http://wwwdeheeg.nl Is dit een goede keuze om een site te hosten?
Rolf
Likes: 0
http://wwwdeheeg.nl Is dit een goede keuze om een site te hosten?
Rolf
"Rolf" <jhf@hgf.net> wrote in message news:3EC7A956.5030807@hgf.net...
> http://wwwdeheeg.nl Is dit een goede keuze om een site te hosten?
>
Beste Rolf,
Voor dat soort vragen kun je beter terecht op:
www.internetten.nl | www.webselect.nl | www.webhosters.nl
Rene
Rolf wrote:
> http://wwwdeheeg.nl Is dit een goede keuze om een site te hosten?
>
> Rolf
>
erg goed, breng er alles onder. binnen 24 uuris alles geregeld en zit je
erop. technisch heb ik ze nooit down zien gaan.
Grzz Barry
> erg goed,
Maarrr erg duur en kieskeurig. Ik zou er ook naar toe en dat is van hun kant afgeblazen, omdat
ik te kritisch was. Toen ben ik naar iemand anders gegaan en die waren veel minder kieskeurig en
ook nog véél goedkoper èn met veel meer mogelijkheden! Dus al met al geen aanrader!
> breng er alles onder. binnen 24 uuris alles geregeld en zit je
> erop. technisch heb ik ze nooit down zien gaan.
Als dat het enige criteria is, vind ik dit een onbelangrijk onderdeel. Service en ondersteuning
vind ik het belangrijkste en als de zaak er "eens" uitligt, neem ik op de koop toe. Ik heb een
homepage voor de hobby en hoef er mijn brood niet mee te verdienen.
Natuurlijk moet de server er niet om de haverklap uitliggen (zoals bij ISD-Holland te laatste
tijd regelmatig gebeurd) want dan wordt het een beetje vervelend.
> Grzz Barry
Groeten van de wrotter
"Rolf" <jhf@hgf.net> schreef in bericht news:3EC7A956.5030807@hgf.net...
> http://wwwdeheeg.nl Is dit een goede keuze om een site te hosten?
Kort en krachtig: Nee! Zie voor mijn eigen ervaring een ander bericht.
> Rolf
Groeten van de wrotter
"De wrotter" <dewrotter@altijd.maar> schreef in bericht
news:3ec7c26c$1@news.nb.nu...
> > erg goed,
>
> Maarrr erg duur en kieskeurig. Ik zou er ook naar toe en dat is van hun
kant afgeblazen, omdat
> ik te kritisch was. Toen ben ik naar iemand anders gegaan en die waren
veel minder kieskeurig en
> ook nog véél goedkoper èn met veel meer mogelijkheden! Dus al met al geen
aanrader!
>
> > breng er alles onder. binnen 24 uuris alles geregeld en zit je
> > erop. technisch heb ik ze nooit down zien gaan.
>
> Als dat het enige criteria is, vind ik dit een onbelangrijk onderdeel.
Service en ondersteuning
> vind ik het belangrijkste en als de zaak er "eens" uitligt, neem ik op de
koop toe. Ik heb een
> homepage voor de hobby en hoef er mijn brood niet mee te verdienen.
> Natuurlijk moet de server er niet om de haverklap uitliggen (zoals bij
ISD-Holland te laatste
> tijd regelmatig gebeurd) want dan wordt het een beetje vervelend.
>
> > Grzz Barry
>
> Groeten van de wrotter
>
Hoi Niemand is de naam,
Weer een nieuwe alias gekozen?
ErikV
"De wrotter" <dewrotter@altijd.maar> schreef in bericht
news:3ec7c26c$3@news.nb.nu...
> "Rolf" <jhf@hgf.net> schreef in bericht news:3EC7A956.5030807@hgf.net...
> > http://wwwdeheeg.nl Is dit een goede keuze om een site te hosten?
>
> Kort en krachtig: Nee! Zie voor mijn eigen ervaring een ander bericht.
>
> > Rolf
>
> Groeten van de wrotter
>
Dan is het ook niet nodig om dat 2 keer te posten, Niemand is de naam.
Erikv
> Maarrr erg duur en kieskeurig. Ik zou er ook naar toe en dat is van hun
kant afgeblazen, omdat
> ik te kritisch was. Toen ben ik naar iemand anders gegaan en die waren
veel minder kieskeurig en
> ook nog véél goedkoper èn met veel meer mogelijkheden! Dus al met al geen
aanrader!
Vind ik wel stijl om een zeikerd als jou niet als klant te willen, LOL.
Indien een leverancier te kritisch lijkt zal het wel aan jou liggen, anders
hadden ze helemaal geen klanten. Ook vind ik dit een slap argument, je mag
het wel even onderbouwen. Qua te duur valt het wel zoiezo mee en je krijgt
een hele rits aan standaard diensten erbij. Ook spelen ze geen vieze
geintjes door bv extra te rekenen voor mail-aliasses of domeinalias
koppelingen, iets waar veel (grote) bedrijven onterecht veel geld voor
rekenen.
Dus 'de wrotter' is een eikel lijkt me...
Mvgr,
Onno
"ErikV" <erik@erikv.nl> schreef in bericht
news:1053349485.224075@waldorf.isd-holland.nl...
>
>Niemand is de naam.
>
Hoe zie je dat zo snel? Is dat op goed geluk ip-adressen vergelijken, of zit
er iets intelligenters achter (zo ja - wat dan!)?
Groet
Mokum - nee ik ben niet de wrotter of niemand van naam
Op een dag brabbelde Rolf...
> Is dit een goede keuze om een site te hosten?
Ze hebben een goede naam, echter zijn ze ook duurder)
--
Crabby
On Sun, 18 May 2003 19:27:04 +0200, De wrotter wrote:
>> erg goed,
>
> Maarrr erg duur en kieskeurig. Ik zou er ook naar toe en dat is van hun
> kant afgeblazen, omdat ik te kritisch was. Toen ben ik naar iemand
> anders gegaan en die waren veel minder kieskeurig en ook nog véél
> goedkoper èn met veel meer mogelijkheden! Dus al met al geen aanrader!
>
>
Klopt, in de tijd dat ik erheen ging was het stukken goedkoper. Ja das
balen maar om nu weg te gaan, dan weet ik ook niet wat ik ergens anders
krijg, toch?
Grzz Bar
Och, er zijn en blijven altijd mensen die de tijd hebben om
alle IP-adressen af te struinen. Die hebben schijnbaar niets
anders te doen.
> news:1053349485.224075@waldorf.isd-holland.nl...
> >Niemand is de naam.
> Hoe zie je dat zo snel? Is dat op goed geluk ip-adressen vergelijken,
Er zullen wel programma's zijn die dit voor je doen: IP-adressen
vergelijken.
> Groet
> Mokum - nee ik ben niet de wrotter of niemand van naam
Het is je geraden..... want IK ben dat!
Groeten van de wrotter
"Mokum" <Mokum@amsterdam.invalid> schreef in bericht
news:d50a6aa987f065accefd8c083a73ebf5@TeraNews...
>
> "ErikV" <erik@erikv.nl> schreef in bericht
> news:1053349485.224075@waldorf.isd-holland.nl...
> >
> >Niemand is de naam.
> >
>
> Hoe zie je dat zo snel? Is dat op goed geluk ip-adressen vergelijken, of
zit
> er iets intelligenters achter (zo ja - wat dan!)?
>
> Groet
> Mokum - nee ik ben niet de wrotter of niemand van naam
>
De volgende redenen :
- Zijn 'nep'-emailadres waarin een zin zit verwerkt (De Wrotter Houdt Vol),
lijkt me wel bij deze persoon (Niemand is de Naam) passen (gezien zijn
verleden).
- Zijn IP adres zit bij Tiscali ADSL, dat van Niemand is de Naam ook.
- Zijn schrijfstijl (vaak herhalen van bepaalde uitspraken).
- Zijn manier waarop hij bedrijven zwart maakt, zoals de Heeg (Zie trouwens
ook de listige uitval richting zijn vorige doelwit ISD Holland in voorgaande
post). De Heeg is verder een kwaliteitsprovider met normale eisen. Niets mis
mee. Hun verbindingen zijn supersnel en hun support is super!
Beter dan waar de site van Niemand is de Naam nu staat... (lekker veel hops
+ traag).
ErikV
"De wrotter" <dewrotter@altijd.maar> schreef in bericht
news:3ec94707$1@news.nb.nu...
> Och, er zijn en blijven altijd mensen die de tijd hebben om
> alle IP-adressen af te struinen. Die hebben schijnbaar niets
> anders te doen.
>
Nee hoor, je schrijfstijl verraad je :-)
> Er zullen wel programma's zijn die dit voor je doen: IP-adressen
> vergelijken.
>
Die zijn er wel, maar dat was in dit geval niet nodig. Ik zag in 1 oogopslag
dat jij het was, Niemand is de Naam.
> Het is je geraden..... want IK ben dat!
>
De waanzin is wedergekeerd in de nieuwsgroepen, yeah!
> Groeten van de wrotter
>
ErikV
>
> Als dat het enige criteria is, vind ik dit een onbelangrijk onderdeel.
Service en ondersteuning
> vind ik het belangrijkste en als de zaak er "eens" uitligt, neem ik op de
koop toe. Ik heb een
> homepage voor de hobby en hoef er mijn brood niet mee te verdienen.
> Natuurlijk moet de server er niet om de haverklap uitliggen (zoals bij
ISD-Holland te laatste
> tijd regelmatig gebeurd) want dan wordt het een beetje vervelend.
ISD-holland heeft volgens geruchten ook flinke schulden openstaan.