Bericht naar het forum van GroteMatenMode.com en naar de nieuwsgroep
nl.internet.providers
[intro voor NLIP]
Bijna alle deelnemers aan het forum van GGM hebben een spammail gehad
van/voor startwellness.com.
Op verzoeken van sommige deelnemers werd zeer grof door ene MH van den
Driessche gereageerd.
Aangezien in deze groep toch steeds de vraag naar protagonist.nl is (door
mensen die zelf bij protagonist zitten!!) zet ik dit bericht daar ook
naartoe door onder het topic 'Protagonist - spammers'.
[einde intro]
Ik heb eens gekeken op welke naam startwellness.com staat.
Domain Name: STARTWELLNESS.COM
Updated Date: 25-mar-2003
Creation Date: 25-mar-2003
Expiration Date: 25-mar-2004
Zoals je ziet is het domein aangemaakt op 25 maart 2003.
Domain name: startwellness.com
Registrant :
MH van den Driessche (webmaster@protagonist.nl)
+31.0172232332
FAX: +31.0104143441
Nassaustraat 8
Boskoop, ZH 2771 DW
NL
Oke, De naam van de afzender is gelijk, maar ik zie opeens dat hij
webmaster bij protagonist.nl is...
Administrative :
protagonist.nl
c lokker (webmaster@protagonist.nl)
+31.104143354
FAX: +31.104143441
overblaak 104
Rotterdam, ZH 3011 MH
NL
Billing en Technical zijn dezelfde gegevens als protagonist.nl...
En wat een toeval het e-mail adres van C. Lokker is gelijk aan die van MH
van den Driessche
Name servers:
ns1.pansa.net
ns2.pansa.net
ns3.pansa.net
Zijn site staat geregistreerd in de machines van pansa.net...en dat is
weer gewoon protagonist.nl
Het mag dus duidelijk zijn dat Protagonist weer eens lekker bezig is
geweest en totaal geen fatsoensnormen kent
Zie ook:
http://groups.google.nl/groups?as_q=...=lang_nl&hl=nl
voor meer berichten over dit figuur.
--
Grtz,
Jeroen "FF" Heijmans

Likes:


Quote