Ik kwam er vandaag achter dat Quickhost de volgende domeinen heeft
geregistreerd en naar zijn website verwijst:
idomein.net
idomein.com
coloheaven.net
Wat een zielige manier om hits en klanten te krijgen zeg !
Likes: 0
Ik kwam er vandaag achter dat Quickhost de volgende domeinen heeft
geregistreerd en naar zijn website verwijst:
idomein.net
idomein.com
coloheaven.net
Wat een zielige manier om hits en klanten te krijgen zeg !
> Ik kwam er vandaag achter dat Quickhost de volgende domeinen heeft
> geregistreerd en naar zijn website verwijst:
>
> idomein.net
> idomein.com
> coloheaven.net
>
> Wat een zielige manier om hits en klanten te krijgen zeg !
Och, je moet er wat voor "over" hebben om klanten te krijgen en dan maakt
een kat in het nauw nog meestal rare sprongen. Het is gelukkig niet alleen
maar ISD-Holland die zo raar doet. Dat ging je zo langzamerhand aan de
reacties van de mensen te lezen, wel denken.......
Groeten van niemand is de naam
The One schreef:
> Ik kwam er vandaag achter dat Quickhost de volgende
> domeinen heeft geregistreerd en naar zijn website
> verwijst:
Lullig is dat hé :? Andermans domeinnamen kapen...
Maargoed ik geef toe, beetje vreemde actie van quickhost.
--
Alain
spamsux.nl
> Ik kwam er vandaag achter dat Quickhost de volgende domeinen heeft
> geregistreerd en naar zijn website verwijst:
>
> idomein.net
> idomein.com
> coloheaven.net
>
> Wat een zielige manier om hits en klanten te krijgen zeg !
Gisteren pas ?
Kan me nog een telefoontje herinneren over deze domeinen, wat toch zeker
een meer dan maand geleden is, waarbij we het een en ander hebben
afgesproken,
maar heb daarna nooit meer wat van je gehoord.
Het gaat trouwens om:
idomein.com
idomein.net
idomein.org
coloheaven.net
coloheaven.org
Kun je je trouwens nog herinneren dat $persoon een keer een sponsor verzoek
heeft gedaan aan jouw en daarbij ook aan andere providertjes en dat jij snel
het
domein geregistreerd hebt welke je vervolgens uiteraard niet wilde afstaan
toen
$persoon toch voor een ander koos ?
Beetje vreemd dat je nu zelf over dit soort dingen gaat zeuren.
What's this, written by The One in nl.internet.providers?
> Ik kwam er vandaag achter dat Quickhost de volgende domeinen heeft
> geregistreerd en naar zijn website verwijst:
>
> idomein.net
> idomein.com
> coloheaven.net
>
> Wat een zielige manier om hits en klanten te krijgen zeg !
Ik zie het toch echt anders.. Ik vind het gewoon een leuke actie om de
concurrentie te laten zien dat ze alle domeinnamen met hun naam moeten
registreren. Heeft Wanadoo een paar jaar geleden ook gedaan, met bijv.
pi.nl, zon.net, etc..
En waarom zou iemand direct één van deze adressen intypen? Voor de
naamsbekendheid, lamenielachen.. Want, in een (paar punt)en zijn Quickhost
en jouw toko's niet met elkaar te vergelijken, en dat ligt vooral op het
vlak service en professionaliteit..
--
[::EL PIÑO:<elpino@isvervelend.be>]
if(funny(tag)) {ROFL(mao);swipe(tag);}
cp: Moloko - 100 Percent
> Wat een zielige manier om hits en klanten te krijgen zeg !
Sorry Remon, maar als er toch iemand zielig is ben jij het wel. Heb echt
hele rare verhalen gehoord de afgelopen weken...
Jeroen
"Fabian Labohm" <fabian@labohm.nl> schreef in bericht news:3e7b624a$0$49115
> Kan me nog een telefoontje herinneren over deze domeinen, wat toch zeker
> een meer dan maand geleden is, waarbij we het een en ander hebben
> afgesproken,
> maar heb daarna nooit meer wat van je gehoord.
Nee, misschien heb je een collega van me gesproken ?
> Kun je je trouwens nog herinneren dat $persoon een keer een sponsor
verzoek
> heeft gedaan aan jouw en daarbij ook aan andere providertjes en dat jij
snel
> het
> domein geregistreerd hebt welke je vervolgens uiteraard niet wilde afstaan
> toen
> $persoon toch voor een ander koos ?
Ik kan me dit goed herinneren, ik kan me tevens herinneren dat deze persoon
14 jaar is, onmiddelijk nadat wij hem een bericht stuurden dat wij ingingen
op zijn sponsorverzoek en zijn domein geregistreerd hadden voor hem ging
schreeuwen over domeinkaping en dat wij hem een aanbod hebben gedaan om het
domein aan hem over te dragen indien hij een rectificatie naar alle fora en
sites te sturen van zijn eerdere uitspraken.
Gezien hij hierin niet op in wil gaan, met gevolg dat zijn reactie nog
steeds ongewijzigd overal op het Internet verspreid staat en wij daardoor
zeker imagoschade lopen, houden wij het domein netjes vast.
Inmiddels vindt ik het veel te laat om alsnog rectificaties te laten zenden
en wil ik gewoon compensatie voor de geleden schade.
Laat ik zeggen dat ik nu behoorlijk wat voorzichtiger ben geworden met
sponsorverzoeken.
"EL PIÑO" <elpino@isvervelend.be> schreef in bericht
news:3e7b749d$0$226$e4fe514c@newszilla.xs4all.nl.. .
> En waarom zou iemand direct één van deze adressen intypen? Voor de
> naamsbekendheid, lamenielachen.. Want, in een (paar punt)en zijn Quickhost
> en jouw toko's niet met elkaar te vergelijken, en dat ligt vooral op het
> vlak service en professionaliteit..
Tuurlijk
"Jeroen" <j.g.tekelenburg@NOSPAM.student.utwente.nl> schreef in bericht
news:b5fsqi$31a$1@ares.cs.utwente.nl...
> Sorry Remon, maar als er toch iemand zielig is ben jij het wel. Heb echt
> hele rare verhalen gehoord de afgelopen weken...
Verhalen zijn waarschijnlijk ook niet meer dan dat. Maar stuur me rustig een
mailtje met deze verhalen en de bron van de verhalen. Laat de d aan het eind
maar netjes weg. Ik kan je hele verhalen vertellen over diverse mensen in de
ISP wereld waarna je zeker besluit met dergelijke mensen geen zaken meer te
doen.
"The One" <remond@limit.nl> wrote in message
news:b5hgns$259$1@news4.tilbu1.nb.home.nl...
>
> "Fabian Labohm" <fabian@labohm.nl> schreef in bericht
news:3e7b624a$0$49115
>
> > Kan me nog een telefoontje herinneren over deze domeinen, wat toch zeker
> > een meer dan maand geleden is, waarbij we het een en ander hebben
> > afgesproken,
> > maar heb daarna nooit meer wat van je gehoord.
>
> Nee, misschien heb je een collega van me gesproken ?
Lijkt me sterk dat ik een collega heb gesproken, maar is dat toch zo was..
is interne communicatie er handig ?
Hebben jullie/jij naast veel verschillende bedrijfsnamen en veel klachten
ook nog
meerdere raymonds ?
> Gezien hij hierin niet op in wil gaan, met gevolg dat zijn reactie nog
> steeds ongewijzigd overal op het Internet verspreid staat en wij daardoor
> zeker imagoschade lopen, houden wij het domein netjes vast.
Imagoschade..
Kan dat nog slechter dan ?
"The One" <remond@limit.nl>, you wrote on Fri, 21 Mar 2003 18:21:22
+0100:
>Ik kwam er vandaag achter dat Quickhost de volgende domeinen heeft
>geregistreerd en naar zijn website verwijst:
>
>idomein.net
>idomein.com
>coloheaven.net
>
>Wat een zielige manier om hits en klanten te krijgen zeg !
Als dit geregistreerde merken van concurrenten van Quickhost zijn, dan
zullen die concurrenten als de wiederweerga moeten eisen dat Quickhost
die domeinen afstaat, anders verwateren al die dure merken. IANAL.
--
Real Men Don't Need Anaesthetics
"Fabian Labohm" <fabian@labohm.nl> schreef in bericht
news:3e7c6142$0$49106$e4fe514c@news.xs4all.nl...
> Imagoschade..
> Kan dat nog slechter dan ?
Schijnbaar schijn je toch lekker met dat imago mee te willen liften
Om je vraag te beantwoorden, er werkt hier ook een Raymond.
"The One" <remond@limit.nl> wrote in message
news:b5i464$mg1$1@news2.tilbu1.nb.home.nl...
>
> Schijnbaar schijn je toch lekker met dat imago mee te willen liften
Niets liever
> Om je vraag te beantwoorden, er werkt hier ook een Raymond.
>
Hmm.. laat ik het telefoontje (+mail) nou hebben gekregen van Remon(d).
What's this, written by Fabian Labohm in nl.internet.providers?
> "The One" <remond@limit.nl> wrote in message
> news:b5i464$mg1$1@news2.tilbu1.nb.home.nl...
>>
>> Schijnbaar schijn je toch lekker met dat imago mee te willen liften
>
> Niets liever
Hmm, schaad dat je eigen imago niet?
>> Om je vraag te beantwoorden, er werkt hier ook een Raymond.
>>
> Hmm.. laat ik het telefoontje (+mail) nou hebben gekregen van Remon(d).
Ja, maar als hij onder die naam e-mailt, dan doet 'ie dat voor colocation,
voor hosting voor particulieren/MKB gebruikt hij weer een andere voornaam
;-D
--
[::EL PIÑO:<elpino@isvervelend.be>]
if(funny(tag)) {ROFL(mao);swipe(tag);}
"EL PIÑO" <elpino@isvervelend.be> wrote in message
news:gQ0fa.60634$Dp.2664@fe01.atl2.webusenet.com.. .
>
> Ja, maar als hij onder die naam e-mailt, dan doet 'ie dat voor colocation,
> voor hosting voor particulieren/MKB gebruikt hij weer een andere voornaam
> ;-D
>
Aaaaaaaaaaaah bij ons noemen ze dat MPS