Voor een ieder die .biz domeinen beheert voor klanten of ze zelf heeft:
http://www.neulevel.biz/advisory.html
--
Crabby
Likes: 0
Voor een ieder die .biz domeinen beheert voor klanten of ze zelf heeft:
http://www.neulevel.biz/advisory.html
--
Crabby
Crabby wrote:
> Voor een ieder die .biz domeinen beheert voor klanten of ze zelf heeft:
>
> http://www.neulevel.biz/advisory.html
Alles wat ik aan .biz langs heb zien komen was altijd spam of
spamvertized. .biz is het tweede TLD dat ik nog wel eens helemaal zou
kunnen blocken (na .bz).
Carel
De wet op behoud van ellende noopte
Carel <carel@xs4all.nl>
in nl.internet.providers tot het schrijven van:
> Alles wat ik aan .biz langs heb zien komen was altijd spam of
> spamvertized. .biz is het tweede TLD dat ik nog wel eens helemaal zou
> kunnen blocken (na .bz).
block jij .kr, .tw enzo niet ?
--
If you see an attachment here please blacklist me
begin foutlook.exe
Tsja, wil je het niet lezen gebruik dan www.geocities.com/trollenfilter/
Eervolle vermelding voor mij: '* drop X-Trace:*172.16.21.68*'
Mendel Mobach wrote:
>> Alles wat ik aan .biz langs heb zien komen was altijd spam of
>> spamvertized. .biz is het tweede TLD dat ik nog wel eens helemaal zou
>> kunnen blocken (na .bz).
>
> block jij .kr, .tw enzo niet ?
Nee, ik heb een vriend die daar heen is gegaan en zich een beetje in
die regio heen en weer beweegt. Trouwens, ik krijg maar erg weinig
spam daar vandaan. Zeker de spam met onleesbare topics en bodies krijg
ik hier erg weinig.
Carel
On 23 Apr 2003 08:44:22 GMT, Mendel Mobach <usenet@megabot.nl> wrote:
>block jij .kr, .tw enzo niet ?
..cn
Groeten, Menno.
Op een dag brabbelde Carel...
> Alles wat ik aan .biz langs heb zien komen was altijd spam of
> spamvertized. .biz is het tweede TLD dat ik nog wel eens helemaal zou
> kunnen blocken (na .bz).
Het gaat erom dat de verstuurder van deze mail net doet of het jouw
registar is voor de .biz domeinen. Hierdoor bestaat de kans dat veel
bedrijven erin trappen omdat ze er geen verstand van hebben en snel het
bedrag betalen en dan het domein wegverhuizen van hun huidige provider
naar deze spamvertizer met alle gevolgen van dien.
Dit is dus net zo'n bedrijf als DROA / DROE.
--
Crabby
Crabby wrote:
>
> Het gaat erom dat de verstuurder van deze mail net doet of het jouw
> registar is voor de .biz domeinen. Hierdoor bestaat de kans dat veel
> bedrijven erin trappen omdat ze er geen verstand van hebben en snel het
> bedrag betalen en dan het domein wegverhuizen van hun huidige provider
> naar deze spamvertizer met alle gevolgen van dien.
Zoiets als Network Solutions ooit deed met .com/.net/.org dus.
Maar inderdaad, beter een waarschuwing teveel dan dat iemand op deze
manier z'n domein kwijtraakt of erg veel geld moet betalen voor dingen
die niet nodig zijn.
Carel
> Zoiets als Network Solutions ooit deed met .com/.net/.org dus.
En uitgerekend van NetSol kreeg ik dezelfde warning die Neulevel doet
uitgaan
> Maar inderdaad, beter een waarschuwing teveel dan dat iemand op deze
> manier z'n domein kwijtraakt of erg veel geld moet betalen voor dingen
> die niet nodig zijn.
Die spamboer is trouwens idd erg naar. Ik heb al voor een tiental domeinen
hun 'reminder' ontvangen. Blergh.
--
Media Design - Internet Service Provider - http://md.nl
Chris de Waard - Seeyoutoo - cu@[remove]cu2.nl