is www.hostdiscount.net any good for prof. webhosting?
thanks
Marc
Likes: 0
is www.hostdiscount.net any good for prof. webhosting?
thanks
Marc
> is www.hostdiscount.net any good for prof. webhosting?
I heared they host childporn, shit-eaters worldwide and a lot of zionistic
Jesus and Allah-shit. I was even told they sponsor child labour in 3rd world
countries and that the guy who does their advertisements is a real dorkhead
with aids and lepra.
You dork, we don't ask questions here in English about foreign hosting
providers, you are really stupid.
Onno Geerdink wrote:
> > is www.hostdiscount.net any good for prof. webhosting?
<snip>
> You dork, we don't ask questions here in English about foreign hosting
> providers, you are really stupid.
En dan is een achterlijk bericht van het kaliber "troll" gerechtvaardigd?
Sorry hoor, maar dat valt niet goed te praten.
--
EP (OJ is soms nog gevoeliger)
> En dan is een achterlijk bericht van het kaliber "troll" gerechtvaardigd?
> Sorry hoor, maar dat valt niet goed te praten.
Euh, hoe kan ik nu weer een spammer trollen. Volgens mij ben jij de eerste
troll in deze thread.....
En trouwens, deze NG is voor Nederlanders, go away, LOL.
"EL PIÑO" <elpino@isvervelend.be> schreef in bericht
news:bebjuc$21am$1@beast.euro.net...
> En dan is een achterlijk bericht van het kaliber "troll" gerechtvaardigd?
> Sorry hoor, maar dat valt niet goed te praten.
Ga jij eens effe een bak koffie drinken ofzo... of een paar weekjes vakantie
opnemen?
Bm
- ook aan vakantie toe, herkent dit gedrag -
> - ook aan vakantie toe, herkent dit gedrag -
Wie niet? Heb 2 weken geleden een telefoon kapot gemept (nogal hard
opgehangen) toen ik na 12 belmenu's bij KPN nog bij niemand terecht kwam aan
wie ik kon vragen waarom ik al 3 weken geen adsl had (was door een
verhuizing, maar toch, de telefoon en faxlijnen e.d. zijn wel overgezet).
We zullen het onze zuiderbuur maar vergeten, en trouwens, mijn 1e reactie op
dat spam bericht was idd ook een beetje overspannen, maar vond dit wel heel
erg simpel...weet ook wel dat die idioot het niet leest....
Onno Geerdink wrote:
> > En dan is een achterlijk bericht van het kaliber "troll" gerechtvaardigd?
> > Sorry hoor, maar dat valt niet goed te praten.
> Euh, hoe kan ik nu weer een spammer trollen.
Ik zeg niet dat je trollt, maar laat maar zitten.
> Volgens mij ben jij de eerste
> troll in deze thread.....
Gelukkig niet.
> En trouwens, deze NG is voor Nederlanders, go away, LOL.
Ja, your point being.. Postinghost gechecked?
--
EP
> Ja, your point being.. Postinghost gechecked?
Ja, via euronet.nl maar je e-mail is .be vandaar...
RegistreerNUjouw.NL wrote:
> > Ja, your point being.. Postinghost gechecked?
> Ja, via euronet.nl maar je e-mail is .be vandaar...
Hmmz, als ik een hotmail.com adres had gehad had ik toch geen Amerikaan
hoeven te zijn? Het .be-adres is zelfs gewoon op een Nederlands adres
geregistreerd, en de server staat in Nederland.
--
EP (cp: Roxette - Stars)
EL PIÑO wrote:
> RegistreerNUjouw.NL wrote:
>
>
>>>Ja, your point being.. Postinghost gechecked?
>
>
>>Ja, via euronet.nl maar je e-mail is .be vandaar...
>
>
> Hmmz, als ik een hotmail.com adres had gehad had ik toch geen Amerikaan
> hoeven te zijn? Het .be-adres is zelfs gewoon op een Nederlands adres
> geregistreerd, en de server staat in Nederland.
>
Zit zeker een belastingvoordeel op zo'n .be adres
LL
LL wrote:
::: Hmmz, als ik een hotmail.com adres had gehad had ik toch geen
::: Amerikaan hoeven te zijn? Het .be-adres is zelfs gewoon op een
::: Nederlands adres geregistreerd, en de server staat in Nederland.
:::
:: Zit zeker een belastingvoordeel op zo'n .be adres
::
Neej daar voorkom je een gelijktalige site onder dezelfde naam mee
Frangkje
> Hmmz, als ik een hotmail.com adres had gehad had ik toch geen Amerikaan
> hoeven te zijn? Het .be-adres is zelfs gewoon op een Nederlands adres
> geregistreerd, en de server staat in Nederland.
Aha, maar diep van binnen ben je gewoon een Belg toch ? Waarom zou je anders
een .BE domein kopen...