feb 2004 17:26:17 +0100, "webconcurrent"
<web@webconcurrent.com> wrote:
>Ja inderdaad zeg. Wat een vligenafvangerij hier, uiterst negatief geladen
>sfeertje.
>Bedankt Edo, je brengt tenminste wat positiefs in.
>
>Wij staan echt wel open voor kritiek maar ik begrijp niet dat men alles
>direct als spam opvat, overal gehakt van probeert te maken, en dan ook nog
>eens met voornamelijk verkeerde argumenten.
>
Bedankt voor je aardige woorden, maar mijn reactie was bedoeld
richting Charmanta. Ik kreeg de indruk dat zij haar provider niet
wilde noemen omdat ze niet aan spam wil doen :-)
Misschien had ik haar reactie verkeerd begrepen, maar ik ben wel
benieuwd naar haar provider.
Overigens: daarom reply ik ook ónder de tekst waar ik op reageer, en
dat was niet jouw tekst... Ik kan jou moeilijk als 'gebruiker' van je
eigen service beschouwen :-)
(Nee, het is niet mijn bedoeling om de goede oude 'onder of boven de
tekst reply-en' flame-oorlog weer nieuw leven in te blazen :-))
Los hiervan: ik kan me er niet over opwinden dat jij je service hier
even meldt, mits het daar dan ook wel bij blijft. Als 'nieuwe'
provider heeft e.e.a. nog nieuwswaarde. Bij herhaling valt dit
argument weg.
Succes met je dienst.
Edo.
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
On Mon, 16 Feb 2004 19:49:17 +0100,
"Sorcerer" <just@sk.me> wrote..
>> Bij ons print je een webformulier uit en dat fax je dan.
>> Kortom opzeggen per fax zou een optie moeten zijn? Waarom niet, goed
>> punt - dank u
> Nee, als mensen zich via internet aanmelden en dan niks hoeven te faxen, dan
> zouden ze zich ook via internet moeten kunnen afmelden zonder wat te hoeven
> faxen.
Is die vrijwaringsverklaring voor een .nl domein van de baan dan?
--
Mail2: usenet at fastmail dot fm | Constant change is here to stay..
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
"webconcurrent" <web@webconcurrent.com> schreef in bericht
news:4030bd14$0$133$e4fe514c@dreader12.news.xs4all .nl...
> Euh beter kijken, allen het .nl domein loopt bij vevida, de site is .com
en
> natuurlijk in eigen beheer gehost.
>
> > Een onderdeel van ijsselmedia die volledig lid is van het SIDN maar de
> site
> > draait en is geregistreerd bij VEVIDA.
> > Buiten het feit dat dit spam is vind ik het uitemate knullig staan als
je
> > zelf een SIDN lidmaatschap heb om je site bij een ander te
> > hosten/registreren.
>
Welke server heb je eingelijk?
Die van $ 49.00 (meer verwacht ik ook niet van een spammer :-)
http://www.server4you.net/us/dedicated/index.html (bron)
Charmanta (ja .nl)
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
"Edo van der Zouwen"
<ezouwen@dithiervoorisdomainenhetisbijdemonkenners wetenwattedoen.nl> schreef
in bericht news:3ou030138abqs7oh6d3or3lohr01jb1c7m@4ax.com...
> On Mon, 16 Feb 2004 07:27:59 +0100, "Charmanta"
> <info@nospam@remove.charmanta.nl> wrote:
>
> >"Willie Webconcurrent" <willie@webSPAM.com> schreef in bericht
> >news:c0oulr$2m4$1@news.cistron.nl...
> >
> >Hoop spam....
> >Je server ip is van:
http://www.dnsstuff.com/tools/whois.ch?ip=69.64.36.162
> >Country: UNITED STATES
> >OrgAbuseHandle: ABUSE260-ARIN
> >OrgAbuseName: Abuse Contact
> >OrgAbusePhone: +1-314-754-0420
> >OrgAbuseEmail: abuse@server4you.net
> >
> >Daarnaast ben je geen lid van SIDN (niet cat 1 of 2) dus ben benieuwd wat
je
> >reactie is op de mail van de juridische mannen van SIDN.
> >Dataverkeer Fair use is ook een beetje vaag.
> >AFRADER DUS!
> >
> >gelukkig net zo duur als mijn hosting provider alleen dan wel servers in
NL,
> >lid van SIDN etc :-)
> >
>
> Welke is dat? Zoek alternatief voor mijn huidige hosting provider.
>
> Thx,
>
> Edo.
Edo,
Mede op verzoek van mijn hoster die WEL meeleest post ik het bedrijfsnaam
niet.
Er is eenmaal een negative klank over spammen in een nieuwsgroep die mijn
webhoster graag aan een andere webconcurent geeft :)
Je mag me mailen als je het wil weten!
Charmanta (ja .NL)
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
Behalve spam zou gesjagerijn ook verboden moeten worden ;)
"Frans Verkuil" <vdrijver@hotmail.com> wrote in message
news:40310e33$0$93703$cd19a363@news.wanadoo.nl...
> Waarschijnlijk alleen wanneer ie behoefte heeft aan een goed gesprek
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
Sorcerer:
>Rene Pijlman:
>> Dan handelt bedrijf $x in strijd met de handelsnaamwet. Zie aldaar.
>
>Tenzij bedrijf $x daadwerkelijk niks van het eerste merk afwist
Dat speelt geen rol, volgens de wet.
>en het eerste merk te klein is om bijv. te bewijzen dat het er eerder was.
Een merk heeft geen omvang, en als het er een zou hebben dan zou dat geen
voorwaarde zijn voor een existentiebewijs.
--
René Pijlman
Wat wil jij leren? http://www.leren.nl
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
Rene Pijlman:
>merk
Herstel, ik nam de fout van Sorcerer over. Het ging over een handelsnaam,
niet over een merk, dat is iets anders.
--
René Pijlman
Wat wil jij leren? http://www.leren.nl
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
Goed.
Maar dat is niet het geval bij ons, dus...
"Sorcerer" <just@sk.me> wrote in message
news:c0r3be$k9m$1@news1.tilbu1.nb.home.nl...
> Nee, als mensen zich via internet aanmelden en dan niks hoeven te faxen,
dan
> zouden ze zich ook via internet moeten kunnen afmelden zonder wat te
hoeven
> faxen.
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
On Mon, 16 Feb 2004 20:05:36 +0100, "Charmanta"
<info@nospam@remove.charmanta.nl> wrote:
>
>Edo,
>
>Mede op verzoek van mijn hoster die WEL meeleest post ik het bedrijfsnaam
>niet.
>Er is eenmaal een negative klank over spammen in een nieuwsgroep die mijn
>webhoster graag aan een andere webconcurent geeft :)
>
>Je mag me mailen als je het wil weten!
>
>Charmanta (ja .NL)
>
Sorry, maar wat een enorme onzin is dit. Ik vraag over welke hoster
jij tevreden bent, en dan mag je dit van je provider niet
vermelden...... Je kan natuurlijk ook overdrijven zeg.......
Zou toch leuk zijn, temidden van alle ontevreden posters in deze
nieuwsgroep, als iemand gewoon meldt waar 'ie dan tevreden over is.
Laat maar dan.
Edo.
P.S. Ik ben tevreden over Demon en redelijk tevreden over Subhosting!!
Ah, dat lucht op.
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
"webconcurrent" <web@webconcurrent.com> schreef in bericht
news:4030f02d$0$148$e4fe514c@dreader6.news.xs4all. nl...
> haha grapjes, een bericht 'aan een individu' sturen in een -nieuwsgroep-
?!
> Hoe zie je dat voor je dan?
>
> Daarbij wat nou spam, ik had een nieuwtje te melden: een nieuwe webhoster
> die de goedkoopste van Nederland is - is dat spam?
In ieder geval overtreed je het charter van deze nieuwsgroep met commerciële
reclame. En dat weet je donders goed. Maar geeft niet hoor - je handelwijze
rangschikt je bij de eindeloze rij losers, spammers, MMF'ers,
goudenbergenbelovers, patiënten, puisterige pubers en al die andere amorfe
lieden die op Usenet een grote mond hebben maar als het echt op ondernemen
en serviceverlening aankomt, geen deuk in een pakje boter kunnen slaan.
Tom.
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
"webconcurrent" <web@webconcurrent.com> schreef in bericht
news:4030f409$0$135$e4fe514c@dreader6.news.xs4all. nl...
> Beste Jan, een prijzenoorlog -hier- starten is de bedoeling niet.
Ach ach, altijd maar weer rule #1...
Tom.
Re: goedkoopste webhosting van Nederland
Op een dag brabbelde Edo van der Zouwen...
> >Charmanta (ja .NL)
> >
> Sorry, maar wat een enorme onzin is dit. Ik vraag over welke hoster
> jij tevreden bent, en dan mag je dit van je provider niet
> vermelden...... Je kan natuurlijk ook overdrijven zeg.......
Of je zoekt even wie charmanta.nl host in de whois...
--
Crabby