Hoe serieus moet ik: www.hostmenu4u.com nemen?
Willem
Likes: 0
Polyphonic Ringtones schreef:
> Hoe serieus moet ik: www.hostmenu4u.com nemen?
Aan het aantal spel en grammatica fouten te zien, het feit
dat ze net een maand bestaan en het feit dat het een
resellertje is, zou ik het niet TE serieus nemen in ieder
geval.
--
Alain
spamsux.nl
"Polyphonic Ringtones" <info@polyphonic.nu> schreef in bericht
news:qFKya.1901248$sj7.82200114@Flipper...
> Hoe serieus moet ik: www.hostmenu4u.com nemen?
>
> Willem
>
>
NIET
kijk ze zeggen niet wat de prijs volgenjaar is
en onbeperkt data verkeer, laat me niet lachen.
voor dat geld zit ik bij http://www.worldwebhosters.com/
En hier weet ik wel waar ik aan toe ben
chris
"Polyphonic Ringtones" <info@polyphonic.nu> schreef in bericht
news:qFKya.1901248$sj7.82200114@Flipper...
> Hoe serieus moet ik: www.hostmenu4u.com nemen?
Niet dus:
Momenteel hebben we het werkgeheugen uitgebreid naar
maar liefst 2 giga, zo worden regelmatig updates gedaan
Deze is ook wel cool:
http://www.hostmenu4u.com/bestel.htm
> Momenteel hebben we het werkgeheugen uitgebreid naar
> maar liefst 2 giga, zo worden regelmatig updates gedaan
Of:
U merkt het al, wij zijn meer dan een door de weeks
hostingbedrijfje.
Wij gaan enkele nog maar voor kwaliteit en perfecte service!!
--
Media Design - Internet Service Provider - http://md.nl
Chris de Waard - Seeyoutoo - cu@[remove]cu2.nl