Sinds een week of 2 kan ik niet meer mailen met een klant bij compuserve
(AOL). Die beweren:
.... while talking to mailin-02.mx.aol.com.:
<<< 554-(RLY:B1) The information presently available to AOL indicates this
<<< 554-server is generating high volumes of member complaints from AOL's
<<< 554-member base. Based on AOL's Unsolicited Bulk E-mail policy at
<<< 554-http://www.aol.com/info/bulkemail.html AOL may not accept further
<<< 554-e-mail transactions from this server or domain. For more
information,
<<< 554 please visit http://postmaster.info.aol.com.
Maar ik stuur helemaal geen bulkmail, het is niet het IP want andere
domeinen op dat IP kunnen wel mailen. Ik mail via smtp.xs4all.nl maar vanaf
een ander domein lijkt het wel te lukken, moet haast wel mijn domeinnaam
zijn.
En dat slaat dus helemaal nergens op, wij sturen nooit ongevraagd e-mails.
Nu was er laatst een stalker die ons ook bij ook dat nog had aangemeld e.d.
met valse klachten, kan iemand hiervoor zorgen, zelfs als ie er geeneens
klant is? Ik heb volgens de procedure postmaster@aol.com gemailed, lezen ze
dat? Ik ben er mooi klaar mee, aan de andere kant heb ik dus echt geen spam
verstuurd e.d. is onmogelijk dat hij veel klachten krijgen over mij tenzij
het fake is. Als zij daardoor mijn mails niet meer ontvangen is dat hun
probleem....
Iemand hier ervaring mee?

Likes:

Quote