Re: registreren van domeinnamen van concurrenten
EL PIÑO schreef:
> What's this, written by Fabian Labohm in
> nl.internet.providers?
>> "The One" <remond@limit.nl> wrote in message
>> news:b5i464$mg1$1@news2.tilbu1.nb.home.nl...
>>>
>>> Schijnbaar schijn je toch lekker met dat imago mee te
>>> willen liften :p
>>
>> Niets liever
>
> Hmm, schaad dat je eigen imago niet?
Mjah dat vroeg ik mij ook al af, ik zou die domeinnamen niet
eens willen hebben, al kreeg ik geld toe. ;)
En Fabian, wat is precies de reden waarom je ze
geregistreerd hebt? Ook al is hij zelf _nogal_ verdacht van
domeinkaping, dat maakt het natuurlijk niet goed om zijn
domeinnamen ook maar te kapen...
--
Alain
spamsux.nl
Re: registreren van domeinnamen van concurrenten
"Fabian Labohm" <fabian@labohm.nl> schreef in bericht
news:3e7c9a44$0$49112$e4fe514c@news.xs4all.nl...
> Hmm.. laat ik het telefoontje (+mail) nou hebben gekregen van Remon(d).
Nail die mail eens naar akkermansr@coloheaven..com als je wilt.
Re: registreren van domeinnamen van concurrenten
"Fabian Labohm" <fabian@labohm.nl> schreef in bericht
news:3e7ca4bd$0$49110$e4fe514c@news.xs4all.nl...
> Aaaaaaaaaaaah bij ons noemen ze dat MPS :)
Quickhost vergissen met Coloheaven of Idomein is duidelijk ook een geval van
MPS :p
Re: registreren van domeinnamen van concurrenten
"The One" <remond@limit.nl> wrote in message
news:b5l5ks$7t0$1@news2.tilbu1.nb.home.nl...
>
> Nail die mail eens naar akkermansr@coloheaven..com als je wilt.
Geachte heer Labohm,
Met verbazing zag ik dat u onze naam gebruikt als doorverwijzing
naar uw website.
Hierdoor worden onze belangen geschaadt, graag zo spoedig
mogelijk uitleg over het gebruik van idomein.org met doorverwijzing
naar uw Quickhost.nl webpagina.
Ik sommeer u om onmiddelijk deze doorverwijzing te staken, indien
u hiertoe niet bereid bent, dan zullen wij onder andere juridische
stappen ondernemen.
Met voorbehoud van alle rechten en weren.
Met vriendelijke groet,
Remon Akkermans
Idomein Internet
Onderdeel van Coloheaven BV
Tilburgseweg 89
5051 AB Goirle
info@idomein.nl
Visit our forum on: http://www.idomein.nl/forum/phpBB/
Visit our Dutch site on http://www.idomein.nl
Visit our English site on http://www.coloheaven.com
Re: registreren van domeinnamen van concurrenten
"Fabian Labohm" <fabian@labohm.nl> wrote in message
news:3e7e3a7b$0$49099$e4fe514c@news.xs4all.nl...
Och shit. dat was reply to group ipv to sender. Nou ja, het komt zo ook wel
'over'.
> Ik sommeer u om onmiddelijk deze doorverwijzing te staken, indien
> u hiertoe niet bereid bent, dan zullen wij onder andere juridische
> stappen ondernemen.
Wat wil je naast 'juridische stappen' nogmeer doen ? Ik begin me hier
een beetje bedreigd te voelen.
> Met voorbehoud van alle rechten en weren.
Mja dat lijkt net echt.
Re: registreren van domeinnamen van concurrenten
"The One" <remond@limit.nl> wrote in message
news:b5fhn7$rqd$1@news2.tilbu1.nb.home.nl...
>
> Ik kwam er vandaag achter dat Quickhost de volgende domeinen heeft
> geregistreerd en naar zijn website verwijst:
>
> idomein.net
> idomein.com
> coloheaven.net
>
> Wat een zielige manier om hits en klanten te krijgen zeg !
>
Hahaha, koekje van eigen deeg mischien ??????
Re: registreren van domeinnamen van concurrenten
"Fabian Labohm" <fabian@labohm.nl> schreef in bericht
news:3e7e3b1c$0$49110$e4fe514c@news.xs4all.nl...
> Wat wil je naast 'juridische stappen' nogmeer doen ? Ik begin me hier
> een beetje bedreigd te voelen.
oh ?
> > Met voorbehoud van alle rechten en weren.
>
> Mja dat lijkt net echt.
Het ging trouwens over idomein.org, niet over de domeinen die ik hier in de
post heb genoemd. Dat je gewoon zowat al onze extensies hebt geregistreerd
spreekt erg tegen je.
Waarom ben je overigens niet gestopt met het gebruiken van de domeinnamen na
melding ?
Re: registreren van domeinnamen van concurrenten
"Rob" <Rob@Rob.Rob> schreef in bericht
news:3e7f2694$0$49117$e4fe514c@news.xs4all.nl...
> Hahaha, koekje van eigen deeg mischien ??????
Duh, van wie heb ik dan de handelsnaam geregistreerd ?
Re: registreren van domeinnamen van concurrenten
>> Hahaha, koekje van eigen deeg mischien ??????
>
> Duh, van wie heb ik dan de handelsnaam geregistreerd ?
Vergeet jij dingen die in jou nadeel zijn altijd zo snel?
Ik meen mij iets te herrineren over dat iemand aan een aantal providers had
gevraagd om een sponsor en dat jullie snel zijn domeintje gekaapt hadden?
Maar ik kan het natuurlijk mis hebben.